- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.701
Sağlıcakla, kolaylıkla al kucağına al canımValla sanci geliyor çok uzun sürmüyor. Şimdilik beklicem siklasip sidetlenince hastaneye gidicem yoksa orda beklerim baya .Duşa girdim sabah biraz rahatladım.
Bende kendimi anlamadım sanırım henüz şiddetli olmadığı için sakinim. Yoksa ebeminkini göreceğime eminim
Sancılar çok düzensiz bi ara 5 dk ya kadar düştü ama sonra tekrar duzensizlesti biraz sürecek gibi .unutmuştum bak otu sağol hatırlattın ben kalkıp suya koyayim .eşim ise gitti ama uzakta değil sen git bu sürer dedim kuzenim yanimda bisey olursa aricam eşimi ama zaten akşamı geceyi bulur gibi geliyor .Sancıların mesafesi uzun olabilir ama dediğin gibi surmesi en fazla 1 dk da olabilir. Ama sonra dakika düşüp şancı saniyesi d3 kısa olabilir. Sen kendini rahatlat evin içinde yürü. Eşini bi yere gönderme.varsa meryem ana otunu kullan. Esin meryem suresi okusun. O ağrıyı ayırt etmemene imkan yok. Gerçi doktoruna da bence haber ver nisan gelmiş sonuçta
Sağol canım allah razı olsun ❤Sağlıcakla, kolaylıkla al kucağına al canımhaberlerini bekliyoruz
Rabbim kolaylık versin canım inşallah insulinle düzene girecektir zaten çok fazla da fark yokmuş.Kızlar
Hastaneden geldim, dozum henüz belli değil ama diyabet hemşiresi insülin başlanacak dedi. Öğleden sonra tekrar gideceğim, sonuçları gösterip, dozun ne olması gerektiğini doktoruma danışacak. Kan şekerim olması gerekenin üstündeydi ama yine de çok yüksek değildi aslında max 92 olması gereken açlık 100-105, max 120 olması gereken tokluk 130-135 çıkıyordu.
Troid normal çıkmış ilaç dozum aynı ama kaç çıktığını sormadım.
Yok yok sen buralardaysan iyisin masallahSancılar çok düzensiz bi ara 5 dk ya kadar düştü ama sonra tekrar duzensizlesti biraz sürecek gibi .unutmuştum bak otu sağol hatırlattın ben kalkıp suya koyayim .eşim ise gitti ama uzakta değil sen git bu sürer dedim kuzenim yanimda bisey olursa aricam eşimi ama zaten akşamı geceyi bulur gibi geliyor .
Kızlar
Hastaneden geldim, dozum henüz belli değil ama diyabet hemşiresi insülin başlanacak dedi. Öğleden sonra tekrar gideceğim, sonuçları gösterip, dozun ne olması gerektiğini doktoruma danışacak. Kan şekerim olması gerekenin üstündeydi ama yine de çok yüksek değildi aslında max 92 olması gereken açlık 100-105, max 120 olması gereken tokluk 130-135 çıkıyordu.
13 yumurta toplanmış çok iyi. Her hastane farklı çalışıyor, sıkma canını inşallah 2 gün sonra güzel sonuç alırsın.Kizlar yumurtalarim toplandi. 13 olgun yumurta varmis. Dollenme sonucunu persembe soyleyecekler. Nedense baya gec. Yanliz canim biseye cok sikildi. Progesteronu eczaneden almistik en basta ultregestan. Doktorlar bugun vaginal kullanacaksin dediler. Ama eve geldim bi baktim bana verdikleri ilac oral kullanim. Hasteneyi aradim su an yardimci olamayiz. Hemsire telefonlari 3ten sonra. Bekleyin dediler. Boylece bir dozunu kacirdim. Bence doktor yanlis ilac yazmis bana. Canim sikkin baya.
Türkiye deki progesteron ilacı içilebiliyor yada aynı ilaç fitil olarak kullanılabiliyor, öyle bir ilaç mi acaba?Kizlar yumurtalarim toplandi. 13 olgun yumurta varmis. Dollenme sonucunu persembe soyleyecekler. Nedense baya gec. Yanliz canim biseye cok sikildi. Progesteronu eczaneden almistik en basta ultregestan. Doktorlar bugun vaginal kullanacaksin dediler. Ama eve geldim bi baktim bana verdikleri ilac oral kullanim. Hasteneyi aradim su an yardimci olamayiz. Hemsire telefonlari 3ten sonra. Bekleyin dediler. Boylece bir dozunu kacirdim. Bence doktor yanlis ilac yazmis bana. Canim sikkin baya.
