Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bende Ilk ignemi yaparken cok heyecanlanmistim ama sonra elin alisiyor. Benim esim son tedavi de bana kalcadan progesterone ignemi yapmisti.

Dün benim embriyolar transfer edildi kızlar ,sonucu beklemek çok Zor14 güN sonraya kan tahlili
Hadi inşallah pozitifi görüp sağlıcakla kucağına alırsın. Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye’de de denemen olmuştu. Bu ikinci olacak sanırım. Transferin taze mi oldu dondurulmuş mu kullanıldı?

Türkiyede 3.denemeden bir yavrum var,şimdi tekrar istedik buradaki 3.denemem taze embriyo transferiyle bakalım hayırlısı.toplamda 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm yani

Selam arkadaşlar ben burda yeniyim, Allah hepimizin yardımcısı olsun, tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Almanyada yaşayan arkadaşlar lütfen yardım edin tr deki donmuşlar için hazırlık yapıyorum. Almanyada progestan 50 mg kalçadan iğne formunda bulamıyorum, hangi eczaneye sorsam almanyada yok diyor. Proluton depot soruyorum yok diyorlar,
sadece prolutex 25 mg var oda çok pahalı. Utrogest vaginal tablet yetersiz kalıyor iğne kullanmak istiyorum ama bulamıyorum. Aranızda progesteronu iğne formunda kullanan varmı? Var ise nasıl temin edebilirim?
Progesteron iğne ve düşük önleyici proluton depot?
Belki almanyada farklı isim adı altında satılıyordur, bilenler kullananlar bana yardımcı olabilirmi lütfen.

Anladığım kadarıyla bu ilaç transferden sonra kullanılıyor. Şimdi kendi tedavi planıma baktım kullanılacak ilaçları yazmıştı doktorum. Onlar arasında yoktu. Labor ilaçları arasında Estradiol, Lh ve Progesteron vardı ama bunlar laboratuvar ortamında kullanılacak anladığım kadarıyla. Piyasada nasıl bir sıkıntı var anlayamadım yani doktor piyasada olmayan bir ilacı mı yazdı sana? Ben henüz iğne yapmaya devam ediyorum bir 10 gün daha tahminim devam edecek. Yani daha transfer sonrası aşamaya gelmedim. Bu yüzden hiç bilgim yok. Hangi şehir ve ya eyalettesin. Ben Almanyadayım ancak çok bilgim yok o iğneyle ilgili. Bekleyelim bakalım buradan başka biri bilgi verebilir belki

bana sadece progestan fitil verdi doktor.iğneyle ilgili hiçbir fikrim yok.

Benim dün ultrason kontrolüm vardı yumurtalarım ne kadar büyümüş vs kan aldılar. Cuma tekrar ultrason ve kan alınacak. O gün muhtemelen şu çatlatma iğnesi de verilir çünkü Pazartesi yumurtaları toplamayı düşünüyor doktorum. Bu arada iki gündür iğne yaparken çok zorlanıyorum şu toz karışımı olan iğneyi yaparken resmen nefesim kesildi yarısını enjekte edip devam edemeden geri çıkardım tekrar cesaretimi toplayıp kalanını diğer taraftan yaptım. Kalem olan iğneyle aynı boyut ama onun kadar rahat yapamıyorum. İlacı enjekte ederken canım yanıyor. Sizde de böyle oldu mu? Ha bir de şu çatlatma iğnesi nasıl birşey o da mı göbekten yapılıyor?

Hanımlar ne aşamadasınız kimse birşey yazmıyor
Sen nasilsin canim, bekleyis nasil geciyor, test gunun ne zaman?
Ben de kalem igneyi daha rahat yapiyordum, enjektor ile yapilan biraz daha aciyiyor. Igne dozajin ne?
Benim catlatma ignem kalcadandi ama gobekten de yapilan var. Dr sana soyleyecektir.

Enjektörle yapılan karışım iğne 75 lik. Ama yani mahvetti beni. Bu akşam da dahil üç dozum daha kaldı inşallah daha da kullanmak zorunda kalmam Çatlatmayı da Cuma öğrenecek hayırlısıyla. Bu arada senin bebişle nasıl gidiyor. Annen olmadan idare etmeye başlamışsındır artık. Uslu duruyor mu?

Iğne yapmadan önce buz koyardm dene istersen.

Ben toz karışımlı kullanmadım,biri kalem şeklinde zaten diğeridr enjektörlerin içinde hazırdı hergün birini vuruyordum yakıcı değildi acıtmıyordu.çatlatma iğneside göbektendi.
İyi ya az kaldı sayılır yumurta toplama aşamasına ozaman güzel.kaç yumurta oluşmuş birşey dedilermi

Iğne yapmadan önce buz koyardm dene istersen.
Bu mesajını enjeksiyon öncesi okudum ve denedim. İlk enjeksiyon gene azıcık uğraştırdı ama düne göre iyiydi. İlaç fazla yakmadı bugün Allahtan. Önerin için çok teşekkür ederim ederim. Kaçıncı haftaya girdin bu arada?

Doktor ilk ultrason kontrolünde 9 tane yumurta oluşmuş dedi. Bilmiyorum bu sayı yeterli mi az mı ama Cuma tekrar bakacaklar. İnşallah ilk seferde tutar. Senin de bir haftan kalmış teste. İnşallah pozitif çıkar. Bende heyecanla bekliyorum sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…