Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Nisan biraz daha kırmızımsi bi şey galiba. Valla zorluğu tabi olacak ama en önemli şey ben yapabilirim ben yapicam de kendine. Benimde önce hiç bi şeyin yoktu da işte takriben 8 saat sonra şandım başlamıştı.tabi bnm suyum gelmişti. Sen de leke .kanama kırmızı renk gibi olursa zaten durma evde doktora git muhakkak.

Şimdilik aynı kırmızı değil ama biraz sancim var adet sancısı gibi doktoru aricam bugün gel derse gidicem bakalım.

Bugün değilse yarın artık Doğum başlamak üzeri. Umarım kolay bir Doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bakalım doktor ne diyecek bugün.

Bugün değilse yarın artık Doğum başlamak üzeri. Umarım kolay bir Doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bakalım doktor ne diyecek bugün.
Sağol canım allah razı olsun. Valla ağrı gelince kivrandiriyor uykudan uyandırıyor ama düzenli değil bi ara 20 dakika 15 dakikada geliyordu sonra hafifledi şimdi yine devam ediyor bende anlamadım ne oluyor .

Selam Kizlar,
Yarin ameliyatim var benim. Ödüm kopuyor bir aksilik cikacak diye. Kafamda deli sorular, deli senaryolar...
Laparoskopi/Histereskopi olan arkadaslara bi dünya ahret sorum var: ameliyattan sonra cok kanamaniz oldu mu, ne kadar sürdü, ameliyattan sonraki adet gecikti mi ya da erken geldi mi?
Benim adetlerim düzenlidir ve ona göre tatil planlari yaptim, ameliyat yüzünden döngü uzar ya da kisalirsa tatil yalan olacak.
Bugün bir de basvurdugum okullardan biri dönüs yapti bana, görünüse göre eylülde okula baslayacam. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Okul varken tüp bebegi nasil yapacam. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Sağol canım allah razı olsun. Valla ağrı gelince kivrandiriyor uykudan uyandırıyor ama düzenli değil bi ara 20 dakika 15 dakikada geliyordu sonra hafifledi şimdi yine devam ediyor bende anlamadım ne oluyor .
Düzenli ve şiddeti artarak devam ederse doğum sancısı. Dakikaları takip et.

Canım inşallah herşey sorunsuz güzel geçer korkmana hiç gerek yok zor bisey değil.Bana sakinleştirici iğne yaptılar önce biraz rahatladım sonra narkoz verdi kendime geldigimde herşey bitmişti zaten.sonrasinda biraz ağrı oluyor ama dayanılmaz bi ağrı değil.agri kesici veriyorlar o gün hastaneden çıkarıyorlar zaten .sonrasında pek kanamam olmadı sadece bi ped dolacak kadar oldu adetimde aksama olmadı aynı düzende geldi. Inşallah seninde öyle olur.

Düzenli ve şiddeti artarak devam ederse doğum sancısı. Dakikaları takip et.
Sabah nişanım geldi sanırım böyle kanlı sümüksü bisey .öncesinde çok şiddetliydi ağrılarım bi duş aldım biraz hafifledi sanki iyice siklasinca sonra gidicem doktora sanırım .

Sabah nişanım geldi sanırım böyle kanlı sümüksü bisey .öncesinde çok şiddetliydi ağrılarım bi duş aldım biraz hafifledi sanki iyice siklasinca sonra gidicem doktora sanırım .
Az kaldi sen yazdikca ben de seninle heyecanlanıyorum. Böyle sonuçları görünce bizlere moral oluyor. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Aaa gitmelisin evet bu nisan. Bide duşa girmek rahatlatıyor. Seni şaşırtmasın şancı düzeni bozulabilir. Annen haklı doğum başlamış. Şimdiden bi açmazda kurtulman dileğiyle bize dua etmeyi unutma ama masallah sancıya rağmen buralardaysan ya daha o sancılar gelmedi ya da sen çok güçlüsün

yarın senin için de büyük gün desene.
sağlıcakla alırsın kucağına inşallah. mutlu haberlerini bekliyoruz

Valla sanci geliyor çok uzun sürmüyor. Şimdilik beklicem siklasip sidetlenince hastaneye gidicem yoksa orda beklerim baya .Duşa girdim sabah biraz rahatladım.
Bende kendimi anlamadım sanırım henüz şiddetli olmadığı için sakinim. Yoksa ebeminkini göreceğime eminim

Sancıların mesafesi uzun olabilir ama dediğin gibi surmesi en fazla 1 dk da olabilir. Ama sonra dakika düşüp şancı saniyesi d3 kısa olabilir. Sen kendini rahatlat evin içinde yürü. Eşini bi yere gönderme.varsa meryem ana otunu kullan. Esin meryem suresi okusun. O ağrıyı ayırt etmemene imkan yok. Gerçi doktoruna da bence haber ver nisan gelmiş sonuçta

Aman iyi canım çok sevindim midenin daha az bulanmasına

Ben amel
ben ameliyat olmadım o konuda bir şey söyleyemeyeceğim ama diğer konular için diyebilirim ki; kendini düşüncelerde fazla boğma. Herşey hallolur. Başvurmuşsun ki istiyormuşsun okulu. Ne kadar güzel olmuş. Öyle düşün. Tüp bebeği de istiyorsun okul varken de yapabilirsin. Rahat etmen gereken dönemde gitmezsin okula, rapor alırsın. Benim de çok önemli bir projem vardı tüp bebek zamanında. Bir şekilde hayat yardım etti, hepsinin üstesinden geldim canım. Eşim de çok yardım etti sağolsun, yaptıklarını unutamam.

Takma kafana. Tatile adetlerin düzensiz olsa bile gidebilirsin. Ben de göle gidiyorum şuan ama suya girmiyorum, oradaki doğa beni rahatlatmaya yetiyor. Sakinliği yetiyor. Geçici süreçler bunlar sonuçta. Herşeyi anne olabilmek için yapıyoruz. Sonucu bizi mutlu edecek:) güzel bir hediyemiz olacak. Öyle düşün. Ne için uğraştığını emek harcadığını hatırlat kendine.

Benim hiç kanamam olmamıştı. Sadece içerideki kanamayı kontrol etmek için diren takmışlardı diye hatırlıyorum ama çok emin değilim acaba diren miyim ameliyatında mı vardı diye.. adetim de zamanında geldi ve kanama miktarı da normaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…