- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.501
Benim doktorum da hastanenin sana söylediği gibi her zaman normal hayata devam diyor ama işin aslı sen nasıl rahat edeceksen öyle yapmak lazım canımKizlar uzun zamandir giremedim. Isler cok yogundu. Herkes iyidir umarim. Transferim 1 ekimde yapilacak 1 embiryom vardi. Ama transfer oyle bir gune denk geldiki o gun tatil icin seyahat cikacaktik Hastaneden seyahate cikabilirsin dediler ama size de sormak istedim emin anlamadim. Seyahat ucakla 2 saat. 1 gun ertelesemmi ucusumu. Naapsam dersiniz. Tatilede cok ihtiyacim var.
bende transferlerimden hemen ertesi gün uctum evime, ama ucus öncesi kan sulandirici verildiyse almak en iyisiymis, ve burda bi grup var tr den kibrisa gidip transfer olanlar aksamina geri eve ucuyorlar hic kalmadan,, Rabbim nasip edecekse eder zaten ucmayla birsey olacagini sanmiyorum, AMA en önemlisi sen kendini nasil iyi hissedeceksen onu yap, ilerde keske deme, simdiden transferin hayirli olsun insallah saglikli hayirli evlat olsunKizlar uzun zamandir giremedim. Isler cok yogundu. Herkes iyidir umarim. Transferim 1 ekimde yapilacak 1 embiryom vardi. Ama transfer oyle bir gune denk geldiki o gun tatil icin seyahat cikacaktik Hastaneden seyahate cikabilirsin dediler ama size de sormak istedim emin anlamadim. Seyahat ucakla 2 saat. 1 gun ertelesemmi ucusumu. Naapsam dersiniz. Tatilede cok ihtiyacim var.
En önemli şey kafanın rahat olması canım. Şimdiden iyi tatiller.. transferin için de bol şans umarım tatilden sonra bize güzel haberler verirsin :)
Evet canim cok sagol. Sen hamilesin dimi? Sanki forumdan oyle gibi anlamadim.En önemli şey kafanın rahat olması canım. Şimdiden iyi tatiller.. transferin için de bol şans umarım tatilden sonra bize güzel haberler verirsin :)
Yok canım hamile değilim. Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Dış gebelik şüphesiyle ameliyat oldum.. tek kalan kanalım da alındı. Artık tek seçenek tüp bebek. Sonra değerler düşmedi diye düşük iğnesi vurdular, kontrollerim devam diyor iki hafta sonra bir ilaçlı filmim var . Bu arada hala hcg için tahlil veriyorum henüz sıfırlanmadı. Belki omları gördün sen yazışmalarda. Doktor Kasım’da transfer yapabiliriz dedi ama ben gelecek sene düşünüyorum. Çünkü Kasım’da Türkiye de olacağım tedavi için tatili kesmek istemiyorum. Aralık ayında da Noelden dolayı iki hafta tatilde olacaklar, en iyisi yeni yılda başlamak dedik biz de..Evet canim cok sagol. Sen hamilesin dimi? Sanki forumdan oyle gibi anlamadim.
Ben Iyiyim canim. Gunlerin dolmasini bekliyorum ve her zaman sizler icin de dua ediyorum.Ok canim sagol. Sen nasilsin?
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, önemli olan gerçekten senin rahat etmen...Kizlar uzun zamandir giremedim. Isler cok yogundu. Herkes iyidir umarim. Transferim 1 ekimde yapilacak 1 embiryom vardi. Ama transfer oyle bir gune denk geldiki o gun tatil icin seyahat cikacaktik Hastaneden seyahate cikabilirsin dediler ama size de sormak istedim emin anlamadim. Seyahat ucakla 2 saat. 1 gun ertelesemmi ucusumu. Naapsam dersiniz. Tatilede cok ihtiyacim var.
Yeni yıl, sizin yılınız olsun inşallahYok canım hamile değilim. Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Dış gebelik şüphesiyle ameliyat oldum.. tek kalan kanalım da alındı. Artık tek seçenek tüp bebek. Sonra değerler düşmedi diye düşük iğnesi vurdular, kontrollerim devam diyor iki hafta sonra bir ilaçlı filmim var . Bu arada hala hcg için tahlil veriyorum henüz sıfırlanmadı. Belki omları gördün sen yazışmalarda. Doktor Kasım’da transfer yapabiliriz dedi ama ben gelecek sene düşünüyorum. Çünkü Kasım’da Türkiye de olacağım tedavi için tatili kesmek istemiyorum. Aralık ayında da Noelden dolayı iki hafta tatilde olacaklar, en iyisi yeni yılda başlamak dedik biz de..
