Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sevindim, tabii daha iyi olacak, artık kötüye değil hep iyiye gidecek canım.
Of o ödem ağrıları çok fena benimde ellerim ayaklarım çok kötüydü doğumdan sonra daha da kötü oldu 1 hafta sonra ancak geçti. Bacaklarım sabahları hala ağrıyor.
Hadi ya, neden daha kötü oldu ki doğumdan sonra? Ben de geçecek sanıyordum hemen.
Bende 25 kilo aldım ve kötüsü sadece 13 ü gitti
Daha 12 kilo fazlam var
Bir anda gitmez canım üzülme, zamana yayılarak geçecek. Kafaya çok takınca da yapışıp kalıyo sanki o kilolar.
valla ben de çok merak ediyorum şöyle bir göbek eski haline nasıl döner. Ama yani bu da bir anda olmadı ki, zamanla yavaş yavaş oldu. Zamanla da yavaş yavaş gidecek.

Kızlar selamlar nasılsınız. Beni doktorum ayrıntılı ultrasona yolladi 13.haftaya kadar git dedi tedaviyle hamile kalanları yolluyoruz dedi öyle mi? Birde burada cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyorlar?
Ben her ay gittim ayrintili ultrasona. Ben genetik test yaptirdigim icin cinsiyetinu biliyordum ama oglus pipiyi 11. Hafta gosterdi.

Tabi canım bi anda eski halimize gelemeyiz yavaş yavaş gider .şimdilik sıkıntı yapmıyorum tek derdim bebeği doyurabilmek sütten kesince diyet spor la gider inşallah.

Kızlar selamlar nasılsınız. Beni doktorum ayrıntılı ultrasona yolladi 13.haftaya kadar git dedi tedaviyle hamile kalanları yolluyoruz dedi öyle mi? Birde burada cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyorlar?
Sağ salim kavuş yavruna inşallah. Almanya da mı yaşıyorsun canım. Benim doktorum 21.haftada kesin söyledi.

Ben her ay gitmedim canım 2 kere gittim detaylı ultrasona. 12. haftada doktora sormuştum. Sanırım erkek demişti ama daha çok küçük emin değilim demişti. Ama erkek olduğu anlaşıldı sonradan.
kendi doktorum 20 ya da 22. Haftadan önce kesin bir şey söyleyemem demişti. Söylemedi de gerçekten.
Yavrucağın hayırlı olsun, sağ salim kucağına aldığın günleri de gör..
Hepimiz görelim :)
Takvimin de çok yakışmış ☺☺

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Bugün tüp bebek tedavisi için gittiğim hastanede ön görüşmem vardı...
Doktor yumurta toplama işlemi anestezi yapmıyoruz lokal uyuşturuyoruz ama uyanıksınız uyutmuyoruz biz dedi...
Beni aldı bir korku.. tr de anestezi verip aldılar yumurtaları...?
Bide transfer sonrası işe gitmeliymişim...
Rapor verilmiyor gerek yok ki dedi...
Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var tr de yaptırdım ve 2 hafta evde yattım çalışmadım..
Işim de ağır nasıl olacak hiç bilmiyorum sizin tecrübelerinize dayanarak bir sorayım dedim siz nasıl yaptınız.. bilgi verirseniz çok mutlu olurum...

Merhaba, hayırlı olsun yeni tedavi başlangıcın.
Hangi ülkedesin?
benim yumurtalarım anestezi ile alındı. Rapor isteseydim verirlerdi heralde ama ben serbest çalıştığım için gerek kalmadı.
İlkinde de ikincisinde de evde dinlendim ağır iş yapmadım. 1 haftaya yakın duş da almadım. Çok sıcak suyla yıkanırım ben ayarlayamam diye korktum. Transferin 3. Günü çok kısa yürüyüşe başladım.
ama bence insanın içi ne şekilde rahat ediyorsa öyle davranmalı

Çok teşekkür ederim canım...
Belçika gent de tedavi görüyorum...
Açıkçası ben 1 hafta fln ev doktorum dan rapor almayı düşünüyorum...
Sonra işe başlarım yavas dikkatli çalışırım...
Merkez diyorki ertesi gün işe başlatıyoruz demekki hiç bir sakınca yok o insanlar nasıl hamile kaldı sonuçta...
Normal gebelikte de bilmiyoruz bile gebelik oluştuğunu her türlü hareket halindeyiz...
Yumurta toplama işleminden sonra 3 gün evde kalmalıymışım... onu nasıl düşünüyorlar
Vardır bir bildikleri... evde kalıp stres olmamak için sanırım... çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım RABBİM seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Masallah canim ya, ha düstü ha düsecek derken ne güzelde yol aldiniz, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah

Evet doğal hamileliklerde sıfır dikkat de olabiliyor yine de tutunuyor ama bence bizim gibi tedavi ile olanlarda içimiz nasıl en rahat hissedecekse öyle davranmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…