- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.881
Genelde iyi canim sagol, sadece sag tarafimda icerden cimdik yer gibi agrim oluyor, genellikle kalkarken oluyor. Saga sola dönüp yatamiyorum hala o zaman da oluyor.
Bu arada benim derdim bitmemis daha, tüp bebek doktorum devlet sigortalilari kabul etmiyormus ekime kadar, ilk gittigim jinekologa da gitmek istemiyorum ameliyat sonrasi kontrol icin. adam hep hersey yolunda deyip durdu, 2 senem onun yüzünden bosa beklemekle gecti. bakalim bugüne kadar gittigim doktorlardan birini secip gidecem artik kontrole
Hahaha aynen :) Sagol canim. Insallah hafif, rahat gecirmeye ve tadini cikarmaya calisiyorum. Siz ciktinizmi tatile?
Genelde iyi canim sagol, sadece sag tarafimda icerden cimdik yer gibi agrim oluyor, genellikle kalkarken oluyor. Saga sola dönüp yatamiyorum hala o zaman da oluyor.
Bu arada benim derdim bitmemis daha, tüp bebek doktorum devlet sigortalilari kabul etmiyormus ekime kadar, ilk gittigim jinekologa da gitmek istemiyorum ameliyat sonrasi kontrol icin. adam hep hersey yolunda deyip durdu, 2 senem onun yüzünden bosa beklemekle gecti. bakalim bugüne kadar gittigim doktorlardan birini secip gidecem artik kontrole
Salı günü göreceğim canım. Salı’ya kadar haber çıkmayacak.. Pazartesi kan vereceğim Salı kontrolüm olacak
Sağol canım. Şükür bugün biraz iyi göğüslerim yumuşadı biraz rahat tutuyor. Gece emzirip durdum sağdım devamlı yumuşadılar. Ama uçları çok kötü emince aciyorlar.Selmaal25 nasıl oldun canım ? Bebek rahat emebiliyor mu ?
İyi sevindim biraz da olsa duzelmene.Sağol canım. Şükür bugün biraz iyi göğüslerim yumuşadı biraz rahat tutuyor. Gece emzirip durdum sağdım devamlı yumuşadılar. Ama uçları çok kötü emince aciyorlar.
Siz hamileligin son haftalarında başlayın goguslerinizin ucuna krem sürmeye bakım yapmaya çok kötü olmasınlar çok zorluyor yoksa .
Haftaya gidiyoruz canım. Yarın bavulları hazırlayacağım ama. Pazartesi salı yoğun bir iş temposundan sonra uçacağız.
Canım çok geçmiş olsun. Yazın yapılan operasyonlardan sonra daha çok ağrı oluyor demişti doktorum bana. Ama hızlıca eski haline döneceksin, kendini dinlemeye, içinde ne olduğunu hissetmeye çalışma.
Bu ülkeninen sevmediğim yanı zaten şu doktor randevu sistemi. Zaren jinekolog bulmak zor ülkede, olanlar da bu durumu sömürüp kafalarına göre uzun süreli izin, hasta kabul etmeme, sigortalılara az zaman ayırıp özel muayeneye iş çıkışı randevu verme gibi şeyler yapıyorlar. Herkes çok şikayetci bu durumlardan. Bence civarda küçük bir hastaneye git canım, bekleme fazla.
Çok geçmiş olsun canım. Ekime de 2 ay kaldı be canım, kontrollerini yaptırırsın başka bir doktora... tüp bebek tedavine kendi doktorunla devam edeceksin değil mi?Genelde iyi canim sagol, sadece sag tarafimda icerden cimdik yer gibi agrim oluyor, genellikle kalkarken oluyor. Saga sola dönüp yatamiyorum hala o zaman da oluyor.
Geçmiş olsun canım, krem fayda etmiyor mu?Sağol canım. Şükür bugün biraz iyi göğüslerim yumuşadı biraz rahat tutuyor. Gece emzirip durdum sağdım devamlı yumuşadılar. Ama uçları çok kötü emince aciyorlar.
Siz hamileligin son haftalarında başlayın goguslerinizin ucuna krem sürmeye bakım yapmaya çok kötü olmasınlar çok zorluyor yoksa .
İnşallah sağlıcakla alırsın canım, nasıl gidiyor hamileliğin?İyi sevindim biraz da olsa duzelmene.
Ayy ne güzel söyledin hamileliğin son haftalarında dedin, daha 4 haftalık ama inşallah sağlıcakla kucağıma alırım.
İnşallah canım sen de. Arada kasıklarda hafif bir ağrı oluyor onun dışında bir sıkıntım yok.İnşallah sağlıcakla alırsın canım, nasıl gidiyor hamileliğin?
Çok geçmiş olsun canım. Ekime de 2 ay kaldı be canım, kontrollerini yaptırırsın başka bir doktora... tüp bebek tedavine kendi doktorunla devam edeceksin değil mi?
Inşallah canım o günlerde gelecek ben de hiç 9 ay geçmeyecek gibi hisediyordum şimdi kızım yanimda rüya gibi geliyor inanamiyorum. Sağ salim kavuşun inşallah.İyi sevindim biraz da olsa duzelmene.