Selam canim.Yok canım hamile değilim. Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Dış gebelik şüphesiyle ameliyat oldum.. tek kalan kanalım da alındı. Artık tek seçenek tüp bebek. Sonra değerler düşmedi diye düşük iğnesi vurdular, kontrollerim devam diyor iki hafta sonra bir ilaçlı filmim var . Bu arada hala hcg için tahlil veriyorum henüz sıfırlanmadı. Belki omları gördün sen yazışmalarda. Doktor Kasım’da transfer yapabiliriz dedi ama ben gelecek sene düşünüyorum. Çünkü Kasım’da Türkiye de olacağım tedavi için tatili kesmek istemiyorum. Aralık ayında da Noelden dolayı iki hafta tatilde olacaklar, en iyisi yeni yılda başlamak dedik biz de..
Teşekkür ederim canım. Umarım güzel bir yıl bizi bekler :)Yeni yıl, sizin yılınız olsun inşallah
CanımSelam canim.
Senin belli oldu mu dis gebelik miydi degil miydi?
Bu ilk adetin değil mi canım ? Umarım bu kez her şey istediğin gibi olur.Arkadaşlar dün hafif akıntı şeklinde kan geldi, bugün ama normal regl oldum.
Doktor 1-3 gün arası gel dedi, Pazartesi gideceğim bakalım süreç nasıl devam edecek.
Bu sefer donmuş iki tane eklenecek, nasıl olacak çok heyecanlıyım.
Evet düşükten sonra ilk. İnşallah istediğim sonucu alırım.Bu ilk adetin değil mi canım ? Umarım bu kez her şey istediğin gibi olur.
Ben de iki embriyo transferini söyledim bu kez daha da şiddetle karşı çıktı.
Normal şartlarda bende de öyle olurdu muhtemelen.. sonuçta 4. Transferim olacak.. Ama daha önce Miyom ameliyatı oldum bebeğin yerleşme yerinden Miyom alınınca orada yara gibi bir şey kalıyor. O nedenle ikiz gebelik riskli oluyor diye yapmıyor. Bir de hamile kalınca insülin de başlandı ya hamilelik şekeri nedeniyle. Şimdi hem ameliyat hem diyabeti neden gösteriyor daha da şiddetle karşı çıkıyor. Ben de ikiz gebelik istemiyorum ki. İki transfer bir hamilelik istiyorum diyorum ama ikisi de tutunabilir diye izin vermiyor :)Evet düşükten sonra ilk. İnşallah istediğim sonucu alırım.
Doktor sana iki embriyo transferi yapmıyor mu ?
Benimkine çok ısrar edince tamam demişti ilk transferde, bu sefer de kendi demişti ilk adetinden sonra iki embriyo transfer ederiz diye.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.Normal şartlarda bende de öyle olurdu muhtemelen.. sonuçta 4. Transferim olacak.. Ama daha önce Miyom ameliyatı oldum bebeğin yerleşme yerinden Miyom alınınca orada yara gibi bir şey kalıyor. O nedenle ikiz gebelik riskli oluyor diye yapmıyor. Bir de hamile kalınca insülin de başlandı ya hamilelik şekeri nedeniyle. Şimdi hem ameliyat hem diyabeti neden gösteriyor daha da şiddetle karşı çıkıyor. Ben de ikiz gebelik istemiyorum ki. İki transfer bir hamilelik istiyorum diyorum ama ikisi de tutunabilir diye izin vermiyor :)
Sen hangi gün gideceksin şimdi, yeni sürecini bizimle de paylaş canım.. umarım güzel haberlerini alırız birlikteHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Umarım risk de ortadan kaybolur ve sağlıkla kucağına alırsın..Merhaba arkadaşlar ben geçen perşembe gittim doktora çok şükür kalp atışı var ama içerde kanama birikintisine var leke leke geliyor arada.
Ama benim size anlatmak istediğim ilk tüp bebek merkezine kanamam olunca gittim iğne verdi yolladı öğlen tekrar kanama voknokunca hastaneye gittik ve hastane beni bir sonraki gün tüp bebek merkezine git diye yolladı. Merkezde doktor baktı ve düşük başlamış sizi normal kadın doktoruna yollayim dedi ve resmen başından attı. Gittiğimiz bayan doktor bana düşük için ilaç vermek istemedi ve bekletti allahrltan beklemiş bebek canliymis Düşük olmadı ve hala riskli ama nihayetinde canli. Ben çok kızdım merkezdeki doktora sizinle de paylaşmak istedim o kadar emek veriyorsun ama insanların umurunda olmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?