- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.021
Yok canim bekliyorum hala. Dun cok agrim oldu yine hastalanacam dedim. Bugun gecti ama. Test gunu haftaya 7 agustosta. Daha cok var ya. Sen nasilsin?Nasıl oldun canım test vs yaptın mı? 26'sında yazmışsın transfer oldu diye... belki test günündür bugün yarın diye bi sorayım dedim.
Genelde 7. günden başlıyorlar ya test yapmaya... Sen iyi sabretmişsin daha 4 gün de bekleyeceksin herhalde. İyi dayandın maşallah :) Ben de iyiyim canım sağolasın vitaminlerim takviyelerim geldi kullanıyorum, sağlıklı beslenmeye de devam ediyorum inş faydası olur.Yok canim bekliyorum hala. Dun cok agrim oldu yine hastalanacam dedim. Bugun gecti ama. Test gunu haftaya 7 agustosta. Daha cok var ya. Sen nasilsin?
Ben de diyete başlayacağım bir iki gün içinde. Şimdilik sadece dikkat ediyorum. Sıkı bir diyet uygulamıyorum. Ayrıca spor da olmadığı için henüz kilo vermeye başlamadım.Genelde 7. günden başlıyorlar ya test yapmaya... Sen iyi sabretmişsin daha 4 gün de bekleyeceksin herhalde. İyi dayandın maşallah :) Ben de iyiyim canım sağolasın vitaminlerim takviyelerim geldi kullanıyorum, sağlıklı beslenmeye de devam ediyorum inş faydası olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz inş hadi son 4 gün
Valla yapmicam demiyorum evde testler duruyor. Yaparsam yazarim burdan. Ama zaten yarin adet gunum. Sonucu 7'sine kadar ogrenmis olurum zaten.Genelde 7. günden başlıyorlar ya test yapmaya... Sen iyi sabretmişsin daha 4 gün de bekleyeceksin herhalde. İyi dayandın maşallah :) Ben de iyiyim canım sağolasın vitaminlerim takviyelerim geldi kullanıyorum, sağlıklı beslenmeye de devam ediyorum inş faydası olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz inş hadi son 4 gün
İçinden gelirse yaparsın ama yoğunluğun nedeniyle günler senin için hızlı geçiyor olmalı. Göz açıp kapayana kadar 7 si gelecek bence :)Valla yapmicam demiyorum evde testler duruyor. Yaparsam yazarim burdan. Ama zaten yarin adet gunum. Sonucu 7'sine kadar ogrenmis olurum zaten.
Neler aliyorsun takviye? Insallah canim sagol.Genelde 7. günden başlıyorlar ya test yapmaya... Sen iyi sabretmişsin daha 4 gün de bekleyeceksin herhalde. İyi dayandın maşallah :) Ben de iyiyim canım sağolasın vitaminlerim takviyelerim geldi kullanıyorum, sağlıklı beslenmeye de devam ediyorum inş faydası olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz inş hadi son 4 gün
Evet canim aynen cok yogunum pek aklima gelmiyor. Sadece aklim diger embiryoda kaldi onu dondurdularmi diye dusunuyorum bazen. Mektup gonderecegiz dediler ama gelmedi.İçinden gelirse yaparsın ama yoğunluğun nedeniyle günler senin için hızlı geçiyor olmalı. Göz açıp kapayana kadar 7 si gelecek bence :)
Dinlenme ve toparlama sürecinde yapılabilecek en güzel şey bence diyet. Aslında benim de öyle sıkı diyet gibi değil. Genel alışverişimizde hep rafine edilmemiş, işlenmemiş, hormonsuz, antibiyotiksiz kısaca bulabildiğimizin en doğalı ne varsa onlardan alıp doyana kadar güzelce yiyoruz. Ona rağmen eşim çok fazla kilo verdi tavsiye ederim. Zaten arz talep meselesi artık bunun da bir piyasası var organik marketler vs. benim çok işimi görüyor. Ben de spordan yana sıkıntılıyım maalesef. Önce evde 5'er dk 10'ar dakika ara ara yürüyordum yine ara verdim tekrar başlamam lazım. O bile çok iyi geliyordu aslında. Sen ne düşünüyorsun spor salonuna vs. gidecek misin?Ben de diyete başlayacağım bir iki gün içinde. Şimdilik sadece dikkat ediyorum. Sıkı bir diyet uygulamıyorum. Ayrıca spor da olmadığı için henüz kilo vermeye başlamadım.
