- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.981
Tesekkür ederim canim cevap icin. Buraya yazdiktan sonra biraz arastirdim, hayir ögrenilmiyormusCanim kotu bir sey cikmamasina sevindim. Insallah tedavin pozitif bir sonucla sonuclanir.
Cinsiyet sadece embrio genetigi ile ogreniliyor canim. Icsi ile ogrenilmiyor, orda Sadece hareketli Iyi sperm bulmaya calisiyorlar.
Ben alistimda gogsumun hic alismaya niyeti yok gibi. Hala emzirirken aciyor ama buna da sukur. Yavas yavas ogrenmeye calisiyorum anneligi. Yuce mevlam her isteyene nasip eder insallahTesekkür ederim canim cevap icin. Buraya yazdiktan sonra biraz arastirdim, hayir ögrenilmiyormus
Senin miniginle nasil gidiyor? Alismissindir iyice annelige
Ben alistimda gogsumun hic alismaya niyeti yok gibi. Hala emzirirken aciyor ama buna da sukur. Yavas yavas ogrenmeye calisiyorum anneligi. Yuce mevlam her isteyene nasip eder insallah.
Ben de cok merak ederdim. Hamilelik, Ilk tekmeler, dogum ve emzirme cok kolay gecen bir surec degil( Benim icin cok zordu her biri) ama onlar icin her turlu aciyi cekiyoruz. Ozellikle bizler icin bu surec cok erken basliyor. Tedavi oncesi stresi,testler igneler derken cok erken basliyor bizim sinavimiz.Insallah canim
Emzirmenin nasil bir duygu oldugunu cok merak ediyorum. Insallah günün birinde ben de ögrenirim.
CanımSelam kizlar,
Bir kötü bir iyi haberim var size. Kötü haber gögsümde bir siskinlik farkettim ve tedirgin oldum, doktor ne oldugunu anlamadan tüp bebege baslamayalim dedi. Iyi haber, almanya gibi bir yerde ertesi güne mamografi randevusu almayi basardim ve sonucu ögrendim. Hormonlara bagli kist olusmus, cok sükür ciddi birsey degil, sira doktoru aramaya geldi, buyük ihtimal ocak gibi baslariz.
Bu arada esimde sperm yavasligi oldugu icin ICSI yapilacak. Soru komik gelebilir ama bu islemde cinsiyeti onceden bilebiliyor muyuz? yani enjekte edilecek spermin cinsiyeti belli mi, bilen var mi?
Nasılsın canım ? Annelik nasıl gidiyor?Ben de cok merak ederdim. Hamilelik, Ilk tekmeler, dogum ve emzirme cok kolay gecen bir surec degil( Benim icin cok zordu her biri) ama onlar icin her turlu aciyi cekiyoruz. Ozellikle bizler icin bu surec cok erken basliyor. Tedavi oncesi stresi,testler igneler derken cok erken basliyor bizim sinavimiz.
Insallah sen de diger arkadaslarda bir gun bu duygulari yasarsiniz.
Iyiyim canim, cok sukur bugunlerime hic sikayetci degilim ama bebisli hayata alismaya calisiyorum. Onunla beraber hayatima yenilik geldi. Yeni duzene ayak uydurmaya calisiyorum.Nasılsın canım ? Annelik nasıl gidiyor?
Ben de iyiyim canım döndüm taşındım yeni evime yerleşmeye çalışıyorum ben de.. bebekli hayata alışmak tabiki zaman gerektirir ama çok uzun zaman bekleyince zorlukları aşmak da daha kolay oluyordur bence.Iyiyim canim, cok sukur bugunlerime hic sikayetci degilim ama bebisli hayata alismaya calisiyorum. Onunla beraber hayatima yenilik geldi. Yeni duzene ayak uydurmaya calisiyorum.
Sen nasilsin, dondun mu evine?
Gule gule otur canim. Aynen canim lohusaligin da etkisi var galiba bebise baktikca aglayip bu gunlerine sukrediyorum.Ben de iyiyim canım döndüm taşındım yeni evime yerleşmeye çalışıyorum ben de.. bebekli hayata alışmak tabiki zaman gerektirir ama çok uzun zaman bekleyince zorlukları aşmak da daha kolay oluyordur bence.
Senin de yeni yilin kutlu olsun canim. Sen ismini mi de degistirdin. Hamilelik nasil gidiyor?Hepimiz için harika bir yıl olsun, herşey dilediğinizden de güzel olsun ❤❤❤
Amin canim insallahHepimize sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum kızlar. Yeni yıl bizlere bebişlerimizi getirsin inşallah
Küçük bir değişiklik yaptım millet Blossom yerine Bloss diyince ben de Bloss yapayım dedim.Senin de yeni yilin kutlu olsun canim. Sen ismini mi de degistirdin. Hamilelik nasil gidiyor?
Amin canim insallah. Seninde yeni yilin kutlu olsun.
Benim de 17. Haftaya kadar devamli midem bulanmisti. 20. Haftalar cok guzel geciyor. Testinin temiz cikmasina sevindim. Cinsiyet tahmininde bulundular mi. Kiz diye icimden gecti bakalim tahminim tuttu muKüçük bir değişiklik yaptım millet Blossom yerine Bloss diyince ben de Bloss yapayım dedim.
Hamilelik şu an yolunda, 2 li test yapıldı normal çıktı ama midem bulanıyor ve aşırı uykum var.
Sen nasılsın herşey yolunda mı ?
Amin canımBenim de 17. Haftaya kadar devamli midem bulanmisti. 20. Haftalar cok guzel geciyor. Testinin temiz cikmasina sevindim. Cinsiyet tahmininde bulundular mi. Kiz diye icimden gecti bakalim tahminim tuttu mu
Gogus ucum haric Ben iyiyim. Senelerin ozlemi ile Ben biraz kucaga alistirdim galiba gun boyu devamli memede kalmak istiyor. Bu sayede Ben de bol bol kokluyorum pasami.
Yuce rabbim Insallah her isteyene bu sene icinde hamile kalip sag salim kucaklarina almayi nasip eder.
CanımMerhaba kizlar,
Mutlu yillar. Bayadir giremiyordum buraya. Son tedavimden sonra geldim foruma ama buraya yapamadim. Son tedavim cok kotu bitti malesef. Hic embiryom olmadi. Transferde iptal oldu.DilanBoran tebrik ederim bebisini kucagina almissin darisi tum isteyenlerin basina:) Nasil geciyor ilk gunleriniz.
Sagol canim insallah. Umarim sen de bu sene bebisine kavursun. Valla yastan oturu dinlenecek vaktim yok malesef. Onun icin 2. adetimle baslicam tekrar. Sen naaptin? Ne zaman basliyamayi dusunuyorsun? Ara vermistin biraz.Canım
İyi yıllar.. hepimiz için güzel bir yıl olsun bu sene.. Her tedavi başka macera.. sen de şanssızlık yaşamışsın son tedavide.. kendini hazır hissettiğinde yola devam edeceksin muhtemelen.. Umarım bu sene senin yılın olur..
Sagol canim, insallah sizler de bu sene icin de bebislerinize kavusursunuz.Merhaba kizlar,
Mutlu yillar. Bayadir giremiyordum buraya. Son tedavimden sonra geldim foruma ama buraya yapamadim. Son tedavim cok kotu bitti malesef. Hic embiryom olmadi. Transferde iptal oldu.DilanBoran tebrik ederim bebisini kucagina almissin darisi tum isteyenlerin basina:) Nasil geciyor ilk gunleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?