- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.421
Insallah tutar hamile kalirsin canim.Canım bende 8 yıllık evliyim..
Aynı senin gibi düşündüm tr de 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım negatif oldu...
Sonra tr deki doktor dediki ameliyat olmalısın olmadan olmaz senin çocuğun..
Ameliyat için brüksel tüp bebek merkezine gittim meğer ertesi hafta tr deki doktor da oradaymış.. ameliyat sonucumu söylemek için aradım öyle söyledi.. brüksel de gelip bunlardan öğreniyormuş...
Tr de 2 negatifim var hemde ünlü bir doktor..
Şuan burda brüksel de tedavi görüyorum ve nisan da transferim olacaktı korona dan dolayı iptal oldu...
Tr deki doktorun önemli değil dedikleri şeyleri bunlar HAYIR ÇOK ÖNEMLİ dedi..
Ekimde başladık tedaviye ve burdaki doktor yeşil ışık yakmadan transfer yok dedi..
Tr deki doktor a msj attım hocam benim prolaktinim yüksek.. önemli değil her şart da transfer olur yazdı.. eşim şüphelendi gitmeyelim ISSIZZ burda yaptıralım dedi dinlemedim eşimi.. çok pişman oldum...
Belçikada şimdi 6 hakkım var sigortam karşılayacak ve avrupanın en iyi merkezi diye geçiyor.. yurt dışından çok hasta var..
Ben burda mutlu sona ulaşırız diye umut ediyorum...
Eğer tr de tedaviye karar verirsen lütfen iyi araştır.. 2 negatifim var ama piskolojim bozuldu kimse benim durumuma düşmesin...
Insallah canim..Bende türkiyede yaptırmayı çok istiyordum, hatta eşime ilk deneyelim olmazsa türkiyede deneyelim demiştim. Burda okuduklarımdan dolayı düşüncem o şekilde oluşmuştu. İlgi alaka herşey fazlasıyla türkiyede var. Türkiyede tüp bebek yaptıranların hepsi, rezervlerinden tutun e2 değerlerine daha ne bileyim yumurta sayılarına herşeyleri biliyor. Bu iyi bir şey mi bilmiyorum. Ben ne e 2 değerimi bilirim, ne yumurtalıklarım çalışıyor mu bilirim. Hiç sormadım, drum da hiç söylemedi. 2016 da yumurtalarım toplandı, ve o dönem sigortamız sadece %30 unu karşılıyordu bu sene %50 çıkardılar biz zaten dondurulmuşları denediğimiz için sigorta karşılamıyor. 3. Transferim gerçekleşti hiç birinde transferden sonra dinlenmedim. Transfer oldu çataldan indirdiler evinize gidin dediler. Türkiyede yatırıyorlar dinlendiriyorlar vs ben kesin tutmaz hiç dinlendirmediler diye ağlamıştım ilk transferde ama hepsi pozitif oldu.
Eğer tedavi süresinde türkiyede kalabileceğiniz yer varsa neden olmasın. Sonuçta bir çok arkadaş türkiyede yaptırıp takibini burda yaptırıyorlar. Önemli olan tedavi gördüğünüz ya da göreceğiniz merkezin içinize sinmesi. Umarım virüs belası bittikten sonra gönlünüze göre türkiyede ya da burda merkez bulursunuz.
3. Tedavimdeyim şuan pozitif sonuç aldım canım, şimdi kese için randevu bekliyorum.Insallah canim..
Evet bende cok okudum hatta almanlar bile türkiyeye gidiyor ilgi cok var diye.
Peki sen türkiyede yaptirmak istiyormusun simdi 3 deneme bitti diye
Acıbadem bursa şahin zeteroglu da yaptırdım..Insallah tutar hamile kalirsin canim.
Hangi doktordu türkiyede acab? Benim istanbulda tanidgim var 11 sene olmadi sonra bir kere tüp bebek yapti ikizi var suan.