Yürüyüş hariç diğer sporlar bana zor geliyor ama yoga bambaşka benim için. Çok eğlenceli , ter döktürüyor ve insani acayip rahatlatıyor.Dinlenme ve toparlama sürecinde yapılabilecek en güzel şey bence diyet. Aslında benim de öyle sıkı diyet gibi değil. Genel alışverişimizde hep rafine edilmemiş, işlenmemiş, hormonsuz, antibiyotiksiz kısaca bulabildiğimizin en doğalı ne varsa onlardan alıp doyana kadar güzelce yiyoruz. Ona rağmen eşim çok fazla kilo verdi tavsiye ederim. Zaten arz talep meselesi artık bunun da bir piyasası var organik marketler vs. benim çok işimi görüyor. Ben de spordan yana sıkıntılıyım maalesef. Önce evde 5'er dk 10'ar dakika ara ara yürüyordum yine ara verdim tekrar başlamam lazım. O bile çok iyi geliyordu aslında. Sen ne düşünüyorsun spor salonuna vs. gidecek misin?
Benim liste kabarık :) Pcos için dr tavsiyesi takviyeleri kullanıyorum: Myo inositol, NAC, Quercetin, Vitamin D, Omega 3, Probiyotik, Prenatal Multivitamin, Curcumin, Ashwagandha, Bahçe nanesi çayı, MelatoninNeler aliyorsun takviye? Insallah canim sagol.
Tamam yaparsan hemen yaz buraya. Sanki bugün yarın belli olacakmış gibi geliyor bana :)Valla yapmicam demiyorum evde testler duruyor. Yaparsam yazarim burdan. Ama zaten yarin adet gunum. Sonucu 7'sine kadar ogrenmis olurum zaten.
Nasıl yapılıyor tecrübelerini biraz anlatabilir misin :) Bana da yürüyüş dışındakiler zor yaYürüyüş hariç diğer sporlar bana zor geliyor ama yoga bambaşka benim için. Çok eğlenceli , ter döktürüyor ve insani acayip rahatlatıyor.
Ben İyengar- Yoga yapıyorum, bu çeşidinde kemer ve bloklar ek malzeme olarak kullanılıyor. Burada amaç vücudu esnetmek ve zihnin daha iyi çalışmasını sağlamak.Nasıl yapılıyor tecrübelerini biraz anlatabilir misin :) Bana da yürüyüş dışındakiler zor ya
Cok gecmis olsun esinize. Ben sizin yerinizde olsam vazgecmezdim tedaviden. Her birimizin onune tedavi oncesi degisik engeller cikabiliyor biliyorum bizlerin sagligi daha onemli ama tam umit etmisken bebegine yaklastigini tedaviye baslayamama da insani cok yipratiyor. Esin toparlandiktan sonra tedaviye devam etmeni oneririm. Insallah en yakin zamanda toparlanir .Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar. Haziran sonu Türkiye’ye gittim. Temmuz ortasında burada sınavım vardı vs derken. Epey giremedim foruma. Ara ara baktım güzel haberlerinizi okuyup sevindim. Sınav bitti tekrar doktora gittim ve bakteri tedavime devam etmek zorunda olduğumu öğrendim çünkü %10 oranında kalmış. Eşim de sperm testi yaptırmıştı. Çok anlamasamda testin sonunda tüp bebek tedavisine yönlendiren yazıyı okudum. Bu arada doktorum insülin direnci testi de yaptırmamı istemişti. Geçtiğimiz pazartesi onu da yaptırdım. Zaman geçecek ben yeni bakteri ilacımı kullanıp teste gidecektim. Kafamda artık hedefe az kaldığını düşündüğüm bu günlerde yıkıldım. Eşim geçen hafta kalp krizi geçirdi ve kalbine bir adet stent takıldı. Günlerdir perişan haldeyim. Yakın zamanda bebek konusunu kafama takarken şimdi bambaşka öncelikleri olan biri oldum. Hatta acaba bebek yapmasak mı eşimi üzer yorar mı yoksa bu bebek daha da hayata tutunmasını mı sağlar bilemiyorum. Boğazımda kocaman bir yumru. Hepinizden güzel dualarınızı bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda hayatımda herşey normale dönmeye başlar. Ve bende bebek konusuyla ilgili mantıklı bir karara varabilirim. Tabi sizlerin de fikirleri benim için çok önemli. Malum gurbette yaşayanların fikir alacakları çok çevresi olmuyor. