Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Pozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Hafif çizgiye 830 maşaallah sen pozitif enerjili ol çok düşünme gerisi takdiri ilahi. Inş sagliklica d3vam eder

Pozitif canım. 10 gün idrar testinde hafif çizgi vardı, 12. günde hcg (dün) 830 çıktı. Kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum, inşallah bu sefer sorunsuz ilerler.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim çok sevindim.

O sezeryanlo olupta muthisim diyenleri hiç anlamadm zaten. Kendimi de şöyle teselli ettim.ben buna bile dayanamoyorsam ona nsl dayanacktm diye düşündüm
Valla sosyal medyada da görüyorum hemen ayağa kalkıyorlar bi kaç gün sonra gezmese tozmadalar bende hayret ediyorum. Ben bile öyle çabuk toparlanamadim .
Bence biraz da teknolojinin ilerlemesi ameliyat tekniklerini de olumlu etkiliyor. Daha hızlı toparlıyor insanlar ..

Neden o kadar uzun kalınıyor hiç anlamıyorum. Normalde 2 gün değil midir sezaryen? Yurt dışında nedense daha uzun kalınıyor hastanede.

Bulunduğun şehir ve merkezin uygulaması ile ilgili sanırım. Ben de Belçika dayım tüm opu lar anestezi ile oldu ve opu da bile doktor istesek rapor verecekti. Bizim ihtiyacımız olmadığı için transfer sonrasını sormadık. Ama doktorum her zaman bugün dinlen yarın normal hayata devam dedi. Rapor verecek olsa sanırım sadece transfer günü için verirdi.

Siz nerde tedavi oldunuz belcikada.. inşallah tedaviniz olumlu olmuştur?

Senin adına çok sevindim canım.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…