Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Başlarda zorlanman çok normal. Ama şu an zorlandığın bu hayat bir süre sonra rutinin olacak ve daha az yorulacaksın muhtemelen. Tek başına mı banyo yaptırdın? Baksana bundan önce hayatında bebeğini yıkamak gibi bir şey mi vardı? Güzel telaşlar, hayatına yeni bir yön veriyor ne güzel..

Gerçekten öyle bazen vücut çok karmaşık olabiliyor. benim annemin hastalık süreci de öyleydi. Hem vaka olarak, hem de ameliyat süreçleri tam tıp fakültesi için ideal hastaydı, ders yapıyorlardı üstünde. Dün dedim, annemin kızıyım ne de olsa, her şeyi tek seferde kolayca anlayacak değiller ya :)

patoloji sonucunda her sey ortaya cikar canim. Insallah sen de en kisa zamanda toparlanirsin.
Ilk banyosunu mu yapti fistik?

Bence sarmaya devam et. Göbek içe çekildiğini saniyorsn ama sarkabiliyor. Bi kaç saat yine sar sen. Korse biraz daha ski bi şey merak ettim ondan sordum.

Aynen bende bi düzen oturana kadar böyle yorucu olacağını düşünüyorum.
Evet canım tek yıkadım göbeği dün düşdü bugün banyo yaptırdım rahatladı baya uyuyor bende işlerimi halettim.
Aynen yorucu olsada çok güzel ona bakmak yetiyor bütün yorgunluğunun gitmesine .
Sen nasılsın canım agrin varmi .

[/QUOTE]
O kadar ter basıyorki bunalıyorum iki gün sardım bıraktım korse olsa belki daha iyi olur bakmam lazım.
Korse daha kullanışlı evet ama bazilari da cok skiyor iyo dgl diy9r korse icin. Sarmak iyi diyorlar.Ben korse bulamadm. Çamaşırla bitişik olanda aldm. Baktm çok zor. Bel korsesi vardı eşimin onu takmstm.

Göbeğin düşmesi bu kadar kısa sürede oluyor mu?

Korse daha kullanışlı evet ama bazilari da cok skiyor iyo dgl diy9r korse icin. Sarmak iyi diyorlar.Ben korse bulamadm. Çamaşırla bitişik olanda aldm. Baktm çok zor. Bel korsesi vardı eşimin onu takmstm.
[/QUOTE]
Bende sade bel.ocin istiyorum diğerlerini giyemem.

Evet canim sonucta saglikli bir hamilelik degilse sonlandirilmasi makul. Buaralar tedavide yapilmayacksa belki tatile gidebilirsiniz. Cok iyi gelir kafan dagilir. Evet canim is degistirmeyi onun icin istedim birazda. Cunku bebek meselesini cok dusunuyordum. Yogun olayim hic aklima gelmesin istedim. Sagol canim insallah. Hepimiz bi gun bebegimizi kucagimiza alacagiz insallah:)

Evet canım Ağustos yine kontrollerle geçecek gibi.. ama bittiğinde tatil planlıyoruz. Sürekli ertelenen Türkiye tatilini de yapacağım. Normalde Eylül gibi tüp bebeğe başlayabileceğimizi söylediler ama biz düşünmüyoruz. Biraz bu gündemden uzaklaşmak, kafamızı dağıtıp, kendimize bakmak istiyoruz. Ne zaman kendimizi yenilenmiş hissedersek, yeniden başlarız diyoruz.

Çok iyi anlıyorum canım, çok da güzel düşünmüşsünüz.

Nasıl oldun canım test vs yaptın mı? 26'sında yazmışsın transfer oldu diye... belki test günündür bugün yarın diye bi sorayım dedim.

Ara vermek ve yenilenmek iyi fikir canim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…