Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Marankinin bal pekmezli karışımı hakkında bilginiz var mı ?
Kullanan varsa bu karışımı buzdolabında mı yoksa dolapta mı saklıyorsunuz ?
Bir de metal değmeyecekmiş, kapağıda mı plastik olacak ?

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce bu süreci noktalar sağlıklı bir şekilde yeni tedaviye başlarsın. Ama bence acele etme. Tamamen toparlan, kafan rahatlasın yeni bir başlangıç için hazırlan :)

Gecmis olsun canim, Bence bu adet ile degil bir sonra ki ile basla acele etme. Hcg sifirlansin ikinci adetin ile baslarsin.
Ben iyiyim ama ayaklarim cok sisti. Yururken aciyor biraz. Ayakkabilarim falan olmuyor artik.
Canım
Ödem kaçınılmaz sonuçta ama diyetlerde en iyi ödem çözücü su içmek denir. Sen ne kadar içiyorsun bilmiyorum ama biraz arttırsan acaba rahatlar mısın.

Marankinin bal pekmezli karışımı hakkında bilginiz var mı ?
Kullanan varsa bu karışımı buzdolabında mı yoksa dolapta mı saklıyorsunuz ?
Bir de metal değmeyecekmiş, kapağıda mı plastik olacak ?
Hiç bilmiyorum ama bal pekmez karışımı şeker bombası olmuş bana uymaz zaten :)

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce bu süreci noktalar sağlıklı bir şekilde yeni tedaviye başlarsın. Ama bence acele etme. Tamamen toparlan, kafan rahatlasın yeni bir başlangıç için hazırlan :)
Sağol canım. Sen ne yapıyorsun, kadar kilo verdin ?
Bu düşükten sonra ilk adet 40 gün içerisinde oluyor yazıyor nette, sen oldun mu bile ?

Sağol canım. Sen ne yapıyorsun, kadar kilo verdin ?
Bu düşükten sonra ilk adet 40 gün içerisinde oluyor yazıyor nette, sen oldun mu bile ?
Ben iki kere adet oldum operasyondan sonra. Birisi hemen bir kaç gün içinde oldu, diğeri de beklediğimden 5 gün sonra oldu. Ben 7 kilo verdim. Diyet ve spora devam ediyorum. Ayrıca kan vermeye de devam ediyorum. Cuma günü 52 olmuştu değerim çok çok çok yavaş düşüyor. Çarşamba doktor kontrolüm var bakalım soracağım..

Canım
Ödem kaçınılmaz sonuçta ama diyetlerde en iyi ödem çözücü su içmek denir. Sen ne kadar içiyorsun bilmiyorum ama biraz arttırsan acaba rahatlar mısın.
Canim gunde 3lt Sen fazla su icmeme ragmen malesef odem olustu. Ben suyu cok severim devamli icerim.

Canim gunde 3lt Sen fazla su icmeme ragmen malesef odem olustu. Ben suyu cok severim devamli icerim.
Ya zaten kaçınılmaz da işte ne bileyim belki bir işe yarar dedim :) ama sonuçta son aylarda ayak numarası ödeme bağlı değişiyor zAten. Oğlunu sağlıkla kucağına aldığında hepsi bitecek :)

Ben de çok su içiyorum ama bende de var ödem. Elim uyuşuyor mesela.
Doktor bana ödem giderici bir çay verdi. Biraz fayda etti gibi ama yine de var.
Sen de sorsan doktora biraz rahatlatıcı bir tavsiyesi var mı diye, belki sormuşsundur tabii ama yine de söyliyim dedim :)

Ya zaten kaçınılmaz da işte ne bileyim belki bir işe yarar dedim :) ama sonuçta son aylarda ayak numarası ödeme bağlı değişiyor zAten. Oğlunu sağlıkla kucağına aldığında hepsi bitecek :)
Aynen canim, bunlar guzel agrilar saglicakla gelsin tosunum. Ayakkabi numaram simdiden degisti. 42 numara terlik almayi dusunuyorum.
Benim de bazen elim uyusuyor. Sali gunu randevum soracagim dr a ne yapmam gerekiyor diye. Benim sislikler bir hafta once basladi.

Benim yazın sıcaklarda başlamıştı şişlikler...
Çok sıcaklarda oluyordu, serinleyince hava geçiyordu.
o el uyuşması için benim doktor bir çay verdi işte bakalım, pek faydası olmadı gibi ama belki içmesem daha fena olur.
Benim randevum da cuma günü. O zaman 33. hafta bitmiş oluyor. Acaba daha sık çağırmaya başlar mı ki?

Kızlar benim durum karışık. Çarşamba sabah kanamam oldu gittik kese normal iğne verdi yolladı.oglen bir parça geldi hastaneye gittik ordada kanama yeniden başlamış ama kese duruyordu ama kanama keseye yakındı.aksam eve geldik kanamam kesildi. Perşembe meekeze gittik doktor baktı kesesekli bozulmuş dedi ve %99 düşük olur dedi bir kadın dogumcuya yolladı ilaç versin de düşsün diye.ordaki doktorda pazartesiye kadar kendinden düşmesini bekleyelim dedi ama benim ne ağrım ne kanamam var kızlar insna inanmak istemiyor varmı başına böyle birşey gelen

Bende diyete başlamak istiyorum bu süreci geçiren kadar kilolarından bari kurtuluyum istiyorum özel uyguladiginix birşey varmi

Bende diyete başlamak istiyorum bu süreci geçiren kadar kilolarından bari kurtuluyum istiyorum özel uyguladiginix birşey varmi
Ben daha önce diyetisyen kontrolünde epey kilo vermiştim. Eski diyet listelerimi kullanarak spor ile birlikte başladım diyete canım. İstersen seninle de paylaşımım ama kiloya göre de belirlendiği için listeler kaç kilosun ona uygun olanı göndereyim. Kilo azaldıkça diyetin kalorisi de düşüyor ve ekmek miktarı ve protein sebze meyve miktarında da azalma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…