Valla benimde kafam allah bullah ne yapacagimi ne düsünecegimi bilemiyorum allah yardimciniz olsun insallah
Ay insallah ozaman hayirlisiyla saglikli bir gebelik olur dua ediyorum.3. Tedavimdeyim şuan pozitif sonuç aldım canım, şimdi kese için randevu bekliyorum.
dr türk çok memnunum, ama eğerki negatif sonuçlansaydı kesinlikle Türkiyede denerdim şansımı. Tüp bebek konusunda türkiyenin daha önde olduğunu düşünüyorum
Merkezimde türkiye kadar ilgi alaka olmasada sonuçlarım güzeldi.
1. Deneme ikiz 10. Hafta kürtaj
2. Deneme 2,5 yaşında kızım var
3. Deneme kese görmeyi bekliyorum (İnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir. )
Biraz da nasip meselesi sanırım. Kısmetim burdaymış. İnşaAllah sende kısa zamanda gönlüne göre bir yer bulur tedavine başlarsın.
Belcikada akrabalarimiz var brüksele 1 saat kaliyorlar ismi nedir ordaki klinigin acaba?Acıbadem bursa şahin zeteroglu da yaptırdım..
Imkanin varsa brüksel e gelebilirsen tavsiye ederim canım... Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.. RABBİM bekleyen emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah...
Masallah canim guzel artmis. Virus olayi olmasaydi 7. Hafta da baska bir dr a git derdim ama suan verilen tarihi beklemen en iyisi olur. 6. Veya 7. Hafta da yerlesme kanamasi olabilir sakin korkma ama oyle bir sey olursa dr nu yine de bilgilendirirsin. Benim iki hamileligimde de yasamistim.G Gulsumiklima bugün 19. Günüm kan testimi yaptırdım. Bir hafta önce bugün 535 ti bugün 7252 çıktı. Sen daha tecrübelisin. 19. Gün için yeterli mi acaba? Doktor randevumu da verdiler taaa 27 Nisana. Daha 19 gün var. Yine beklemeceler
Turkiye de kalacak yerin varsa ve zamanin varsa Türkiye de yaptirmak bence de iyi. Ben de Türkiye deki dr larin daha iyi oldugunu dusunuyorum.Amin insallah tüm istiyenlere insallah..
1 kere yaptim ama kendimi rahat hissetmiom burda niyese bilmiom hersey hizli ilerliyor sanki hic dogru düzgün bi iyice kontroll yok sanki.
Bu sene sigortada ztn deyisdi ve yüzde 50 sini ödüyor tek onu burda vereceme türkiyede deniyim diyordum ama simdide corona cikdi.
Türkiyede tüp bebek nekadar sürüyor bilgin varmi
ben de 12. Haftaya kadar hergun kalcadan ignesini 15. Haftaya kadar da fitilini kullandim. Bebisler saglikli olsunda katlaniyoruz herseye.maalesef canım bana randevu vermediler onlar haftaya arayıp verceklermiş. Coronadan dolayı çalışma düzenleri değişmiş. Benimde 18.gün 7952 çıkmış. Ama progeston düşük çıkmış fitil kullanıyordun fitille birlikte iğnede kullancakmışım. 12. Haftaya kadar . Çocukluğumdan beri iğne takıntım var bi de göbekten.. ayyyyy içim daraldı.
Biz bebekleri görmeye gidinceye kadar karnımızda diş çıkartırlar. Hahahaaa
Kese ayrı kalp için ayrı gitmemiş olacağız. İnşAllah ikisini birden görmek nasip olur canım
canim forum sahibi artik yazmiyor. Ama Almanya daki diger arkadaslar Belki yardimci olabilirler.Merhaba hangi sehirdesin canm hangi doktora tup bebek yaptirdin.
6 hakkinin olmasi cok guzel. Insallah bu denemelerden birinde bebisine kavusursunCanım bende 8 yıllık evliyim..
Aynı senin gibi düşündüm tr de 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım negatif oldu...
Sonra tr deki doktor dediki ameliyat olmalısın olmadan olmaz senin çocuğun..
Ameliyat için brüksel tüp bebek merkezine gittim meğer ertesi hafta tr deki doktor da oradaymış.. ameliyat sonucumu söylemek için aradım öyle söyledi.. brüksel de gelip bunlardan öğreniyormuş...
Tr de 2 negatifim var hemde ünlü bir doktor..
