Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah daha iyi olacak zamanla. Ekime kalmasi kotu olmus ama o zamana kadar saglik beslenip vucudunu hazirlarsin. Moralini yuksek tut. Cabuk gececektir vakit. Baska bir doktor bulabilirsin umarim canim.

Hahaha aynen :) Sagol canim. Insallah hafif, rahat gecirmeye ve tadini cikarmaya calisiyorum. Siz ciktinizmi tatile?

Haftaya gidiyoruz canım. Yarın bavulları hazırlayacağım ama. Pazartesi salı yoğun bir iş temposundan sonra uçacağız.

Canım çok geçmiş olsun. Yazın yapılan operasyonlardan sonra daha çok ağrı oluyor demişti doktorum bana. Ama hızlıca eski haline döneceksin, kendini dinlemeye, içinde ne olduğunu hissetmeye çalışma.

Bu ülkeninen sevmediğim yanı zaten şu doktor randevu sistemi. Zaren jinekolog bulmak zor ülkede, olanlar da bu durumu sömürüp kafalarına göre uzun süreli izin, hasta kabul etmeme, sigortalılara az zaman ayırıp özel muayeneye iş çıkışı randevu verme gibi şeyler yapıyorlar. Herkes çok şikayetci bu durumlardan. Bence civarda küçük bir hastaneye git canım, bekleme fazla.

Salı günü göreceğim canım. Salı’ya kadar haber çıkmayacak.. Pazartesi kan vereceğim Salı kontrolüm olacak

İnşaşlah içindeki kahraman bu arada toparlanıp güçlenmiş olur canım. Bol şanslar.

Selmaal25 nasıl oldun canım ? Bebek rahat emebiliyor mu ?
Sağol canım. Şükür bugün biraz iyi göğüslerim yumuşadı biraz rahat tutuyor. Gece emzirip durdum sağdım devamlı yumuşadılar. Ama uçları çok kötü emince aciyorlar.
Siz hamileligin son haftalarında başlayın goguslerinizin ucuna krem sürmeye bakım yapmaya çok kötü olmasınlar çok zorluyor yoksa .

İyi sevindim biraz da olsa duzelmene.
Ayy ne güzel söyledin hamileliğin son haftalarında dedin, daha 4 haftalık ama inşallah sağlıcakla kucağıma alırım.

Sorma canim ya 3 seneye yakin oldu geleli, hayal kirikligina ugradim saglik konusunda. Türkiyede olsaydim simdiye coktan hamileydim. Habire bekliyorum burda.

Çok geçmiş olsun canım. Ekime de 2 ay kaldı be canım, kontrollerini yaptırırsın başka bir doktora... tüp bebek tedavine kendi doktorunla devam edeceksin değil mi?

Geçmiş olsun canım, krem fayda etmiyor mu?

Çok geçmiş olsun canım. Ekime de 2 ay kaldı be canım, kontrollerini yaptırırsın başka bir doktora... tüp bebek tedavine kendi doktorunla devam edeceksin değil mi?

direk ekimde baslatacak olsa 2 ay cok degil, ama prosedur burda o kadar agir ilerliyor ki, sadece ameliyat olmam 4 ayimi aldi, kendi doktoruma mi gitsem yoksa buna gitmeden once baska bi doktora gitmistim,ona mi bilemiyorum. o dr gayet de iyiydi aslinda ama benim normal yoldan hamile kalamayacagimi söyleyen ilk doktor oldugu icin korkuyorum ondan, sanki hep kötü haber verecekmis gibi... Sacma biliyorum ama bilincalti iste, nasil yikildiysam ilkinde. Ha bi de önceki dra dönülür mü onu bilmiyorum, kesin bunun icin de bi sinirlamalari vardir
Anlayacagin kafam karisik bu konuda

İyi sevindim biraz da olsa duzelmene.
Ayy ne güzel söyledin hamileliğin son haftalarında dedin, daha 4 haftalık ama inşallah sağlıcakla kucağıma alırım.
Inşallah canım o günlerde gelecek ben de hiç 9 ay geçmeyecek gibi hisediyordum şimdi kızım yanimda rüya gibi geliyor inanamiyorum. Sağ salim kavuşun inşallah.

Evet sagol bilgi icin en azindan alternatif olarak söyleyebilirim

canim sevindim yumusamasina. Bol bol emsin fistik. Yarin cikacakmisiniz hastaneden?
İnşallah canım sen de. Arada kasıklarda hafif bir ağrı oluyor onun dışında bir sıkıntım yok.
Senin nasıl geçiyor ?
kasik agrisi ve batmalar normal. Evde test yapmaya devam ediyormusun?
Evet sagol bilgi icin en azindan alternatif olarak söyleyebilirim
Aynen sor canim. Transferde kendini kasman da kotu. Türkiye de bir arkadas transferlerinin hepsini anestezi li oluyordu.

Dün akşam tekrar idrar testi yaptım çizgi tam belirgin olmuş.
Bir de Cuma günü tiroidlerimle ilgili kan verdim, yapmisken gebelik değerlerim katlanmış mı onu da öğreneyim dedim. Sonucunu yarın alacağım. Abartiyorum biliyorum ama inan elimde değil, bana hala rüyaymış gibi geliyor.
Sen nasılsın canım, hamileliğin nasıl gidiyor ?

Kimse benim kadar abartamaz . Ben transferden sonra her gun test yaptim. 5. Haftanin sonuna kadar da 2 gun de bir kan testi verdim. Sagolsun dr da Benim kadar merakliydi. En son 13.000 lerde biraktim kan vermeyi ama idrar tesini 6. Haftaya kadar yaptim. Biliyorum boyle bir mucizeye insanin inanasi gelmiyor. Cok sukur bugunlerimize.
Yuce rabbim buradaki arkadaslarin hepsine nasip etsin. Inaniyorum kizlar Siz pes etmedikce bir gun bebislerinize kavusacaksiniz. Her zaman sizler icin de dua ediyorum

Aslında bu krem çok iyi diyorlar hep sürüyorum ama benimki bırakmıyor ki krem üstünde kalsın:) hep memede kalmak istiyor .Bende süt aksın diye sık sık emziriyorum.
Aman iyi yapıyorsun canım. En azından memeden kaçmıyor tatlışko:)
tüp bebek için kendi doktoruna gidebilirsin. Seviyosun onu gibi geldi. Enerjisi, verdiği güven de önemli... ama ameliyat sonrası kontrol için başkalarına da gidebilirsin bence:)

Muhtemelen bende öyle yaptiririm canim Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin kizlar

Insallah sag saglim kavusursun tosuna
Öperim tabiki.
Ikinci cocuk istiyorum ama malum canim cok uzun bi tedavi süreci, kizimla yapamiyacagim tedaviler. Biraz daha büyümesi gerekir. Normal yolla hamile kalabilmeme pek ihtimal vermiyorlar ama tabiki allahtan ümit kesilmez Olursada cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…