Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar size bir soru soracağım opu yu lokal anestezi ile yapılacak dedi hemşire.. ağrı sızı oluyor mu yoksa uyuşuk olduğu için bişey anlamıyor musunuz?
Ben 2 kez tr de tüp bebek tedavisi yaptırdım orda genel anestezi ile yapıldı...

Hayırlı olsun rabbim sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel sonuçlanır..
Amin insallah cümlenize canim,transferim yatmam kalkmam toplam 10 dakika sürdü ,önceden 20 dakika yatiriyorlardi simdi 5 dakika ,yatmayla alakasi yok rahimde demez normal hayatina devam et dediler bakalim hayirlisiyla olsun insallah

Nerde tedavi oluyorsunuz?almanyada genel anastezi yapiliyor ilk defa duyuyorum lokal yapildigini.

Brüksel de canım sordum genel yapmıyoruz zaten 15 dk dedi... ☹ korkuyorum çok
Canım haklısın insan bilmediği şeyde tedirgn olur ama koskoca merkez herkese böyle yapıyosa düşündüğümüz gibi sıkıntı olmuyodur. O sırada oraya anestezi uygulanmış olunca bişey hissetmessin sonraki ağrı zaten genel anesteziyle olanlarda da anestezi etkisi geçince olabilecek bişey.

Evet canim 26.haziran. henuz iptal etmediler bakalim Senin keyifler nasil?

Çok şükür iyim canım.. hayırlısı ile nasip olsun inşallah .. az kalmış iptal olmaz bu kez.. başladılar tedavilere.. bende haziran da istedim doluydu temmuz a verdi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda... sanada lokal anestezi ile yapacaklar mı canım sordun mu?

merhaba canim, Ben iyiyim, Sen nasilsin?
Insallah sana simsiki tutunur yumosun. Kac embrio transfer edildi. Bence 4-5 gun dinlen normal hayatina donme.
Tesekkür ederim 2 tane 5.gün Embryosu transfer edildi,biri iyi biride biraz geriden gelen dedi doktor. Zaten 5 tane toplanmisdi,bu arada yasim 41 ,sadece 5 dakika yatirdilar,yatmayla alakasi yok ,korkmayin düsmez rahimden,normal hayatina devam edebilirsin dediler,merkezle arabanin aras5 dakikaydi yürüdüm,arabada yatarak eve geldim 45 dakikalik yolu,eve gelinge wc gittim,cok sikisik girmedim transfere,önceki 2 denememde cok sikisik gitmisdim ,birde öncekilerde 20 dakika yatiriyorlardi bu defa yatirmadilar,ehe geldigimden beri yatiyorum sadece wc icin kalkiyorum,arada bi evde dolaniyorum kan dolasimi olsun diye,insallah tutunur ama nedendir bilmiyorum pek umudum yok

Hatching yapilmismiydi? Ben buraya daha onde de yazmistim ama tekrar yaziyim Benim hemsire bana Ilk 2 gun dumduz yatmami sagsola donmemi soylemisti, bir hafta dikkat et agir is yapma demisti. Umidini kaybetme Insallah tutunur bebisler.
Selam canim. Sevindim iyi olmana. Ben de iyiyim. Gunlerim evde geciyor koronadan dolayi. Tedaviyi bekliyoruz. Bebis nasil?
Insallah emeklerinin karsiligini alirsin canim. Bebis de Iyi cok sukur . 6 aylik oldu kuzum. Darisi tum isteyenlerin basina insallah .

Yok yapilmadi bildigim kadariyla,doktor hatta normal hayatina isine devam et dedi ama ben izin aldim dinleneyim diye,sen nerde yaptirmisdin

Insallah canim. Sagol. Oo masallah zaman ne cabuk geciyor ya. Buyumus baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…