- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.921
Ayy hadi canım benim o kadar çok mu acıyor... sabır versin allah sanaSağol canım inşallah .
Bisey demediler krem sür geçer dediler ama pek fayda etmiyor gibi yinede kullanıyorum. Gerçekten annelerin hakkı odenmezmis :) acıdan kivransanda o emiyor diye mutlu oluyorsun.
Sagol canim. Simdi biraz daha iyiyim. Ama karnimda hafif agri var hala. Bol su iciyorum:)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Inşallah hemen atlatırsın.
geçmiş olsun canım. Bol su içmeyi ihmal etme gerçekten çok işe yarıyor. Şifa niyetine ilaç gibi su iç, güzel olur.Kizlar bugun transferin 4. Gunu. Karnim cok agriyor devamli tuvalete cikiyorum. Alt karnimda yani uterus civarinda devamli kasilmalar var. Hasteneyi aradim. Toilete cok ciktigimida soyleyince sicaklardan bagirsaklarin iltihaplanmistir dedi. Devamli su ic dedi. Buaralar herkeste varmis.
Çok sevindim canım değerlere :)Arkadaşlar 19.gün hcg değerim 13827. Normal değil mi ? 9. gün 182, 12. gün 1018 di.
Troidler için kullandığım ilaç 25 mg di. TSH değerim 5,38 olunca doktor 100 mg al dedi.
Yemedim yedirdim içmedim icirdim demek için bunlar gerekliSağol canım inşallah .
Bisey demediler krem sür geçer dediler ama pek fayda etmiyor gibi yinede kullanıyorum. Gerçekten annelerin hakkı odenmezmis :) acıdan kivransanda o emiyor diye mutlu oluyorsun.
Sagol canim. Aynen iyi geldi bile:)G
geçmiş olsun canım. Bol su içmeyi ihmal etme gerçekten çok işe yarıyor. Şifa niyetine ilaç gibi su iç, güzel olur.
Sagol canim. Neden bitkisel caylar icilmiyor? Ben cok iciyorum.Bitkisel çaylar da icilmiyor bu dönemde. Geçmiş olsun canım.
Bazi kaynaklarda detox etkisi olduğu için ilk 3 ayda önerilmiyor.Sagol canim. Neden bitkisel caylar icilmiyor? Ben cok iciyorum.
Ben ilk idrar testini transferden 8 gün sonra yapmıştım.Kizlar yaparmiyim bilmiyorum ama ilk idrar testini transferden kac gun sonra yapmak lazim?
Hadi ya ay aman icmiyim o zaman. Ne icicez peki cay yok, kahve yok su yani sadece8. Gun mantikli canim anca cikar idara.
Ben arada taze sıkılmış meyve suyu, su ve soda içiyorum. Sodayı sevmem normalde ama resmen aşeriyor gibiyimHadi ya ay aman icmiyim o zaman. Ne icicez peki cay yok, kahve yok su yani sadece8. Gun mantikli canim anca cikar idara.
Ben arada taze sıkılmış meyve suyu, su ve soda içiyorum. Sodayı sevmem normalde ama resmen aşeriyor gibiyim
Çay a cik içebilrsn .Evet sklms meyve suları olabilir. Soda değilde maden suyu olabilirBen arada taze sıkılmış meyve suyu, su ve soda içiyorum. Sodayı sevmem normalde ama resmen aşeriyor gibiyim
Hemde nasıl.kiyafetlerimi ağzıma koyup ısırıyorum bağırmamak için ilk bi iki dakika sonra emdikçe artık alışıyorsun:)Ayy hadi canım benim o kadar çok mu acıyor... sabır versin allah sana
Memenin ucunu değil tamamini ağzına verilmsei doğru olanms. Öyle denedin mi belki ağrın hafifler. Sen yine de krem sürmeye devam et. Aslında burda doktorlar son ay da falan sürmeye başlayın diyor.Hemde nasıl.kiyafetlerimi ağzıma koyup ısırıyorum bağırmamak için ilk bi iki dakika sonra emdikçe artık alışıyorsun:)
Agrilara cok takilma kendini fdinliyorsan cok farkedersin benim transferden 3 4 gun sonra adet ağrısı gibi ağrılar başlamıştı hemen hamilelik ve adet belirtileri gerçekten çok benziyor hiç ayırt edemiyorsun. Ben adet olucam diye kendimi o kadar inandirmistim test yaptım pozitifi gördüm hala inanmiyordum.Sagol canim. Simdi biraz daha iyiyim. Ama karnimda hafif agri var hala. Bol su iciyorum:)
Aslinda cayi acik iceyim ya evet haklisin. Noolacak ki 1 tane icsem. Iyi fikir bu canim.Çay a cik içebilrsn .Evet sklms meyve suları olabilir. Soda değilde maden suyu olabilir
Aynen valla bi giDeyim turkiyeye annemin ayağını öpucem . Annem çok hassas bi anne bizim başımız da ağrısa kıyameti koparan biri şimdi onu daha iyi anlıyorum.Yemedim yedirdim içmedim icirdim demek için bunlar gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?