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Geçmiş olsun umarım eşin kısa zamanda toparlanir. Tüp bebek sürecinde stres çok etkiliyor onun için eğer yaşınız çok ileri degilse biraz kendinize zaman ayırın.Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar. Haziran sonu Türkiye’ye gittim. Temmuz ortasında burada sınavım vardı vs derken. Epey giremedim foruma. Ara ara baktım güzel haberlerinizi okuyup sevindim. Sınav bitti tekrar doktora gittim ve bakteri tedavime devam etmek zorunda olduğumu öğrendim çünkü %10 oranında kalmış. Eşim de sperm testi yaptırmıştı. Çok anlamasamda testin sonunda tüp bebek tedavisine yönlendiren yazıyı okudum. Bu arada doktorum insülin direnci testi de yaptırmamı istemişti. Geçtiğimiz pazartesi onu da yaptırdım. Zaman geçecek ben yeni bakteri ilacımı kullanıp teste gidecektim. Kafamda artık hedefe az kaldığını düşündüğüm bu günlerde yıkıldım. Eşim geçen hafta kalp krizi geçirdi ve kalbine bir adet stent takıldı. Günlerdir perişan haldeyim. Yakın zamanda bebek konusunu kafama takarken şimdi bambaşka öncelikleri olan biri oldum. Hatta acaba bebek yapmasak mı eşimi üzer yorar mı yoksa bu bebek daha da hayata tutunmasını mı sağlar bilemiyorum. Boğazımda kocaman bir yumru. Hepinizden güzel dualarınızı bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda hayatımda herşey normale dönmeye başlar. Ve bende bebek konusuyla ilgili mantıklı bir karara varabilirim. Tabi sizlerin de fikirleri benim için çok önemli. Malum gurbette yaşayanların fikir alacakları çok çevresi olmuyor. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Haklisin Eger 35 yas altinda ise bir Kac yil daha ertileyebilir.Geçmiş olsun umarım eşin kısa zamanda toparlanir. Tüp bebek sürecinde stres çok etkiliyor onun için eğer yaşınız çok ileri degilse biraz kendinize zaman ayırın.
İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur.
Çok teşekkür ederim Dilan. Var gücümle onun iyi olması için elimden geleni yapıcam. Dışarıdan gözlemlere de önem veriyorum çünkü insan bu durumda daha duygusal kararlar verebiliyor. Şöyle düşünüyorum zaten en iyi durumda bile benim son kontrollerim gerçekleşmeden başlayamayacaktık en erken Ekim ayı olurdu muhtemelen. O zamana kadar da bu durumu kabullenip normal hayata devam etmeye başlayınca daha sakin düşünürüz muhtemelen. İnşallah ne badireler atlattık ama artık hepsi geride kaldı bebeğimizle mutluyuz diyeceğim günlerde buluruz kendimiziCok gecmis olsun esinize. Ben sizin yerinizde olsam vazgecmezdim tedaviden. Her birimizin onune tedavi oncesi degisik engeller cikabiliyor biliyorum bizlerin sagligi daha onemli ama tam umit etmisken bebegine yaklastigini tedaviye baslayamama da insani cok yipratiyor. Esin toparlandiktan sonra tedaviye devam etmeni oneririm. Insallah en yakin zamanda toparlanir .
