Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım sakin ol içini ferah tut allah büyük.. inşallah bu kez nasip etsin allahım.. bu ağrılar hep ilaçlardan korkutma kendini..
Amin insallah hepimize canim
Bas agrisi aklimi karistirdi normalde adet günüm yaklasirkene basim cok agrir,hic disarida cikmadim ondanmi onuda bilmiyorum,esim cok panik yapiyor disari cikma evde dolas diyor,bptün gün evde tek basima sikintidan patlamak üzereyim,insallah bu sikintilara deger

Bende çok iyi olduğunu duydum canım .. ünlü bir doktor... ben brüksel de tedavi görüyorum doktorum blokkel..
Rabbim sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım..
Amin insallah canim benimde yabanciydi sonra ev doktorum ona gitmemi soyledi ve ona gittim. Dr cok rahat davraniyor galiba tecrubesine guveniyor. Sende durum nedir? Asilamami tup bebekmi yaptiriyorsun. Insallah sanada hayirli evlat verir Allahim

Kaçıncı tedavi canım nerde tedavi oluyorsun..
Çok iyi bilirim beklemesi en zor kısmı..
Ama dua ve zikirle geçir gününü.. kimsenin olmayacağı yerde yürüyüş yapabilirsin çok sıkma kendini.. allahım yardım etsin inşallah..
Hepimiz mutlu sona ulaşırız çok emek veriyoruz umut ediyoruz sonumuz güzel olur inşallah

Amin insallah canim benimde yabanciydi sonra ev doktorum ona gitmemi soyledi ve ona gittim. Dr cok rahat davraniyor galiba tecrubesine guveniyor. Sende durum nedir? Asilamami tup bebekmi yaptiriyorsun. Insallah sanada hayirli evlat verir Allahim

Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var tr de yapıldı..
Burda da ekimde 3. Tedavi için gittim hormonum yüksek olduğunu söyledi doktor ve tedaviye başladı.. nisan da da transfer olacaktım korona dan dolayı iptal oldu..
Şimdi de temmuz a randevu verdiler...
Blokkel de ünlü bir doktor çok iyi doktor gerçekten çok ilgili...

Almanyada tedavi oluyorum,bu 3.deneme,aynen arada cekiyorum,elimi karnima koyup,kuran okuyorum,ama hep aklimizda oluyor ,disarida cikmayinca aklimizi dagitamiyoruz,insallah canim,5.gün Embryosu transfer edildi,1 tane iyi kalite 1 tanede geriden gelen var onuda koyuyorum demisdi dr ,zaten 5 yumurtam toplanmisdi bunlar kalmisdi geriye

Kesinlikle canim iyidir benimkisini ev doktorum onerince digerini iptal ettim direk ona basladim. Neden ilk burada denemediniz ? Ben trde yapiyorlar dedigimde dr ordakilerin hepsi brukselde staj goruyor biz ogretiyoruz onlara dedi

Kesinlikle canim iyidir benimkisini ev doktorum onerince digerini iptal ettim direk ona basladim. Neden ilk burada denemediniz ? Ben trde yapiyorlar dedigimde dr ordakilerin hepsi brukselde staj goruyor biz ogretiyoruz onlara dedi

Evet bende bunu sonradan öğrendim tr deki doktor ben haftaya brüksel e gelecegim dedi araştırdım ve ev doktorum dediki onlar brüksel den öğreniyor.. Biz tatilde yaptıralım kafamız rahat olur diye tr de tercih ettik.. sonra çok çok pişman oldum keşke burda başlasaydık.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

RABBİM bu kez sağlıkla nasip etsin inşallah canım.. bende 3. Tedaviye girecegim korkuyorum ama mecburum.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Amin canim insallah cümlemizin,ben bide 41 yasindayim,buda olmazsa yine deneriz diyor esim ama ben bilmiyorum artik,sen nerde baslayacaksim
Brüksel tüp bebek merkezi.. belçika..
Bencede eşin haklı vazgeçmek yok yola devam edeceğiz allah büyük inşallah nasip olacak biz çabamızı gösterelim gerisi taktiri ilahi... ben 3. Tedaviye başlayacağım ama olmazsa asla vazgeçmeyeceğim sonuna kadar mücadele edeceğiz ve sonumuz da güzel olur inşallah...

Evet ya bende ilk ogrendigimde trye gidelim dedim sukur ki ev doktorum beni uyandirdi hem o hem dr Kaan ayni seyi soyledi trdeki doktorlara biz ogretiyoruz bunlari diye. Birde burada maliyeti neredeyse hic yokmus tup bebegin maliyeti 250€mus trde baktim ortalama 30 milyar gunah o insanlara cocugu olmayan birisi imkansizliktanda olamiyor dusunsene

Öyle ama Maddi ve Manevi yönden insan cok yipraniyor,yasimda 41 oldu ,ilkimde 2 Embryo,ikimcide 1 Embryo transfer oldu,das gittikce yumurtada gidiyor,insallah tabiki nasibimizde varsa insallah allah nasip eder,herkesin imtihani farkli bizimkide bu,rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin canim.Nezaman basliyacaksiniz Karar verdinimizmi

Temmuzda 3 tedavim başlıyor nasipse..
Burda 6 kez devlet karşılıyor biz bişey ödemiyoruz siz kendiniz mi karşılıyorsunnuz tedavinizi?

Bizim burda 6 kez sigorta karşılayacak inşallah o kadar a gerek kalmaz da.. kanun öyle.. tr de toplam da 15 000 tl gitti 2 kez tüp bebek tedavisi için...

Ilk asilamada hamile kalanlar oluyormu acaba ?
Hamile kalanlar kaygiyi attik deyip forumdan cikiyorlarmi acaba
Evet Ilk asilama ile hamile kalan oluyor ama bu yurt disi topiginde olmadi. Hamile kalip yazan arkadaslar da oluyor yazmayan arkadaslar da oluyor. Mesala ben cok sukur ogluma kavustum. Buradaki arkadaslara destek vermek icin hala buradayim.
Merhaba 3 haziranda transferim gerceklesdi,2 gündür cok bas agrisi cekiyorum,böyle bi durum yasayan varmi?cuma günü adet günüm ilk günden beri kasik agrim,bel ve gögüs agrim var zaten,galiba bu defada olmadi
Kasiklarinda batma hissi yasadin mi? Moralini bozma Insallah bebisin sana tutunmustur. Ayrica esin hakli sonuna kadar devam et , sakin pes etme.

Pazar gününe kadar batma oldu ama simdi agri var sadece

Bizim burda 6 kez sigorta karşılayacak inşallah o kadar a gerek kalmaz da.. kanun öyle.. tr de toplam da 15 000 tl gitti 2 kez tüp bebek tedavisi için...
Burda ödemiyorlar malesef ,ilk 2sinde sadece tüp bebek ve ilaci ödemisdik,simdi ultraschall, yumurta toplama islemi ,kana bakma hepsini biz ödeyecegiz,daha fatura gelmedi ama 1800€tüp bebek,1000€ilac geriside ,1600-2500€arasi olur demislerdi

Neden ödemiyorlar anlamadım...?
Sağlık sigortanız ödemesi lazım normalde..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…