Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben Türkiye’de hiç transfer olmadım. Burada da transfer masasından kalkıp eve gittim direk. Negatif sonucum da oldu, pozitif olup sağlıklı ilerlemeyen de.. Türkiye deki doktorum da konuştuğumuzda transfer sonrası yatırmalarının tutunma ile ilgisi olmadığını söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Nasilsiniz kizlar? Sessiziz bu aralar.
Ben sigorta onayımı bir haftada aldım. Geçen bahsettiğim Decapeptyl gyn iğnesini vurdular adetimin 21.günü. Şimdi 2 marttaki ultrason ve kan testleri muayenesini bekliyorum. Sanırım o gün Puregon iğnesini ve adını şu an hatırlayamadığım bir ilacı verecekler. Allah’ın izniyle 16-20 Mart arası transfer öngörülüyor. Ha birde doktorum şeker ilacına başlattı. Hamilelik boyunca da kullanacağım bir ilaç olacak büyük ihtimal. Bende durumların özeti şimdilik bunlar. Sende ne var ne yok. Kuzucuğun uslu duruyor mu? Desteksiz idare edebiliyor musun?

Şeker ilacına başlama nedenin neydi canım? Hangi ilacı kullanıyorsun bilmiyorum. Ben insülin direnci için kullandığım ilacı hamilelik haberi alır almaz bıraktık sonra insülin iğneye geçmiştik.

Şeker ilacına başlama nedenin neydi canım? Hangi ilacı kullanıyorsun bilmiyorum. Ben insülin direnci için kullandığım ilacı hamilelik haberi alır almaz bıraktık sonra insülin iğneye geçmiştik.
En son 27 ocakta tekrar kan testi yaptırmıştım diabetologda. Ancak pazartesi tüp bebek merkezine gittiğimde sonucu oraya göndereceklerini söylemelerine rağmen sonucu göndermemişlerdi. Buna rağmen tüp bebek doktorum Metformin verdi. Diabetolog vermedi. Bende pazartesiden itibaren başladım yarım tabletle. Doktorun bana demesi ilerleyen zamanlarda tekrar duruma bakıcaz hamilelik sonuna kadar da kullanman gerekebilir dedi. Hamilelikte kullanmanın sakıncası var mı dedim. Hiçbir sakıncası yok dedi. İğne falan birşey demedi

Canım;
Doktorlarımız konuya farklı yaklaşıyor bu durumda. Benzer ilacı kullanıyoruz ama benimkisi hamilelik haberi alır almaz ilacı bıraktırdı. Sonra endokrin takibe almıştı. önce açlık tokluk bir hafta şeker ölçtüm. Sonuçlara göre de insülin başlamıştım. Hemşire ilaç bebeğe geçeceği için kesiliyor, inslülin bebeğe geçmiyor demişti. Türkiye deki endokrin doktorum da hamile kalırsan doktora ulaşmayı beklemeden ilacı kes diye uyarmıştı..

masallah canim, Allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin. Cok sevindim senin adina.
Benim transfer oldugum oda aydinlikti ama 30 dk kalkmadan yattim.
Ben de iyiyim biraz griple uğraşıyorum biraz misafirimiz var onunla vakit geçiriyoruz.. şimdilik yuvarlanıyorum yani :)
Gecmis olsun canim.
Pasam Iyi cok sukur, aslinda cok uslu bir oglusum var. Tek sorun gunduz hic uyuyamasi hep kucagimda olmasi. Haliyle yemek yapmak ve yemek zor oluyor. Insallah belirli bir sure sonra bir rutine sokacagim bunu da.
Tedaviye basladin artik , insallah pozitifi gorursun canim. Senin dr un da tedavi sekli cok degisik. Benim ki de cok farkli olmustu. Insallah Mart sonu guzel haberi duyariz.

Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen her doktor farklı yaklaşıyor demekki. Bu doktor çok ısrarcı bu ilaçta. Ama yine de tekrar bi çıtlatırım durumu. Zaten gidişata göre devam etmeyeceğine bakacağım dedi. Nisa’n 1 için Diabetolojiden randevu aldım orada da tekrar sorarım ne düşündüklerini. Aklımda bulunsun teşekkürler canım.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Evladının uslu olmasına sevindim zira bizim gibi ailesi uzakta olanlar için en çok dua ettiğim konulardan biri bu. Bebekli düzenin kısa zamanda oturur inşallah

Selam arkadaşlar, ben dün yani transferin üstünden 9 gün geçmişkeni dayanamadm idrar testi yaptım. Şu hassas olanlardan. Koyu olmasa da ikinci çizgiyi gördüm. Hayatımda ilk kez çift çizgi görmeme rağmen hem silik olması hem de kimyasal gebelik hikayeleri sebebiyle valla hiç sevinemedim. Hatta hafif de panik oldum:) Keşke yapmasaydım diyoruuuum. Salı sabah kan vericem bakalım

Bu çok güzel bir haber inşallah hamilesindir sağlıkla yinede erken yapmayı hiç tavsiye etmiyorum,testlerde kullanmış olduğumuz hormon ilaçlarının etkisiyle ikinci çizgi belirebiliyor,başıma Önceki tedavilerimde geldi maalesef insan çok umutlanıyor ve kan tahlilimde değeri 5 görünce aşırı bir yıkım olmuştu.
Umudu hiç yitirmeyelim ama herşeyede hazırlıklı olalım

öncelikle pozitif gördüğün için tebrik ederim. Umarım değerin sağlıklı bir şekilde yükselir ve Salı günü güzel haberi alırsın.

canim bu idrar testi kisiden kisiye degisiyor. Sabah idrar testi negatif aksam kan testinde pozitifi gorenleri gordum bu forumlarda. Simdilik ikinci cizgiyi gormen bile guzel. Insallah degerin guzelce artar.

Arkadaşlar bugün 12. gündü ve kan tahlili sonucumu aldım 33 çıkmış. Ne demek bu şimdi sizce, sanki düşük epey.. Kendimi hazırlamıştım her sonuca ama epey bozuldu moralim yine de

Arkadaşlar bugün 12. gündü ve kan tahlili sonucumu aldım 33 çıkmış. Ne demek bu şimdi sizce, sanki düşük epey.. Kendimi hazırlamıştım her sonuca ama epey bozuldu moralim yine de

Kişiden kişiye değişir canım merak etme positif düşün iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptır iki katı oldumu sıkıntı yok...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

Canım bu değerler konusunda çok bilgim yok ama az önce merak edip nette biraz araştırdım ve şunu buldum “Gebeliğin tespitinde temel alınan beta HCG hormonun değeri hamile olmayan bir kadında 0-10 mlU/ml değerleri arasındadır. Beta HCG değerinin 10 mlU üzerinde çıkması hamilelik ihtimalini güçlendirir”. Yani senin değerin de 10 üzeri olduğuna göre arkadaşların da dediği gibi 2 günde bir değerlerinin katlanıp katlanmadığı önemli bu durumda. Şakın moralini bozma. Moral önemli

Hikayeni biliyorum canim, okudugumda öyle cok mutlu oldumki.. Rabbim cektigin tüm sikintilari ve üzüntüleri unutturacak hayirli evlatla kucagini doldurur insallah

arkadaslarin dedigi gibi 2 gun sonraki deger onemli canim. Insallah normal sekilde artar degerin.
Hikayeni biliyorum canim, okudugumda öyle cok mutlu oldumki.. Rabbim cektigin tüm sikintilari ve üzüntüleri unutturacak hayirli evlatla kucagini doldurur insallah
Sen nasilsin canim? Tedaviye devam ediyormusun?

Yanlış değil her doktorun yöntemi farklı.bu iğne adet öncesi baskılayıcı iğne. Ama yine de adet gelecek. Maksat sanırsam yumurtlarn orantısız büyümesine engel olmak. Decapeptly bu tarz bi iğne.
Selam Helen sana tekrar bu konuyla ilgili bi sorum olacak. Benim normalde Pazartesi adet olmam gerekiyordu ancak iki gün gecikmeli olarak bugün oldum. Şimdi ben zaten iğneden kaynaklı gecikme olacağını senin mesajından tahmin ettim ancak doktora önümüzdeki Pazartesi gideceğim için bu iğnenin hafta sonuna adetimi erteleyeceğini tahmin etmiştim yani doktor iğneyi adetin 2. Ya da 3. Günlerine denk getirecek şeklinde ayarladığını tahmin etmiştim bu durumda. Ancak yine kafam karıştı çünkü Pazar günü adetimin son günü ve Pazartesi gideceğim doktora. İnternetten biraz araştırdım ama baktığım bütün protokol çeşitlerinde en geç adetin üçüncü günü iğnelere başlanıyor. Sana da mı daha önce benimki gibi bir uygulama yapılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…