Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yalancı olsa da dikkatli ol yine de. Çömelme hareketi falan yapabilirsn . Ya da enerjim bana kalsn diyorsan. Uzan gitsin
Geceden beri doğru dürüst uyumamıştım uzandım uyumuşum biraz hava o kadar sıcak ki bugün terler boşalıyor üstümden iyice bunaldim hiç halim yok hazır hissetmiyorum kendimi

Valla prospektusunde agizdan diyor. Doktor vajinadan yapilacak dedi. Ilac kapsul. Kafam karisti.
Buradakide bildiğin ilaç beyaz sert vajinal kullandım, içende var. Yanlış yönlendirmek istemem ama progesteron kullanımı transfere kadar belli bir saat toplamı oluyor eşkıya zamanda başla bence doktoruna sorup,yada eczaneyi falan arayıp vajinadan kullanılıyor mı sor bence

Geceden beri doğru dürüst uyumamıştım uzandım uyumuşum biraz hava o kadar sıcak ki bugün terler boşalıyor üstümden iyice bunaldim hiç halim yok hazır hissetmiyorum kendimi
Iyi yapmissin uyumakla. Enerji lazim. O sancılar ter yapacak havlu olsun yanında zaten. Son bi gitmen kesinleşince duşunu alirsin. Valla heyecan olunca hiç bi zaman hazir hissetmiyorsun ki

Sagol canim. Doktorda aynisini soyledi tableti koyacakmisim ama zor koymasi kucucuk tablet. Iyice ittirmek gerekiyor.

Aynen canim ya benim ki de buna benziyor. Tesekkur ederim gonderdigin icin. Sen de 2 capsulemu kullaniyorsun?
Kaç mg yazıyor seninkinin üstünde ? Benimkinde 200 mg yazıyor ve günde 3 kere 1 fitil kullanmam lazım. Normal fitile göre daha küçük olduğu için kafan karismis olabilir.

Kaç mg yazıyor seninkinin üstünde ? Benimkinde 200 mg yazıyor ve günde 3 kere 1 fitil kullanmam lazım. Normal fitile göre daha küçük olduğu için kafan karismis olabilir.
O ikiz mg olan vaginal kutunun ustunde vajinal yaziyor dimi? Benim kin de oral diyor kullanim sekli ondan kafam karisti. Benim ki 100m

Benim ki 100 mg oral kullanim icin olan. http://wellchem.com/product/utrogestan-100mg/ bu linkte var. Fitil degil aslinda.

Benim ki 100 mg oral kullanim icin olan. http://wellchem.com/product/utrogestan-100mg/ bu linkte var. Fitil degil aslinda.

Pardon canim yanlis fotoyu koymusum. Dogrusu bu.

Eklentiler

• 20190723_181052.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 20
  • 20190723_181102.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 20
destegin için tesekkur ederim canım
okula taa ocakta basvurmustum kendiliginden hamile kalabilecegimi umuyordum hala. olursa okulda kaydim garanti olur diye basvurdum. tüp k zorlu bir süreç, ne kadar izin alabilirim nasıl allederim diye düşünüyorum şimdi.
bugün havuza gittim yüzmeye. su beni çok rahatlatıyor. hem vedami da yapmış oldum. moralim gün boyu iyiydi yani. ama eve yalniz kalinca bi telaş basıyor. eşim gelecek allahtan birazdan.

Basini kacirdim nasil bir okul bilmiyorum ama izin alirsin. Normal hayatina devam et bence. Cunku bebegimize ulasmamiz ne kadar surecek hic bilmiyoruz. O nedenle hayata devam etmek lazim.

Iyi yapmissin uyumakla. Enerji lazim. O sancılar ter yapacak havlu olsun yanında zaten. Son bi gitmen kesinleşince duşunu alirsin. Valla heyecan olunca hiç bi zaman hazir hissetmiyorsun ki
Doktorumu aradım gittim nst ye bağladı sancim var ama düzensiz. Acilman daha çok az rahim ağzı yumuşamış dedi git sıcak suya gir açılsın dedi .siklasirsa da hastaneye git dedi. Halsiz düştüm gerçekten artık geceden beri çekiyorum.

Ben de isveçteyim fakat yurtdışındaki merkezlerden ziyade eşime bir arkadaşı Türkiye İstanbul falan demiş ikinci evliliğim fakat önceki evliliğimde çok uğraştım 16 sene olmadı sekiz sene sonra ikinci evliliğimi yaptım yaşım 38 zaman kaybetmeden bu önümüzdeki kış tedavi planlıyoruz siz yurtdışındamı yaptırmayı düşünüyorsunuz almanyadasınız sanırım ben isveçteyim eğer yurtdışında imkanlar daha farklı ileriyse yöntemler önerebileceğiniz merkez varsa bilgi verirseniz sevinirim

Ah canim. Insallah cok aci cekmeden gelir bebegin.

Az kaldi az :) Bi avazda dogur insallah.

hosgeldin aramiza, Eger bulundugun yerde sigortan varsa orayi arayip kac denemeyi kac yasina kadar karsiladigini ogrenebilirsin. Karsiliyorsa bulundugun yerde yaptirmak daha iyi ama karsilamiyorsa Türkiye de cok iyi klinikler var. Diger arkadaslar Belki daha detayli yardimci olabilirler klinik konusunda.
Kizlar ne zamandir soracam unutuyorum, konu sahibi artik bu topikte degil mi?
Yazdigini hic görmedim, insallah yavrusuna kavusmustur
Malesef canim o sifresini unuttu giremiyor siteye. Bir de cocuk isini tamamen kapatti artik. Tekrar bir tedavi dusunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…