- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.001
Korse takmani önerdiler mi?Iyim şükür canım biraz agrım var hala ama idare ediyorum. Biraz yorucu geçiyor herşeye yetişmeye çalışıyorum uykusuzluk zorluyor biraz.kizim iyi şükür alıştık birbirimize banyo yaptırdım uyuyor şimdi.
Başlarda zorlanman çok normal. Ama şu an zorlandığın bu hayat bir süre sonra rutinin olacak ve daha az yorulacaksın muhtemelen. Tek başına mı banyo yaptırdın? Baksana bundan önce hayatında bebeğini yıkamak gibi bir şey mi vardı? Güzel telaşlar, hayatına yeni bir yön veriyor ne güzel..Iyim şükür canım biraz agrım var hala ama idare ediyorum. Biraz yorucu geçiyor herşeye yetişmeye çalışıyorum uykusuzluk zorluyor biraz.kizim iyi şükür alıştık birbirimize banyo yaptırdım uyuyor şimdi.
Gerçekten öyle bazen vücut çok karmaşık olabiliyor. benim annemin hastalık süreci de öyleydi. Hem vaka olarak, hem de ameliyat süreçleri tam tıp fakültesi için ideal hastaydı, ders yapıyorlardı üstünde. Dün dedim, annemin kızıyım ne de olsa, her şeyi tek seferde kolayca anlayacak değiller ya :)Kadın hastalıkları bazen çok karışık bi durum inan doktorlar bile anlayamaya biliyor. Umarm yanlış bi şey yapmamislardr senin için. Sagliksizin da çok çeşitleri var. Ben 2 ay apandist ağrısı gibi bi sey çektim. Adetim karıştı doktora gidiyordum anlatiyordm . Adet tarihini ben nerden bileyim ddi. Ama sonuçta ortada bi karışık haller vardı. Ultrason rağmen doktorlar bi şey diyemedi bana. Benim başka doktora telefonla anlattk agrilarm öldüreck gibiydi. Bana hamilelik testi yap demişti leke var dglm dediğim halde evde hemen yao ddi. Bi baktm cidden hamilemsm . Sonra kan testi yap sonraki gün gel demişti. Değer düşüktü benim ama o ağrıyı ne kadar çok cekmistm. Velhasl bazen doktorlar bile çok anlayamiyor . Inş hep iyi doktorlara denk gel. Tüp bebek sürecinde doktorunu sende yönlendir. Sadece doktora tamamen guvenme
patoloji sonucunda her sey ortaya cikar canim. Insallah sen de en kisa zamanda toparlanirsin.Kendi doktorum haftaya gelecek canım. Değerim sıfırlansın yeniden eski doktoruma devredileceğim. Şu an doktor beni devretmek için can atıyor bence :) tutarsız, saçma sapan bir çok şey duydum ama ne olursa olsun sağlıksız bir hamilelikti.. transferden 4 hafta sonra 645, 5 hafta sonra 814 değer ile normal sağlıklı bir hamilelik beklenemezdi. hani derler ya vücutta bazen 2x2 = 4 etmez diye.. biraz öyle bir durum sanırım. Ameliyatta görememeleri tuhaf geldi bana ama demek olabiliyor. Kendi doktorum gelsin, patoloji çıksın tutarlı bir şeyler duyar, gerekli kontrollerden sonra biraz kafamızı dinler sonra devam ederiz muhtemelen..
Ilk banyosunu mu yapti fistik?Iyim şükür canım biraz agrım var hala ama idare ediyorum. Biraz yorucu geçiyor herşeye yetişmeye çalışıyorum uykusuzluk zorluyor biraz.kizim iyi şükür alıştık birbirimize banyo yaptırdım uyuyor şimdi.
Hiç sormadım ama takmıyorum şimdilik ilk günler pamuklu bezle sıkıca bagliyordum ama çok sıcak bunalıyorum korsede almamışım zaten .fırsat bulamadım almaya.ama yavaş yavaş çekiliyor göbek çok kalmadı 10 kilo gitti şimdilik.Korse takmani önerdiler mi?
Bence sarmaya devam et. Göbek içe çekildiğini saniyorsn ama sarkabiliyor. Bi kaç saat yine sar sen. Korse biraz daha ski bi şey merak ettim ondan sordum.Hiç sormadım ama takmıyorum şimdilik ilk günler pamuklu bezle sıkıca bagliyordum ama çok sıcak bunalıyorum korsede almamışım zaten .fırsat bulamadım almaya.ama yavaş yavaş çekiliyor göbek çok kalmadı 10 kilo gitti şimdilik.
Aynen bende bi düzen oturana kadar böyle yorucu olacağını düşünüyorum.Başlarda zorlanman çok normal. Ama şu an zorlandığın bu hayat bir süre sonra rutinin olacak ve daha az yorulacaksın muhtemelen. Tek başına mı banyo yaptırdın? Baksana bundan önce hayatında bebeğini yıkamak gibi bir şey mi vardı? Güzel telaşlar, hayatına yeni bir yön veriyor ne güzel..
Hastaneden çıktığımızda sade suyla bi kere yıkamıştık orda hiç yıkamadılar. Bugün tam bici bici yaptı teyzesi :)patoloji sonucunda her sey ortaya cikar canim. Insallah sen de en kisa zamanda toparlanirsin.
Ilk banyosunu mu yapti fistik?
