Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Çıktık canım hastaneden dün geldik şükür evimize .Sut geliyor yeterli değil şimdilik gece mama veriyorum 1 defa ama olsun bunada şükür.

Yok canım kaçmıyor şükür emme refleksi iyi doğar doğmaz göğsüme koydular hemen aranmaya başladı ağzıyla:)
Ben tabi gözümden yas alıyor artık emzirirken acıdan ama dayanıyorum mecburen .

Aynen canim bir bakmissin hamilesin. Insallah ikinci mucizen kendiliginden gelir. Olmazsa bir Kac yil sonra tekrar denersiniz tup bebegi.
Çıktık canım hastaneden dün geldik şükür evimize .Sut geliyor yeterli değil şimdilik gece mama veriyorum 1 defa ama olsun bunada şükür.
hadi gecmis olsun canim. Evinde Sen sutunu arttiracak seyler yaparsin. Gelmezse de sorun etme, arada dedigin gibi mama verirsin.
Arkadaşlar 19.gün hcg değerim 13827. Normal değil mi ? 9. gün 182, 12. gün 1018 di.
Troidler için kullandığım ilaç 25 mg di. TSH değerim 5,38 olunca doktor 100 mg al dedi.
Canim degerin normal. Ama tiroid ilacini bu cikan degere gore 25 den 100 e cikartmasi normal degil. Birden cok yukseltmis. 50 veya 75 yapmasi gerekirdi. Ben 125 lik kullaniyordum hamile kalinca degerim 10 cikti ilaci 175 yapti dr ve 1 ayda istenilen degere indi. Sen 100 luk kullanacaksan Eger 4 hafta sonra testi tekrarla. Ilac fazla gelebilir sana.

Kizlar bugun transferin 4. Gunu. Karnim cok agriyor devamli tuvalete cikiyorum. Alt karnimda yani uterus civarinda devamli kasilmalar var. Hasteneyi aradim. Toilete cok ciktigimida soyleyince sicaklardan bagirsaklarin iltihaplanmistir dedi. Devamli su ic dedi. Buaralar herkeste varmis.

Gecmis olsun canim, dr un dedigi gibi bol su ic. Kasilmalarin agri seklinde mi batma seklinde mi?

Sağol canım aynen evde daha Iyiz şükür.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Inşallah hemen atlatırsın.

Bitkisel çaylar da icilmiyor bu dönemde. Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…