- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.482
- 408
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.461
Merhaba benimde dün essen novumda transferim gerceklesdi
Amin insallah cümlenize canim,transferim yatmam kalkmam toplam 10 dakika sürdü ,önceden 20 dakika yatiriyorlardi simdi 5 dakika ,yatmayla alakasi yok rahimde demez normal hayatina devam et dediler bakalim hayirlisiyla olsun insallahHayırlı olsun rabbim sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel sonuçlanır..
Nerde tedavi oluyorsunuz?almanyada genel anastezi yapiliyor ilk defa duyuyorum lokal yapildigini.Kızlar size bir soru soracağım opu yu lokal anestezi ile yapılacak dedi hemşire.. ağrı sızı oluyor mu yoksa uyuşuk olduğu için bişey anlamıyor musunuz?
Ben 2 kez tr de tüp bebek tedavisi yaptırdım orda genel anestezi ile yapıldı...
Brüksel de canım sordum genel yapmıyoruz zaten 15 dk dedi... ☹ korkuyorum çokNerde tedavi oluyorsunuz?almanyada genel anastezi yapiliyor ilk defa duyuyorum lokal yapildigini.
Bende 20 dakika sonra uyandim,cok ilginc..nezaman yapilcak bellimiBrüksel de canım sordum genel yapmıyoruz zaten 15 dk dedi... ☹ korkuyorum çok
Ya korkutmuş gibi olmayım ama ben ayıldıktan sonra bile çok acı çekmiştim ama lokal ile de uyuşturmayı sağlamadan yapacaklarını sanmıyorumBrüksel de canım sordum genel yapmıyoruz zaten 15 dk dedi... ☹ korkuyorum çok
Evet canim 26.haziran. henuz iptal etmediler bakalimMerhaba canım ben brüksel i aradım 15. 07.2020 randevu verdiler seninki hazirandı galiba demi??
Canım haklısın insan bilmediği şeyde tedirgn olur ama koskoca merkez herkese böyle yapıyosa düşündüğümüz gibi sıkıntı olmuyodur. O sırada oraya anestezi uygulanmış olunca bişey hissetmessin sonraki ağrı zaten genel anesteziyle olanlarda da anestezi etkisi geçince olabilecek bişey.Brüksel de canım sordum genel yapmıyoruz zaten 15 dk dedi... ☹ korkuyorum çok
Evet canim 26.haziran. henuz iptal etmediler bakalimSenin keyifler nasil?
Ya korkutmuş gibi olmayım ama ben ayıldıktan sonra bile çok acı çekmiştim ama lokal ile de uyuşturmayı sağlamadan yapacaklarını sanmıyorum
Bir kac arkadasa yapilmisti onlar agrinin olmadigini soylemislerdi. Rahat olmaya calis, gozlerini yum ve o yumoslardan olacak bebislerini dusun.Benim tr de genel anestezi ile yapıldı ve hiç ağrım olmadı sonrasında fln..
merhaba canim, Ben iyiyim, Sen nasilsin?Merhaba herkese, ben de uzun zamandir yoktum yeni geldim. Herkes iyimi? Tedavisi baslayan varmi?
Insallah sana simsiki tutunur yumosun. Kac embrio transfer edildi. Bence 4-5 gun dinlen normal hayatina donme.Merhaba benimde dün essen novumda transferim gerceklesdi
Tesekkür ederim 2 tane 5.gün Embryosu transfer edildi,biri iyi biride biraz geriden gelen dedi doktor. Zaten 5 tane toplanmisdi,bu arada yasim 41 ,sadece 5 dakika yatirdilar,yatmayla alakasi yok ,korkmayin düsmez rahimden,normal hayatina devam edebilirsin dediler,merkezle arabanin aras5 dakikaydi yürüdüm,arabada yatarak eve geldim 45 dakikalik yolu,eve gelinge wc gittim,cok sikisik girmedim transfere,önceki 2 denememde cok sikisik gitmisdim ,birde öncekilerde 20 dakika yatiriyorlardi bu defa yatirmadilar,ehe geldigimden beri yatiyorum sadece wc icin kalkiyorum,arada bi evde dolaniyorum kan dolasimi olsun diye,insallah tutunur ama nedendir bilmiyorum pek umudum yokmerhaba canim, Ben iyiyim, Sen nasilsin?