Geçmiş olsun umarım eşin kısa zamanda toparlanir. Tüp bebek sürecinde stres çok etkiliyor onun için eğer yaşınız çok ileri degilse biraz kendinize zaman ayırın.
İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur.
Amin çok teşekkür ederim. Ben haziranda 35 yaşıma girdim. Eşim ise Allah Nasip ederse 17 gün sonra 47 yaşına girecek. Zaten 3 yıllık evliyiz. O kendini hazır hissettiği zaman daha emin bir karar vericem. Ama bu karar devam etmek yönünde olursa fazla ertelemek zaman kaybı olabilir ama dediğim gibi zaten benim 1-2 aylık iyileşme sürecim var. O zaman zarfında daha net oturur birşeyler
Ben de yogacıyımYürüyüş hariç diğer sporlar bana zor geliyor ama yoga bambaşka benim için. Çok eğlenceli , ter döktürüyor ve insani acayip rahatlatıyor.
çok ama çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar. Haziran sonu Türkiye’ye gittim. Temmuz ortasında burada sınavım vardı vs derken. Epey giremedim foruma. Ara ara baktım güzel haberlerinizi okuyup sevindim. Sınav bitti tekrar doktora gittim ve bakteri tedavime devam etmek zorunda olduğumu öğrendim çünkü %10 oranında kalmış. Eşim de sperm testi yaptırmıştı. Çok anlamasamda testin sonunda tüp bebek tedavisine yönlendiren yazıyı okudum. Bu arada doktorum insülin direnci testi de yaptırmamı istemişti. Geçtiğimiz pazartesi onu da yaptırdım. Zaman geçecek ben yeni bakteri ilacımı kullanıp teste gidecektim. Kafamda artık hedefe az kaldığını düşündüğüm bu günlerde yıkıldım. Eşim geçen hafta kalp krizi geçirdi ve kalbine bir adet stent takıldı. Günlerdir perişan haldeyim. Yakın zamanda bebek konusunu kafama takarken şimdi bambaşka öncelikleri olan biri oldum. Hatta acaba bebek yapmasak mı eşimi üzer yorar mı yoksa bu bebek daha da hayata tutunmasını mı sağlar bilemiyorum. Boğazımda kocaman bir yumru. Hepinizden güzel dualarınızı bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda hayatımda herşey normale dönmeye başlar. Ve bende bebek konusuyla ilgili mantıklı bir karara varabilirim. Tabi sizlerin de fikirleri benim için çok önemli. Malum gurbette yaşayanların fikir alacakları çok çevresi olmuyor. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Ben de yogacıyımbayılıyorum.
çok ama çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.
Eşinin durumu nasıl şimdi?
Eşin, kendine geldikten sonra tedaviye başlayabilirsiniz canım. Şu an önemli olan onun ve senin sağlığın.
şimdi biraz kendine gelsin. Kendisinin test sonuçlarından haberi var değil mi? Tüp bebek yapacağınızı zaten biliyor?
Belki 3, belki 6 ay belki 1 yıl bile bekleyebilirsiniz.
Şunu hep kendine söyle; bebeğiniz size gelecek.
[/QUOTE
Sağol Yelek. Eşim şu an rehabilitasyona gidiyor hafta içi. Orada egzersiz vs yaptırıyorlar. 1 ay devam edecek. Tek sorun bu olayı tekrar yaşama korkusu. Çünkü risk her zaman var. O da çok stres yapıyor herşeyi kafasına takıyor. Çalışamazsa nasıl geçinecekmişiz yok bilmem ne aklına ne gelirse takıyor. Dedim ben ne güne duruyorum sanki lüks hayattan gelmişim. Ben çalışırım gerekirse. Bu arada test sonuçlarını biliyor kendi doktoru ona vermişti. Şu an en çok moral ihtiyacımız var. Sigarayı da bırakmaya karar verdi çok şükür. Kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman başlarız. Şu an konusunu açmıyorum çünkü koyun kasap muhabbetinden öteye gitmez. Allah herşeyin başında hepimize sağlık versin. İnşallah güzel gelişmeler de paylaşmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?