Ayy ne güzel söyledin hamileliğin son haftalarında dedin, daha 4 haftalık ama inşallah sağlıcakla kucağıma alırım.
Aslında bu krem çok iyi diyorlar hep sürüyorum ama benimki bırakmıyor ki krem üstünde kalsın:) hep memede kalmak istiyor .Bende süt aksın diye sık sık emziriyorum.Geçmiş olsun canım, krem fayda etmiyor mu?
Evet sagol bilgi icin en azindan alternatif olarak söyleyebilirimcanim tam emin degilim ama gogus ucu yaralarinda gumus kapak mi kullaniliyordu. Oyle bir sey kullansan.
Benim gittigim klinik teansferden 2 gun once transfer denemesi yapiyordu. Sorun varmi rahime kolay ulasiliyor mu diye. Zorluk gorduklerine extra ucret karsiliginda anestezili yapiyorlarmis transferi. Sen de klinik ile gorusursun gerek duyarlarsa anestezi uygularlar.
canim sevindim yumusamasina. Bol bol emsin fistik. Yarin cikacakmisiniz hastaneden?Sağol canım. Şükür bugün biraz iyi göğüslerim yumuşadı biraz rahat tutuyor. Gece emzirip durdum sağdım devamlı yumuşadılar. Ama uçları çok kötü emince aciyorlar.
kasik agrisi ve batmalar normal. Evde test yapmaya devam ediyormusun?İnşallah canım sen de. Arada kasıklarda hafif bir ağrı oluyor onun dışında bir sıkıntım yok.
Senin nasıl geçiyor ?
Aynen sor canim. Transferde kendini kasman da kotu. Türkiye de bir arkadas transferlerinin hepsini anestezi li oluyordu.Evet sagol bilgi icin en azindan alternatif olarak söyleyebilirim
canim sevindim yumusamasina. Bol bol emsin fistik. Yarin cikacakmisiniz hastaneden?
kasik agrisi ve batmalar normal. Evde test yapmaya devam ediyormusun?
Aynen sor canim. Transferde kendini kasman da kotu. Türkiye de bir arkadas transferlerinin hepsini anestezi li oluyordu.
Kimse benim kadar abartamazDün akşam tekrar idrar testi yaptımçizgi tam belirgin olmuş.
Bir de Cuma günü tiroidlerimle ilgili kan verdim, yapmisken gebelik değerlerim katlanmış mı onu da öğreneyim dedim. Sonucunu yarın alacağım. Abartiyorum biliyorum ama inan elimde değil, bana hala rüyaymış gibi geliyor.
Sen nasılsın canım, hamileliğin nasıl gidiyor ?
Aman iyi yapıyorsun canım. En azından memeden kaçmıyor tatlışko:)Aslında bu krem çok iyi diyorlar hep sürüyorum ama benimki bırakmıyor ki krem üstünde kalsın:) hep memede kalmak istiyor .Bende süt aksın diye sık sık emziriyorum.
tüp bebek için kendi doktoruna gidebilirsin. Seviyosun onu gibi geldi. Enerjisi, verdiği güven de önemli... ama ameliyat sonrası kontrol için başkalarına da gidebilirsin bence:)direk ekimde baslatacak olsa 2 ay cok degil, ama prosedur burda o kadar agir ilerliyor ki, sadece ameliyat olmam 4 ayimi aldi, kendi doktoruma mi gitsem yoksa buna gitmeden once baska bi doktora gitmistim,ona mi bilemiyorum. o dr gayet de iyiydi aslinda ama benim normal yoldan hamile kalamayacagimi söyleyen ilk doktor oldugu icin korkuyorum ondan, sanki hep kötü haber verecekmis gibi... Sacma biliyorum ama bilincalti iste, nasil yikildiysam ilkinde. Ha bi de önceki dra dönülür mü onu bilmiyorum, kesin bunun icin de bi sinirlamalari vardir
Anlayacagin kafam karisik bu konuda
Muhtemelen bende öyle yaptiririm canimcanim sevindim yumusamasina. Bol bol emsin fistik. Yarin cikacakmisiniz hastaneden?
kasik agrisi ve batmalar normal. Evde test yapmaya devam ediyormusun?
Aynen sor canim. Transferde kendini kasman da kotu. Türkiye de bir arkadas transferlerinin hepsini anestezi li oluyordu.
selmosum hayirli olsun canim, cok sevindim. Hosgelmis prenses.❤
Canim ben iyiyim cok sukur. Mide bulantim da gecti sayilir. Sizler gibi bebegime kavusacagim gunu bekliyorum. Suan icin ye-ic yat modumdayim.
Senin cadin yasina da basti Masallah. Kucuk cocuklu calisan bayanlarin isi zor gercekten. Allahtan yardimciniz olsun. Ama annenin yakin olmasi prenses ile ilgilenmesi guzel. Op Benim yerime prensesi, o bizim grubun ilk bebislerinden❤ . Sen ikinci cocugu dusunuyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?