Insallah sana simsiki tutunur yumosun. Kac embrio transfer edildi. Bence 4-5 gun dinlen normal hayatina donme.
Selam canim. Sevindim iyi olmana. Ben de iyiyim. Gunlerim evde geciyor koronadan dolayi. Tedaviyi bekliyoruz. Bebis nasil?merhaba canim, Ben iyiyim, Sen nasilsin?
Insallah sana simsiki tutunur yumosun. Kac embrio transfer edildi. Bence 4-5 gun dinlen normal hayatina donme.
Hatching yapilmismiydi? Ben buraya daha onde de yazmistim ama tekrar yaziyim Benim hemsire bana Ilk 2 gun dumduz yatmami sagsola donmemi soylemisti, bir hafta dikkat et agir is yapma demisti. Umidini kaybetme Insallah tutunur bebisler.Tesekkür ederim 2 tane 5.gün Embryosu transfer edildi,biri iyi biride biraz geriden gelen dedi doktor. Zaten 5 tane toplanmisdi,bu arada yasim 41 ,sadece 5 dakika yatirdilar,yatmayla alakasi yok ,korkmayin düsmez rahimden,normal hayatina devam edebilirsin dediler,merkezle arabanin aras5 dakikaydi yürüdüm,arabada yatarak eve geldim 45 dakikalik yolu,eve gelinge wc gittim,cok sikisik girmedim transfere,önceki 2 denememde cok sikisik gitmisdim ,birde öncekilerde 20 dakika yatiriyorlardi bu defa yatirmadilar,ehe geldigimden beri yatiyorum sadece wc icin kalkiyorum,arada bi evde dolaniyorum kan dolasimi olsun diye,insallah tutunur ama nedendir bilmiyorum pek umudum yok
Insallah emeklerinin karsiligini alirsin canim. Bebis de Iyi cok sukur . 6 aylik oldu kuzum. Darisi tum isteyenlerin basina insallahSelam canim. Sevindim iyi olmana. Ben de iyiyim. Gunlerim evde geciyor koronadan dolayi. Tedaviyi bekliyoruz. Bebis nasil?
Yok yapilmadi bildigim kadariyla,doktor hatta normal hayatina isine devam et dedi ama ben izin aldim dinleneyim diye,sen nerde yaptirmisdinHatching yapilmismiydi? Ben buraya daha onde de yazmistim ama tekrar yaziyim Benim hemsire bana Ilk 2 gun dumduz yatmami sagsola donmemi soylemisti, bir hafta dikkat et agir is yapma demisti. Umidini kaybetme Insallah tutunur bebisler.
Insallah emeklerinin karsiligini alirsin canim. Bebis de Iyi cok sukur . 6 aylik oldu kuzum. Darisi tum isteyenlerin basina insallah.
ben Amerikadayim burada yaptirdim.Yok yapilmadi bildigim kadariyla,doktor hatta normal hayatina isine devam et dedi ama ben izin aldim dinleneyim diye,sen nerde yaptirmisdin
Inşallah canım inşallah allah razı olsun..Bir kac arkadasa yapilmisti onlar agrinin olmadigini soylemislerdi. Rahat olmaya calis, gozlerini yum ve o yumoslardan olacak bebislerini dusun.
Insallah canim. Sagol. Oo masallah zaman ne cabuk geciyor ya. Buyumus bayaHatching yapilmismiydi? Ben buraya daha onde de yazmistim ama tekrar yaziyim Benim hemsire bana Ilk 2 gun dumduz yatmami sagsola donmemi soylemisti, bir hafta dikkat et agir is yapma demisti. Umidini kaybetme Insallah tutunur bebisler.
Insallah emeklerinin karsiligini alirsin canim. Bebis de Iyi cok sukur . 6 aylik oldu kuzum. Darisi tum isteyenlerin basina insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?