- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.901
Çıktık canım hastaneden dün geldik şükür evimize .Sut geliyor yeterli değil şimdilik gece mama veriyorum 1 defa ama olsun bunada şükür.canim sevindim yumusamasina. Bol bol emsin fistik. Yarin cikacakmisiniz hastaneden?
kasik agrisi ve batmalar normal. Evde test yapmaya devam ediyormusun?
Aynen sor canim. Transferde kendini kasman da kotu. Türkiye de bir arkadas transferlerinin hepsini anestezi li oluyordu.
Yok canım kaçmıyor şükür emme refleksi iyi doğar doğmaz göğsüme koydular hemen aranmaya başladı ağzıyla:)Aman iyi yapıyorsun canım. En azından memeden kaçmıyor tatlışko:)
tüp bebek için kendi doktoruna gidebilirsin. Seviyosun onu gibi geldi. Enerjisi, verdiği güven de önemli... ama ameliyat sonrası kontrol için başkalarına da gidebilirsin bence:)
Gayet normal çok iyiArkadaşlar 19.gün hcg değerim 13827. Normal değil mi ? 9. gün 182, 12. gün 1018 di.
Troidler için kullandığım ilaç 25 mg di. TSH değerim 5,38 olunca doktor 100 mg al dedi.
Çok teşekkür ederim canım, amin hepimizeGayet normal çok iyiRabbim her şeyi sırasıyla sağlıkla yaşatsn amin
Ay, geçmiş olsun canım.. çabuk iyileşir umarım... ebeler ne diyor?Yok canım kaçmıyor şükür emme refleksi iyi doğar doğmaz göğsüme koydular hemen aranmaya başladı ağzıyla:)
Ben tabi gözümden yas alıyor artık emzirirken acıdan ama dayanıyorum mecburen .
Şükür canımÇıktık canım hastaneden dün geldik şükür evimize .Sut geliyor yeterli değil şimdilik gece mama veriyorum 1 defa ama olsun bunada şükür.
Sağol canım inşallah .Ay, geçmiş olsun canım.. çabuk iyileşir umarım... ebeler ne diyor?
Aynen canim bir bakmissin hamilesin. Insallah ikinci mucizen kendiliginden gelir. Olmazsa bir Kac yil sonra tekrar denersiniz tup bebegi.Insallah sag saglim kavusursun tosuna
Öperim tabiki.
Ikinci cocuk istiyorum ama malum canim cok uzun bi tedavi süreci, kizimla yapamiyacagim tedaviler. Biraz daha büyümesi gerekir. Normal yolla hamile kalabilmeme pek ihtimal vermiyorlar ama tabiki allahtan ümit kesilmez ☺ Olursada cok sevinirim
hadi gecmis olsun canim. Evinde Sen sutunu arttiracak seyler yaparsin. Gelmezse de sorun etme, arada dedigin gibi mama verirsin.Çıktık canım hastaneden dün geldik şükür evimize .Sut geliyor yeterli değil şimdilik gece mama veriyorum 1 defa ama olsun bunada şükür.
Canim degerin normal. Ama tiroid ilacini bu cikan degere gore 25 den 100 e cikartmasi normal degil. Birden cok yukseltmis. 50 veya 75 yapmasi gerekirdi. Ben 125 lik kullaniyordum hamile kalinca degerim 10 cikti ilaci 175 yapti dr ve 1 ayda istenilen degere indi. Sen 100 luk kullanacaksan Eger 4 hafta sonra testi tekrarla. Ilac fazla gelebilir sana.Arkadaşlar 19.gün hcg değerim 13827. Normal değil mi ? 9. gün 182, 12. gün 1018 di.
Troidler için kullandığım ilaç 25 mg di. TSH değerim 5,38 olunca doktor 100 mg al dedi.
Çıktık canım hastaneden dün geldik şükür evimize .Sut geliyor yeterli değil şimdilik gece mama veriyorum 1 defa ama olsun bunada şükür.
Artacak olacakti:)Canim insallah daha da attack.
Arkadaşlar 19.gün hcg değerim 13827. Normal değil mi ? 9. gün 182, 12. gün 1018 di.
Gecmis olsun canim, dr un dedigi gibi bol su ic. Kasilmalarin agri seklinde mi batma seklinde mi?Kizlar bugun transferin 4. Gunu. Karnim cok agriyor devamli tuvalete cikiyorum. Alt karnimda yani uterus civarinda devamli kasilmalar var. Hasteneyi aradim. Toilete cok ciktigimida soyleyince sicaklardan bagirsaklarin iltihaplanmistir dedi. Devamli su ic dedi. Buaralar herkeste varmis.
Valla cok hafif sanci gibi. Adet sancisi gibi ama daha azi. Hatta adet olucam sandim. Sagol canim. Evet bol bol su iciyorum.Gecmis olsun canim, dr un dedigi gibi bol su ic. Kasilmalarin agri seklinde mi batma seklinde mi?
Sağol canım aynen evde daha Iyiz şükür.Aynen canim bir bakmissin hamilesin. Insallah ikinci mucizen kendiliginden gelir. Olmazsa bir Kac yil sonra tekrar denersiniz tup bebegi.
hadi gecmis olsun canim. Evinde Sen sutunu arttiracak seyler yaparsin. Gelmezse de sorun etme, arada dedigin gibi mama verirsin.
Canim degerin normal. Ama tiroid ilacini bu cikan degere gore 25 den 100 e cikartmasi normal degil. Birden cok yukseltmis. 50 veya 75 yapmasi gerekirdi. Ben 125 lik kullaniyordum hamile kalinca degerim 10 cikti ilaci 175 yapti dr ve 1 ayda istenilen degere indi. Sen 100 luk kullanacaksan Eger 4 hafta sonra testi tekrarla. Ilac fazla gelebilir sana.
Sağol canım inşallah.Canim insallah daha da attack.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Inşallah hemen atlatırsın.Kizlar bugun transferin 4. Gunu. Karnim cok agriyor devamli tuvalete cikiyorum. Alt karnimda yani uterus civarinda devamli kasilmalar var. Hasteneyi aradim. Toilete cok ciktigimida soyleyince sicaklardan bagirsaklarin iltihaplanmistir dedi. Devamli su ic dedi. Buaralar herkeste varmis.
Bitkisel çaylar da icilmiyor bu dönemde. Geçmiş olsun canım.Kizlar bugun transferin 4. Gunu. Karnim cok agriyor devamli tuvalete cikiyorum. Alt karnimda yani uterus civarinda devamli kasilmalar var. Hasteneyi aradim. Toilete cok ciktigimida soyleyince sicaklardan bagirsaklarin iltihaplanmistir dedi. Devamli su ic dedi. Buaralar herkeste varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?