- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.482
- 408
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.781
Maalesef olumlu olmadı.. Şu an dinlenme sürecindeyim. Dondurulmuş embriyolarla devam edeceğim yeni yılda.. Ben charleroi dayım.
Neden o kadar uzun kalınıyor hiç anlamıyorum. Normalde 2 gün değil midir sezaryen? Yurt dışında nedense daha uzun kalınıyor hastanede.
Iyi tatiller canim, tedavi oncesi baya enerji depola kendine.Kızlar
Ben Türkiye’deyim. Leyleği havada gördüm eve girmiyorum :) 7 yaşında yeğenimle bir hafta deliler gibi coştuk.. onu bilmem ama bana ciddi terapi oldu. olmaya da devam edecek :)
Aile, arkadaşlar derken yuvarlanıp gidiyorum keyfime diyecek yok..
Kesinlikle zaman önemli değil yeter ki sonuç iyi olsun. Bende kasım- Ağustos arası tüp bebek gündemi ile geçti. 2 tedavide yumurta toplanamadı bir tane önden büyüdüğü için, ilaç değiştirildi iki taze transferde negatif aldım, sonra dondurulmuş transfer oldu sonuç pozitifti ama sağlıklı ilerlemedi. Dış gebelik şüphesi ile ameliyat oldum kanalım alındı, değer yükselmeye başladı düşük iğnesi oldum derken bu günlere geldik. Kasım adeti ile başlayabiliriz dedi doktorumuz dondurulmuş embriyolarımız var fakat ben tatile geldim Türkiye’ye, tedavi için iki hafta erken dönmem gerekiyordu istemedim. Ocak ayına erteledik. Ocakta da taşınmayı planlıyoruz. Onun için eşim de ben de ocak olsun bakarız diyoruz. Acele etmeye gerek yok ben de senin gibi düşünüyorum.Inşallah bir sonraki tedavinde olumlu olur hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Benim 3. Tüp bebek tedavim...
2 tane türkiyede denedim tutmadı... şimdi belçika da başladım tedaviye ama prolaktin hormonum yüksekmiş o hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler.. Benim de transferim şubatı bulur bence geç olsun güç olmasın inşallah...
Teşekkürler canım şu an için her şey yolunda.. zaten tatilin kötüsü olmaz ama iyi geçmesi moralimi çok yükseltiyor. Neşem yerinde :)Iyi tatiller canim, tedavi oncesi baya enerji depola kendine.
Merhaba arkadaşlar...
Bugün tüp bebek tedavisi için gittiğim hastanede ön görüşmem vardı...
Doktor yumurta toplama işlemi anestezi yapmıyoruz lokal uyuşturuyoruz ama uyanıksınız uyutmuyoruz biz dedi...
Beni aldı bir korku.. tr de anestezi verip aldılar yumurtaları...?
Bide transfer sonrası işe gitmeliymişim...
Rapor verilmiyor gerek yok ki dedi...
Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var tr de yaptırdım ve 2 hafta evde yattım çalışmadım..
Işim de ağır nasıl olacak hiç bilmiyorum sizin tecrübelerinize dayanarak bir sorayım dedim siz nasıl yaptınız.. bilgi verirseniz çok mutlu olurum...
Canım pozitife çok sevindim. Bu sefer herşey daha güzel olacak inşallahPozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Türkiye’de aile eş dostla olmak süper enerji veriyor. Tadını çıkar canım iyi tatillerKızlar
Ben Türkiye’deyim. Leyleği havada gördüm eve girmiyorum :) 7 yaşında yeğenimle bir hafta deliler gibi coştuk.. onu bilmem ama bana ciddi terapi oldu. olmaya da devam edecek :)
Teşekkürler canım. Kendimi spor ve diyet ile biraz toparlamıştım ama böyle bir molaya ihtiyacım olduğunu biliyordum. Bazen fiziksel olarak o kadar yoruluyorum ki, eve gidince dinlenirsin diye kendime tavsiyede bulunup yorulmaya devam ediyorum :)Hayırlı olsun canım. Bu sefer herşey yolunda gider umarım. Başlamadan önce bütün değerlerine bakarlar umarım. Ben de yeni başlayacağım ilk denemem olacak. Geçen Salı yaklaşık 8 tüp kan aldılar. Hastalık virüs vs var mı ona bakacaklarmış. Tüp bebek tedavisi öncesi hormonlarıma şekerime falan da baktırdı kadın doğum doktorum. İşi biraz uzatıyor ama olsun önemli olan herşeyin doğru ilerlemesi. Benim transferim Ocak ayını bulacak sanırım. Sigorta değişikliği için çıkış vericez Pazartesi. Senden de güzel haberler bekliyoruz. Transferin ne zaman olacak hayırlısıyla?
Canım pozitife çok sevindim. Bu sefer herşey daha güzel olacak inşallah
Türkiye’de aile eş dostla olmak süper enerji veriyor. Tadını çıkar canım iyi tatiller
Kesinlikle zaman önemli değil yeter ki sonuç iyi olsun. Bende kasım- Ağustos arası tüp bebek gündemi ile geçti. 2 tedavide yumurta toplanamadı bir tane önden büyüdüğü için, ilaç değiştirildi iki taze transferde negatif aldım, sonra dondurulmuş transfer oldu sonuç pozitifti ama sağlıklı ilerlemedi. Dış gebelik şüphesi ile ameliyat oldum kanalım alındı, değer yükselmeye başladı düşük iğnesi oldum derken bu günlere geldik. Kasım adeti ile başlayabiliriz dedi doktorumuz dondurulmuş embriyolarımız var fakat ben tatile geldim Türkiye’ye, tedavi için iki hafta erken dönmem gerekiyordu istemedim. Ocak ayına erteledik. Ocakta da taşınmayı planlıyoruz. Onun için eşim de ben de ocak olsun bakarız diyoruz. Acele etmeye gerek yok ben de senin gibi düşünüyorum.
