Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim doktorum da hastanenin sana söylediği gibi her zaman normal hayata devam diyor ama işin aslı sen nasıl rahat edeceksen öyle yapmak lazım canım

bende transferlerimden hemen ertesi gün uctum evime, ama ucus öncesi kan sulandirici verildiyse almak en iyisiymis, ve burda bi grup var tr den kibrisa gidip transfer olanlar aksamina geri eve ucuyorlar hic kalmadan,, Rabbim nasip edecekse eder zaten ucmayla birsey olacagini sanmiyorum, AMA en önemlisi sen kendini nasil iyi hissedeceksen onu yap, ilerde keske deme, simdiden transferin hayirli olsun insallah saglikli hayirli evlat olsun

Evet canim cok sagol. Sen hamilesin dimi? Sanki forumdan oyle gibi anlamadim.
Yok canım hamile değilim. Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Dış gebelik şüphesiyle ameliyat oldum.. tek kalan kanalım da alındı. Artık tek seçenek tüp bebek. Sonra değerler düşmedi diye düşük iğnesi vurdular, kontrollerim devam diyor iki hafta sonra bir ilaçlı filmim var . Bu arada hala hcg için tahlil veriyorum henüz sıfırlanmadı. Belki omları gördün sen yazışmalarda. Doktor Kasım’da transfer yapabiliriz dedi ama ben gelecek sene düşünüyorum. Çünkü Kasım’da Türkiye de olacağım tedavi için tatili kesmek istemiyorum. Aralık ayında da Noelden dolayı iki hafta tatilde olacaklar, en iyisi yeni yılda başlamak dedik biz de..

İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, önemli olan gerçekten senin rahat etmen...

Yeni yıl, sizin yılınız olsun inşallah

Selam canim.
Senin belli oldu mu dis gebelik miydi degil miydi?

Arkadaşlar dün hafif akıntı şeklinde kan geldi, bugün ama normal regl oldum.
Doktor 1-3 gün arası gel dedi, Pazartesi gideceğim bakalım süreç nasıl devam edecek.
Bu sefer donmuş iki tane eklenecek, nasıl olacak çok heyecanlıyım.

Selam canim.
Senin belli oldu mu dis gebelik miydi degil miydi?
Canım
Hem kanal hem rahim içi dokusu gitmişti Patolojiye giden parçalarda bebek dokusu görünmedi. Tuhaf bir durum yaşadık hatta ben hcg başka nedenlerle artmış olabilir mi diye sorgulamaya başladım ama doktor kesinlikle hamilelikten dedi. 10 gün sonra falan bir ilaçlı filmim var şimdi. Bu arada bu Cuma kan değerim 2 çıktı. Artık sona yaklaştık iki hafta sonra tamamen kapanacak bu süreç..
Sen nasılsın ? Neler yapıyorsun

Bu ilk adetin değil mi canım ? Umarım bu kez her şey istediğin gibi olur.
Ben de iki embriyo transferini söyledim bu kez daha da şiddetle karşı çıktı.

Bu ilk adetin değil mi canım ? Umarım bu kez her şey istediğin gibi olur.
Ben de iki embriyo transferini söyledim bu kez daha da şiddetle karşı çıktı.
Evet düşükten sonra ilk. İnşallah istediğim sonucu alırım.
Doktor sana iki embriyo transferi yapmıyor mu ?
Benimkine çok ısrar edince tamam demişti ilk transferde, bu sefer de kendi demişti ilk adetinden sonra iki embriyo transfer ederiz diye.

Normal şartlarda bende de öyle olurdu muhtemelen.. sonuçta 4. Transferim olacak.. Ama daha önce Miyom ameliyatı oldum bebeğin yerleşme yerinden Miyom alınınca orada yara gibi bir şey kalıyor. O nedenle ikiz gebelik riskli oluyor diye yapmıyor. Bir de hamile kalınca insülin de başlandı ya hamilelik şekeri nedeniyle. Şimdi hem ameliyat hem diyabeti neden gösteriyor daha da şiddetle karşı çıkıyor. Ben de ikiz gebelik istemiyorum ki. İki transfer bir hamilelik istiyorum diyorum ama ikisi de tutunabilir diye izin vermiyor :)

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.

Merhaba arkadaşlar ben geçen perşembe gittim doktora çok şükür kalp atışı var ama içerde kanama birikintisine var leke leke geliyor arada.
Ama benim size anlatmak istediğim ilk tüp bebek merkezine kanamam olunca gittim iğne verdi yolladı öğlen tekrar kanama voknokunca hastaneye gittik ve hastane beni bir sonraki gün tüp bebek merkezine git diye yolladı. Merkezde doktor baktı ve düşük başlamış sizi normal kadın doktoruna yollayim dedi ve resmen başından attı. Gittiğimiz bayan doktor bana düşük için ilaç vermek istemedi ve bekletti allahrltan beklemiş bebek canliymis Düşük olmadı ve hala riskli ama nihayetinde canli. Ben çok kızdım merkezdeki doktora sizinle de paylaşmak istedim o kadar emek veriyorsun ama insanların umurunda olmuyorsun

Geçmiş olsun canım. Umarım risk de ortadan kaybolur ve sağlıkla kucağına alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…