Yok canım zaten rutin kontrolümdü.. bende insülin direnci olduğu için yükleme şeker haftası beklenmeden direk şeker takibi başladı..Canim acil bir durummu oldu. Niye hastaneye gitlin?
Yumurta sayısı çok güzel umarım döllenen sayısı da böyle olur ve embriyolar sağlıkla ilerler.. benim buralarda yazılanlardan anladığım aynı fitili bazıları oral bazıları vajinal alıyor. Seninkinin üstünde direk oral yazıyorsa bilmiyorum tabii.. bir saat sonra çözülür sanırım. Progestan bende opu dan 1 gün sonra başlıyordu hep, 1 doz kaçırmakla bir şey olmaz demek istiyorum bu nedenle.. yani sanırım.. ama en iyisini hemşire bilecektir ve umarım onunla konuşunca rahatlarsın..Kizlar yumurtalarim toplandi. 13 olgun yumurta varmis. Dollenme sonucunu persembe soyleyecekler. Nedense baya gec. Yanliz canim biseye cok sikildi. Progesteronu eczaneden almistik en basta ultregestan. Doktorlar bugun vaginal kullanacaksin dediler. Ama eve geldim bi baktim bana verdikleri ilac oral kullanim. Hasteneyi aradim su an yardimci olamayiz. Hemsire telefonlari 3ten sonra. Bekleyin dediler. Boylece bir dozunu kacirdim. Bence doktor yanlis ilac yazmis bana. Canim sikkin baya.
Amin canim insallahBundan sonra Doğuma kadar rahat bir hamilelik geçirirsin umarım oğluşunla :)
Allah yardimcin olsun canim, sordugun sorularin cevabini yasamadigim icin net bir sey soyleyemem ama duydugum kadari ile sadece ilk gun agri oluyor daha sonra olmuyormus ve adet duzeni de bozulmuyor.Selam Kizlar,
Yarin ameliyatim var benim. Ödüm kopuyor bir aksilik cikacak diye. Kafamda deli sorular, deli senaryolar...
Laparoskopi/Histereskopi olan arkadaslara bi dünya ahret sorum var: ameliyattan sonra cok kanamaniz oldu mu, ne kadar sürdü, ameliyattan sonraki adet gecikti mi ya da erken geldi mi?
Benim adetlerim düzenlidir ve ona göre tatil planlari yaptim, ameliyat yüzünden döngü uzar ya da kisalirsa tatil yalan olacak.
Bugün bir de basvurdugum okullardan biri dönüs yapti bana, görünüse göre eylülde okula baslayacam. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Okul varken tüp bebegi nasil yapacam. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
canim butun dualarim senin ile. Allah yardimcin olsun, kolay bir dogum olur insallahSağol canım inşallah darısı hepinizin başına.
Rabbim banada kolaylık versin.dualarınızı eksik etmeyin.
cok sukur canim. 17. Haftaya kadar baya cektim simdi iyiyim cok sukur.Aman iyi canım çok sevindim midenin daha az bulanmasına
canim degerlerin cok yuksek degil herhalde dusuk doz baslanir. Gozetim altinda olman iyi. Tiroid degerinin iyi cikmasina sevindim.Kızlar
Gecmis olsun canim. Masallah 13 yumurta iyi. Insallah cogu guzelce dollenir. Ben Türkiye den getirtmistim progestan hem oral hem vaginal kullaniliyordu. Sizin orda farkli ilaclar mi acaba?Kizlar yumurtalarim toplandi. 13 olgun yumurta varmis. Dollenme sonucunu persembe soyleyecekler. Nedense baya gec. Yanliz canim biseye cok sikildi. Progesteronu eczaneden almistik en basta ultregestan. Doktorlar bugun vaginal kullanacaksin dediler. Ama eve geldim bi baktim bana verdikleri ilac oral kullanim. Hasteneyi aradim su an yardimci olamayiz. Hemsire telefonlari 3ten sonra. Bekleyin dediler. Boylece bir dozunu kacirdim. Bence doktor yanlis ilac yazmis bana. Canim sikkin baya.
