Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yanlış değil her doktorun yöntemi farklı.bu iğne adet öncesi baskılayıcı iğne. Ama yine de adet gelecek. Maksat sanırsam yumurtlarn orantısız büyümesine engel olmak. Decapeptly bu tarz bi iğne.

Yanlış değil her doktorun yöntemi farklı.bu iğne adet öncesi baskılayıcı iğne. Ama yine de adet gelecek. Maksat sanırsam yumurtlarn orantısız büyümesine engel olmak. Decapeptly bu tarz bi iğne.
Çok teşekkür ederim Helen kafamdaki soru işaretleri gitti. Ben hep adetin 2. Günü iğneyle başlanıyor sandığım için telaş yaptım

Selaam, benim transferin üstünden 8 gün geçti ve hala sabırla bekliyorum, test yapmadım. Transferden sonra ilk gün dahil normal hayatıma ev işi, yemek vs devam ettim, inşallah yanlış yapmamışmdır diye düşünüyorum:)

Agir kaldirmadigin ve kendini cok yormadigin surece sorun olmaz. Kendini rahat hissetmen onemli. Test gunun ne zaman?

Canım nasılsın ? Neler yapıyorsun ?
Sagolasn elhamd. Iyiyim. Mucize güzel haberi paylaşmak için baya bekledim sanırsam. Sizlere de umut olsun. Rabbim kendiliginden nasip etti. Hatta 20 haftalıkoldum ve elhamd. Şimdilik hiç bi saglik skntsi yok. Inş kucağıma sağlıkla almakta nasip olur

Merhaba yeni katildim foruma. Ben 2 yildir almanyada yasiyorum,türkiyede tüp bebekle dünyaya gelen bir oglum var su an 5 yasinda.gecen sene burada tedaviye basladik 2 tüp bebek denemeside negatif sonuclandi su an 3.kez deniyoruz igneleri kullaniyorum 150 ml.haftaya opu olacak.
benim tedavide dikkatimi ceken kismi transfer asamasi,türkiyede idrara sıkışık giriyorsun ve karanlık ortamda transfer gerçekleşiyor,hemen kaldırmıyorlar yatıyorsun bir süre,ama burada tam tersi idrara sıkışık gidilmiyor ışıklı ortamda transfer oluyor ve hop diğer odaya yürüyerek gidiyorsun hiç içime sinmedi.tüm transferler böyle mi Avrupada lütfen cevap yazın arkadaşlar,bunu öğrenmem lazım

Tebrik ederim canım. Yolu yarılamışsın bile.. umarım sağlıkla kucağına alırsın.

Hoşgeldiniz.. umarım kaliteli yumurtalar elde edilir opu ile.. Benim bildiğim Türkiye de ultrason eşliğinde yapıldığı için ıdrara sıkışık olmak isteniyor. Benim buradaki transferlerim ultrason eşliğinde yapılmadı o nedenle de idrara sıkışıklık aranmıyor. Ben transfer sonrası diğer odaya değil direk eve gittim :)

Benim Fransada idrara sıkışık ultrason eşliğinde yapıldı ve oda hafif loştu. Ama bir dakika bile yatırmadan eve yolladılar beni de:)

Hoşbuldum:)bizim problem spermlerde,maalesef dna hasarı çok yüksekti türkiyedeyken,burda bakmadılar ve morfoloji yüzde sıfır çıkıyor.peki transfer olduğunuz masada da mı yatırmadılar bir süre?türkiyede hemen kaldırmıyorlar hatta sedyeyle odana taşıyorlar ve birkaç saat yatıyorsun.psikolojik olarak bile insan iyi hissediyor.ultrason aleti olmadan nasıl yapıldı ilk defa duydum bu şekilde.siz de almanyada mısınız?

Benim Fransada idrara sıkışık ultrason eşliğinde yapıldı ve oda hafif loştu. Ama bir dakika bile yatırmadan eve yolladılar beni de:)
Her ne kadar yatmanın etkisi yok deselerde bir iki saat rahme uyum sağlaması için zaman tanımaları lazım sanki ya.sizin kaçıncı denemeniz?inşallah hayırlı sonuç alırısınız

Sagolasn. Bnmki keseyi görmekle kalp atışını duymakla bitmiyordu malesef. Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin umarım sen de iyisindir?
İyiyim ben de canım. Şu zamana kadar sağlıklı bir şekilde gelmiş mucizen. Umarım bundan sonrası da böyle iyi geçer ve sağlıkla kucağına gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…