Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

G
geçmiş olsun canım. Bol su içmeyi ihmal etme gerçekten çok işe yarıyor. Şifa niyetine ilaç gibi su iç, güzel olur.

Sağol canım inşallah .
Bisey demediler krem sür geçer dediler ama pek fayda etmiyor gibi yinede kullanıyorum. Gerçekten annelerin hakkı odenmezmis :) acıdan kivransanda o emiyor diye mutlu oluyorsun.
Yemedim yedirdim içmedim icirdim demek için bunlar gerekli

Bloss canım değerlerin çok güzel, doktor söylemiştir zaten. Sen kalp atışlarını ne zaman duyacaksın?

S Sese1212 çok geçmiş olsun canım, yerleşme ağrısı olabilir, inşallah öyledir. Transferden sonra 9. gün yapmıştım bende test. Bol bol gazlı su iç harareti de alıyor bu sıcaklarda :)

dennisgo nasılsın? İnşallah doktor biraz içini rahatlatmıştır bugün?

Hemde nasıl.kiyafetlerimi ağzıma koyup ısırıyorum bağırmamak için ilk bi iki dakika sonra emdikçe artık alışıyorsun:)
Memenin ucunu değil tamamini ağzına verilmsei doğru olanms. Öyle denedin mi belki ağrın hafifler. Sen yine de krem sürmeye devam et. Aslında burda doktorlar son ay da falan sürmeye başlayın diyor.

Sagol canim. Simdi biraz daha iyiyim. Ama karnimda hafif agri var hala. Bol su iciyorum:)
Agrilara cok takilma kendini fdinliyorsan cok farkedersin benim transferden 3 4 gun sonra adet ağrısı gibi ağrılar başlamıştı hemen hamilelik ve adet belirtileri gerçekten çok benziyor hiç ayırt edemiyorsun. Ben adet olucam diye kendimi o kadar inandirmistim test yaptım pozitifi gördüm hala inanmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…