Yok canım benim sancılar yalancı sanci sanırım öyle doğuracak gibi değil hastane yakın şimdilik bekliyorum .Yok yok sen buralardaysan iyisin masallahsana diyom da ben ki cengaver gibi hatun şancı 7 dk da birde eşimi namaza yolladım cahil cesareti işte ne yapalım doktorunu aradan mi sen?. 5 dk ya kadar da düşmüş sonuçta. Yolda doğurayım deme sonra. Hastane falan yakn mi?
Inşallah güzelce döllenir hepsi canım güzel sayı 13 tane .Kizlar yumurtalarim toplandi. 13 olgun yumurta varmis. Dollenme sonucunu persembe soyleyecekler. Nedense baya gec. Yanliz canim biseye cok sikildi. Progesteronu eczaneden almistik en basta ultregestan. Doktorlar bugun vaginal kullanacaksin dediler. Ama eve geldim bi baktim bana verdikleri ilac oral kullanim. Hasteneyi aradim su an yardimci olamayiz. Hemsire telefonlari 3ten sonra. Bekleyin dediler. Boylece bir dozunu kacirdim. Bence doktor yanlis ilac yazmis bana. Canim sikkin baya.
Amin canim insallah. Insallah senin ki kolay bir hamilelik olur.
Allah yardimcin olsun canim, sordugun sorularin cevabini yasamadigim icin net bir sey soyleyemem ama duydugum kadari ile sadece ilk gun agri oluyor daha sonra olmuyormus ve adet duzeni de bozulmuyor.
Okulun sana cok zorluk cikaracagini sanmiyorum. Ama okul kurallari onemli kac gun devamsizlik hakki taniyorlar ogrenmek gerek. Tedaviye basliyinca iki gunde bir dr a gitmen gerebilir. Transferden sonra da en az 3 gun evde olmani oneririm sana. Gerekise dr raporu alirsin devamsizliklar icin.
canim butun dualarim senin ile. Allah yardimcin olsun, kolay bir dogum olur insallah.
cok sukur canim. 17. Haftaya kadar baya cektim simdi iyiyim cok sukur.
canim degerlerin cok yuksek degil herhalde dusuk doz baslanir. Gozetim altinda olman iyi. Tiroid degerinin iyi cikmasina sevindim.
Gecmis olsun canim. Masallah 13 yumurta iyi. Insallah cogu guzelce dollenir. Ben Türkiye den getirtmistim progestan hem oral hem vaginal kullaniliyordu. Sizin orda farkli ilaclar mi acaba?
Inşallah güzelce döllenir hepsi canım güzel sayı 13 tane .
Utrogestan bende fitil olarak kullandım ama sanırım iki şekilde de kullanılıyor.
Insallah canim bakalim ne diyecekler.Yok canım zaten rutin kontrolümdü.. bende insülin direnci olduğu için yükleme şeker haftası beklenmeden direk şeker takibi başladı..
Yumurta sayısı çok güzel umarım döllenen sayısı da böyle olur ve embriyolar sağlıkla ilerler.. benim buralarda yazılanlardan anladığım aynı fitili bazıları oral bazıları vajinal alıyor. Seninkinin üstünde direk oral yazıyorsa bilmiyorum tabii.. bir saat sonra çözülür sanırım. Progestan bende opu dan 1 gün sonra başlıyordu hep, 1 doz kaçırmakla bir şey olmaz demek istiyorum bu nedenle.. yani sanırım.. ama en iyisini hemşire bilecektir ve umarım onunla konuşunca rahatlarsın..
Türkiye deki progesteron ilacı içilebiliyor yada aynı ilaç fitil olarak kullanılabiliyor, öyle bir ilaç mi acaba?
Tedavin uzun protokol du. Uzun protojolde yumurtanin kalitesi de artiyor. Insallah guzel sonuclar alirsin. Hemsire sana yardimci olacaktir progesterone konusunda.Insallah dollenirler canim. Benim kilerin sayisi iyi de kalitesi supheli. Yani doktor tablet recete etmis. Oral ama yumurta toplama sonrasi verdikleri kartta vaginaya uygulanacak diyor. Bence yanlis yazmislar.
Yalancı olsa da dikkatli ol yine de. Çömelme hareketi falan yapabilirsn . Ya da enerjim bana kalsn diyorsan. Uzan gitsinYok canım benim sancılar yalancı sanci sanırım öyle doğuracak gibi değil hastane yakın şimdilik bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?