- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.761
Pozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.Bloss canim sonucun ne? Insallah pozitifi gormussundur?
Masallah canim cok sevindim. Insallah bu sefer sorunsuz bir sekilde ilerler.Pozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Sağol canım.Masallah canim cok sevindim. Insallah bu sefer sorunsuz bir sekilde ilerler.
Hafif çizgiye 830 maşaallahPozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Çok teşekkür ederim canımHafif çizgiye 830 maşaallahsen pozitif enerjili ol çok düşünme gerisi takdiri ilahi. Inş sagliklica d3vam eder
Gözün aydin canim, tekrar Kan vericemisin takip icin ?Pozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Çok sağol canımGözün aydin canim, tekrar Kan vericemisin takip icin ?
Seni cok iyi anliyorum, iki hafta sonraki ve tüm daha sonraki gidecegin Doktor randevularindan gülerek cikarsiniz insallahÇok sağol canım
Bu sefer kendimi kaptırmama kararı aldım, kan vermeyeceğim iki hafta sonraki ultrasonu bekleyeceğim.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim çok sevindim.Pozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim çok sevindim.
O sezeryanlo olupta muthisim diyenleri hiç anlamadm zaten. Kendimi de şöyle teselli ettim.ben buna bile dayanamoyorsam ona nsl dayanacktm diye düşündüm
Bence biraz da teknolojinin ilerlemesi ameliyat tekniklerini de olumlu etkiliyor. Daha hızlı toparlıyor insanlar ..Valla sosyal medyada da görüyorum hemen ayağa kalkıyorlar bi kaç gün sonra gezmese tozmadalar bende hayret ediyorum. Ben bile öyle çabuk toparlanamadim .
Neden o kadar uzun kalınıyor hiç anlamıyorum. Normalde 2 gün değil midir sezaryen? Yurt dışında nedense daha uzun kalınıyor hastanede.Sağol canım,
4-5 gün hastanede kalacakmışım. hatırlıyorum senin de hastanedeki günlerini, ama olsun bak geçmiş şimdi herşey. Kızın nasıl? Ağlamaları duruldu mu birazcık?
En önemlisi yavrumun da benim de sağlıkla atlatmamız. Kucağıma sağlıcakla, herşeyin yolunda olduğunu söyleyerek koysunlar yeter.
Tebrikler canım. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..Çok teşekkür ederim canım
Bulunduğun şehir ve merkezin uygulaması ile ilgili sanırım. Ben de Belçika dayım tüm opu lar anestezi ile oldu ve opu da bile doktor istesek rapor verecekti. Bizim ihtiyacımız olmadığı için transfer sonrasını sormadık. Ama doktorum her zaman bugün dinlen yarın normal hayata devam dedi. Rapor verecek olsa sanırım sadece transfer günü için verirdi.Çok teşekkür ederim canım...
Belçika gent de tedavi görüyorum...
Açıkçası ben 1 hafta fln ev doktorum dan rapor almayı düşünüyorum...
Sonra işe başlarım yavas dikkatli çalışırım...
Merkez diyorki ertesi gün işe başlatıyoruz demekki hiç bir sakınca yok o insanlar nasıl hamile kaldı sonuçta...
Normal gebelikte de bilmiyoruz bile gebelik oluştuğunu her türlü hareket halindeyiz...
Yumurta toplama işleminden sonra 3 gün evde kalmalıymışım... onu nasıl düşünüyorlar
Vardır bir bildikleri... evde kalıp stres olmamak için sanırım... çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım RABBİM seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
CanımMasallah canim ya, ha düstü ha düsecek derken ne güzelde yol aldiniz, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah
Bulunduğun şehir ve merkezin uygulaması ile ilgili sanırım. Ben de Belçika dayım tüm opu lar anestezi ile oldu ve opu da bile doktor istesek rapor verecekti. Bizim ihtiyacımız olmadığı için transfer sonrasını sormadık. Ama doktorum her zaman bugün dinlen yarın normal hayata devam dedi. Rapor verecek olsa sanırım sadece transfer günü için verirdi.
Senin adına çok sevindim canım.Kızlar
Ben Türkiye’deyim. Leyleği havada gördüm eve girmiyorum :) 7 yaşında yeğenimle bir hafta deliler gibi coştuk.. onu bilmem ama bana ciddi terapi oldu. olmaya da devam edecek :)
Aile, arkadaşlar derken yuvarlanıp gidiyorum keyfime diyecek yok..
Maalesef olumlu olmadı.. Şu an dinlenme sürecindeyim. Dondurulmuş embriyolarla devam edeceğim yeni yılda.. Ben charleroi dayım.Siz nerde tedavi oldunuz belcikada.. inşallah tedaviniz olumlu olmuştur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?