Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Geçmiş olsun. O kadar emek veriliyor ve kimse doğrudüzgün ilgilenmiyor.
İyi ki bekletmiş, inşallah bundan sonra hamileliğin sorunsuz geçer.

canim hamilelik disinda o kadar yukselmez hcg. Senin durumun cok karisik Ben de anlamadim.
bebeginin hala senin ile olmasina sevindim canim. Malesef o kadar cok dr hatalari gordum ve duydum ki artik sasmiyorum. Insallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.
Doktordan geliyorum herşey iyi gözüküyor dedi ilaç verdi ve 2 hafta sonra 2 donmuş embriyo transferi olacak dedi.
Hayirli olsun canim. Insallah bu sefer saglikli bir hamilelik sonucu bebegine kavusursun.
Düşükten sonra ilk kanama yoğun mu olur ?
Bugün 3.gün ve hala bayağı kanamam var, ilk defa böyle yoğun bir kanamam oldu.
Evet canim bende de baya yogun olmustu.

Sağol canım

canim hamilelik disinda o kadar yukselmez hcg. Senin durumun cok karisik Ben de anlamadim.
Canım
Bazı kanser türlerinde de yükseliyor. Maalesef bizim de ailece böyle konularda biraz fazla hikayemiz var. Ama doktor kesinlikle hamilelikten çünkü diğer durumu açıklayan bir ultrason bulgusu yok dedi. Senin de dediğin gibi tuhaf bir süreç yaşandı. Doktor da aslında çok çözemedi bence. Hamilelik vücutta kayboldu. Ama ne olursa olsun sağlıklı ilerlemeyecekti. Bitmek üzere artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Senin de kontrolün vardı nasıl geçti? Ödemlerin nasıl oldu? Doktor bir şey önerdi mi?

Canim evet hatirliyorum olaylari. Hala degerlerin dusmemesi ilginc. Bence iyi olmus bir kac ay ara vermeniz. Belki ara vermek stersi azaltir bu da insallah iyi gelecektir size. Yani sanirim evet o yazismalari yanlis anladim ben ama bir gun insallah bu haberi alicam senden:)

Yeni yılda yeniden denemeyi planlıyoruz canım. Umarım o zaman güzel haberler alırız. Senin de yarın değil mi transfer ? Nasılsın ?

Doktorun verdiği ilaçları şimdi netten inceledim.
Biri menopoz dönemdekiler için diğeri de kalp/ nefes almayı kolaylaştıran bir ilaç( genelde ameliyattan sonra verilir yazıyor).
Size de benzer ilaçlar verildi mi ?

insallah sonra ki denemende saglikli bir hamilelik yasarsin canim.
Bana tuzu azalt ve ayaklarini yukari kaldir dedi ama Benim ayaklarim haricinde ellerimde sismeye basladi. Bir de ben Cok kilo aliyorum, yediklerime dikkat ettigim halde haftada 1 kilo aliyorum. Doguma kadar boyle devam edecek galiba.
Evet canim aynen icim rahat su an sagol canim.
canim yarin ki transferin hayirli olsun insallah bu son olur ve bebisini kucagina alirsin.
Ilaclarin ismi ne?

Yeni yılda yeniden denemeyi planlıyoruz canım. Umarım o zaman güzel haberler alırız. Senin de yarın değil mi transfer ? Nasılsın ?
Insallah canim cok sagol

Hadi insallah bir an önce normale dönsün degerlerin. Ama enteresanmis bebek dokusunun görünmemesi. Yani nereye gider ki embriyo rahimde.
Ben temmuzda laparoskopi oldum. Ekime kadar devletten sigortalilari kabul etmiyordu doktorum bugün arayacam bakalim.
Bu arada PiA diye egitim sekli var burda haftanin 3 günü okula gidiyorsun 2 günü ise. Ona basladim eylülde. Bakalim su yolunu nasil cizecek

Şeker bakıldı mı canım ? Fazla kilo alımı hamilelik şekerinde de olabilir diye duymuştum ama çok iyi bildiğim bir konu değil. Sen daha iyi biliyorsundur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…