Hayırlı olsun canım. Bu sefer herşey yolunda gider umarım. Başlamadan önce bütün değerlerine bakarlar umarım. Ben de yeni başlayacağım ilk denemem olacak. Geçen Salı yaklaşık 8 tüp kan aldılar. Hastalık virüs vs var mı ona bakacaklarmış. Tüp bebek tedavisi öncesi hormonlarıma şekerime falan da baktırdı kadın doğum doktorum. İşi biraz uzatıyor ama olsun önemli olan herşeyin doğru ilerlemesi. Benim transferim Ocak ayını bulacak sanırım. Sigorta değişikliği için çıkış vericez Pazartesi. Senden de güzel haberler bekliyoruz. Transferin ne zaman olacak hayırlısıyla?
Tabiki eşlerimiz de sürece eşlik ediyor ama her şey kadın bedeninde olduğu için bu konuda herkes sana zaman tanımalı bence. Senin rahat olman her şeyden önemli.. Türkiye de tedavi görürken söylenenlerle orada duydukların uyumlu muydu peki?Çok yıpratıcı bir süreç eşim ailem acele ediyor yaşım 33 diye ..ama ben beynimde durumu sindire sindire yaşamak istiyorum..
Pazartesi ilk görüşme oldu durumumuzu anlattık... O gün ve ertesi gün aşırı başım ağrıdı... korku sardı beni endişe umut herşey çok karışık...
Biraz zaman a ihtiyacım var...
Sende kendine zaman ayırarak çok iyi bir karar vermişsin...
Çok zor zamanlar atlatmışsın... allah yardımcın olsun geçmiş olsun...
Umut hep var şükürler olsun biz savaşmaya devam edeceğiz ve sonumuz da güzel olacak inşallah... dualarım hepimiz için ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin Inşallah... iyi tatiller anın tadını çıkar canım...
Ben Türkiye de doktoruma kontrole giderim her geldiğimde ama şu an kendi doktoruma mı Yücel Karaman a mı gitsem diye düşünüyorum. İkisine de randevu aldım az önce. Yücel beyin Belçika’dan gelmiş olması bunu düşünmeme neden oluyor. Kendi doktorumdan aslında memnunum.. daha önce beni ameliyat ettiği için tanıdığı için de bir tarafım ona git diyor. Bakalım karar vereceğim :)Bendende 9 tüp kan alındı...
Ilk önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler... hormon tedavisi başlayacağız kasım da...
Sanırım transferim şubatı bulur bence geç olsun da güç olmasın inşallah...
Ince eleyip sık dokuyor bu seferki merkez...
Türkiyede çok oldu bittiye geldi....
Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Tabiki eşlerimiz de sürece eşlik ediyor ama her şey kadın bedeninde olduğu için bu konuda herkes sana zaman tanımalı bence. Senin rahat olman her şeyden önemli.. Türkiye de tedavi görürken söylenenlerle orada duydukların uyumlu muydu peki?
Ben Türkiye de doktoruma kontrole giderim her geldiğimde ama şu an kendi doktoruma mı Yücel Karaman a mı gitsem diye düşünüyorum. İkisine de randevu aldım az önce. Yücel beyin Belçika’dan gelmiş olması bunu düşünmeme neden oluyor. Kendi doktorumdan aslında memnunum.. daha önce beni ameliyat ettiği için tanıdığı için de bir tarafım ona git diyor. Bakalım karar vereceğim :)
Şu an emin adımlarla ilerliyor olmana sevindim. Bu güne kadar yaşadıkların şanssızlıkmış. Yeni bir ülkede yeni bir sayfa açmışsın ne güzel. Sonunda yüzün güler umarımDegildi malesef.. türkiyede ki doktora prolaktinim yüksek dedim önemli değil dedi 2 kere transfer yaptı... ayrıca bende hidrosalpenks var dedi ameliyat olmadan transfer yaptı...
Burdaki doktor hidrosalpenks le asla tutmaz imkansız dedi önce ameliyatı yapmalıydı dedi..
Ayrıca önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dedi sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi... bu kez emin adımlar var karşımdaki doktor para için yapmiyo.. tr deki para için beni kurban etti piskolojim alt üst oldu.. hakkımı helal etmiyorum işini layıkıyla yapmayan o doktorlara....
Kararsız kaldığım için ikisine randevu aldım gelecek hafta için.. birisini iptal edeceğim haftaya diğerine gideceğim.Bence yücel bey ama yinede sen bilirsin...
Canim sen dogal siklus mu yaptirdin yoksa ilacli mi transferin olduBenim de geven sene 18. Gün yapılmıstı tutmuştu. Normalde zaten 18-23 arası yapılıyor. Bence arastırılmalı bu kımyasallar. Çünkü senin embriolar saglam. Sonra ki denemen de histereskopi ve hatching yaptir. En azindan Sen elinden geleni yapmis olursun.
Şu an emin adımlarla ilerliyor olmana sevindim. Bu güne kadar yaşadıkların şanssızlıkmış. Yeni bir ülkede yeni bir sayfa açmışsın ne güzel. Sonunda yüzün güler umarım
Tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayo nasip etsinPozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Çok sevindim, tadını çıkart doya doya keyif yapKızlar
Sağol canım benimTebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayo nasip etsinÇok ama çok sevindim ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?