O kadar ter basıyorki bunalıyorum iki gün sardım bıraktım korse olsa belki daha iyi olur bakmam lazım.Bence sarmaya devam et. Göbek içe çekildiğini saniyorsn ama sarkabiliyor. Bi kaç saat yine sar sen. Korse biraz daha ski bi şey merak ettim ondan sordum.
Korse daha kullanışlı evet ama bazilari da cok skiyor iyo dgl diy9r korse icin. Sarmak iyi diyorlar.Ben korse bulamadm. Çamaşırla bitişik olanda aldm. Baktm çok zor. Bel korsesi vardı eşimin onu takmstm.O kadar ter basıyorki bunalıyorum iki gün sardım bıraktım korse olsa belki daha iyi olur bakmam lazım.
Göbeğin düşmesi bu kadar kısa sürede oluyor mu?Aynen bende bi düzen oturana kadar böyle yorucu olacağını düşünüyorum.
Evet canım tek yıkadım göbeği dün düşdü bugün banyo yaptırdım rahatladı baya uyuyor bende işlerimi halettim.
Aynen yorucu olsada çok güzel ona bakmak yetiyor bütün yorgunluğunun gitmesine .
Sen nasılsın canım agrin varmi .
Bebekten bebeğe değişiyor bi haftalikken düştü bizim bazılarının daha erken bazisinin daha geç sürüyor.Göbeğin düşmesi bu kadar kısa sürede oluyor mu?
Çok geçmiş olsun tekrardan. İyiyim, bugün biraz karın ağrım var rahat hareket edemiyorum ama iyiyim.Evet çok hızlı gelişti canım :) teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Az kalmış, umarım herşey güzel ilerlerSevindim daha iyi olmana.
Şu an herşey yeni benim icin. Bu ayın 6. da ultrasona gireceğim, ondan sonra belki gerçekten hamile olduğumu anlarım.
Evet canim sonucta saglikli bir hamilelik degilse sonlandirilmasi makul. Buaralar tedavide yapilmayacksa belki tatile gidebilirsiniz. Cok iyi gelir kafan dagilir. Evet canim is degistirmeyi onun icin istedim birazda. Cunku bebek meselesini cok dusunuyordum. Yogun olayim hic aklima gelmesin istedim. Sagol canim insallah. Hepimiz bi gun bebegimizi kucagimiza alacagiz insallah:)Değerlerim çok düşüktü ama rahimde bile olsa transferden 5 gün sonra 814 değer çok düşük. Sağlıklı ilerliyor olamazdı. 7. Haftaydı sonuçta.. başka bir dil sonuçta tam anlayamayız diye diye tercüman da geldi, doktor açıklama yaparken ama çok da anlayacak bir şey söylenmedi. Şimdilik bekliyoruz bakalım.
İşlerin yoğun olması bir açıdan iyi zaman geçiyor sonuçta. Gün gün test tarihi yaklaşıyor. Umarım pozitif sonuç alırsın canım
Evet canım Ağustos yine kontrollerle geçecek gibi.. ama bittiğinde tatil planlıyoruz. Sürekli ertelenen Türkiye tatilini de yapacağım. Normalde Eylül gibi tüp bebeğe başlayabileceğimizi söylediler ama biz düşünmüyoruz. Biraz bu gündemden uzaklaşmak, kafamızı dağıtıp, kendimize bakmak istiyoruz. Ne zaman kendimizi yenilenmiş hissedersek, yeniden başlarız diyoruz.Evet canim sonucta saglikli bir hamilelik degilse sonlandirilmasi makul. Buaralar tedavide yapilmayacksa belki tatile gidebilirsiniz. Cok iyi gelir kafan dagilir. Evet canim is degistirmeyi onun icin istedim birazda. Cunku bebek meselesini cok dusunuyordum. Yogun olayim hic aklima gelmesin istedim. Sagol canim insallah. Hepimiz bi gun bebegimizi kucagimiza alacagiz insallah:)
Çok iyi anlıyorum canım, çok da güzel düşünmüşsünüz.Evet canım Ağustos yine kontrollerle geçecek gibi.. ama bittiğinde tatil planlıyoruz. Sürekli ertelenen Türkiye tatilini de yapacağım. Normalde Eylül gibi tüp bebeğe başlayabileceğimizi söylediler ama biz düşünmüyoruz. Biraz bu gündemden uzaklaşmak, kafamızı dağıtıp, kendimize bakmak istiyoruz. Ne zaman kendimizi yenilenmiş hissedersek, yeniden başlarız diyoruz.
Nasıl oldun canım test vs yaptın mı? 26'sında yazmışsın transfer oldu diye... belki test günündür bugün yarın diye bi sorayım dedim.Canim baya kosturmacali bir gundu anca yazabildim. Transfer yapildi. 2 tane embiryo varmis. 2 transfer istedim. Ama doktor 1 transferde israr etti. Sonuc olarak doktoru dinledim. 1 transfer yapildi. Digerinin blastocysts olmasini bekleyecekler. Eger olursa donduracaklar. Transfer sonrasi akapintriste gittim simdi dinleniyorum canim:)
Ara vermek ve yenilenmek iyi fikir canim bence.Evet canım Ağustos yine kontrollerle geçecek gibi.. ama bittiğinde tatil planlıyoruz. Sürekli ertelenen Türkiye tatilini de yapacağım. Normalde Eylül gibi tüp bebeğe başlayabileceğimizi söylediler ama biz düşünmüyoruz. Biraz bu gündemden uzaklaşmak, kafamızı dağıtıp, kendimize bakmak istiyoruz. Ne zaman kendimizi yenilenmiş hissedersek, yeniden başlarız diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?