Şuan burda brüksel de tedavi görüyorum ve nisan da transferim olacaktı korona dan dolayı iptal oldu...
Tr deki doktorun önemli değil dedikleri şeyleri bunlar HAYIR ÇOK ÖNEMLİ dedi..
Ekimde başladık tedaviye ve burdaki doktor yeşil ışık yakmadan transfer yok dedi..
Tr deki doktor a msj attım hocam benim prolaktinim yüksek.. önemli değil her şart da transfer olur yazdı.. eşim şüphelendi gitmeyelim ISSIZZ burda yaptıralım dedi dinlemedim eşimi.. çok pişman oldum...
Belçikada şimdi 6 hakkım var sigortam karşılayacak ve avrupanın en iyi merkezi diye geçiyor.. yurt dışından çok hasta var..
Ben burda mutlu sona ulaşırız diye umut ediyorum...
Eğer tr de tedaviye karar verirsen lütfen iyi araştır.. 2 negatifim var ama piskolojim bozuldu kimse benim durumuma düşmesin...
Belcikada akrabalarimiz var brüksele 1 saat kaliyorlar ismi nedir ordaki klinigin acaba?
Ama iste sigortamda karsilamaz herhalde ozaman nasil olur acaba
Evet bekliycem belki de klinik daha zamana yayarak minimum sayıda hastayı bekleme odasında ağırlamak istiyor olabilir. Normalde laboratuvar katına ne zaman insem bekleme sandalyelerinin hepsi dolu oluyordu. Dün gittiğimde benden başka kimse yoktu. Hem kendilerini hem de bizleri riske atmak istemiyorlar sanırım. Sabredeceğiz artık. Sağlıklı olsun da. Yapacak birler yokMasallah canim guzel artmis. Virus olayi olmasaydi 7. Hafta da baska bir dr a git derdim ama suan verilen tarihi beklemen en iyisi olur. 6. Veya 7. Hafta da yerlesme kanamasi olabilir sakin korkma ama oyle bir sey olursa dr nu yine de bilgilendirirsin. Benim iki hamileligimde de yasamistim.
Turkiye de kalacak yerin varsa ve zamanin varsa Türkiye de yaptirmak bence de iyi. Ben de Türkiye deki dr larin daha iyi oldugunu dusunuyorum.
ben de 12. Haftaya kadar hergun kalcadan ignesini 15. Haftaya kadar da fitilini kullandim. Bebisler saglikli olsunda katlaniyoruz herseye.
canim forum sahibi artik yazmiyor. Ama Almanya daki diger arkadaslar Belki yardimci olabilirler.
6 hakkinin olmasi cok guzel. Insallah bu denemelerden birinde bebisine kavusursun
Tskler bi arastiracagim.bir tüp bebek tedavisi nekadar orda acaba bilgi verebilirmisinKlinik ismi uz brussel ivf jette..
Hemşire her 5 kişi den 1 i belçika dışından geliyor tedavi için dedi.. sor canım belki sigortan karşılar..
Canım ben sana ödeme faturasını özelden yazayım olurmu dosyam da var.. eğer sigortan yoksa ne kadar ödemelisin diye yazıyor.. bana özelden yazar mısın...?Tskler bi arastiracagim.bir tüp bebek tedavisi nekadar orda acaba bilgi verebilirmisin
Canım mayisa kadar bekle lütfen..
Belcikadaki merkezler daha iyi iptal etme bence... 1 yıl süreceğine inanmıyorum ben insanlar 1 yıl bütün herşeyden mahrum yaşayamaz bence.. yazla birlikte bitecek inşallah..
Benim tedavim erteleyince şöyle düşündüm..
Henüz melegimin vaktigelmedi ve nisan da yapılacak tedavim yine negatif olacaktı RABBİM beni korudu..
Vardır rabbimin bir bildiği şuan zaten zor zaman bekleyip görücez Inşallah Hayırlısı ile herşey yoluna girecek...
Evet canim beklicem bakalim.sürecin etkileri belki dediğin gibi bir yıl sürer ama bizim gibi tedavisi olacak hastalar için bir kaç aya bence düzen tekrar kurulacaktır. Yazı bekle derim ben çünkü şu an hollanda da olsa bu sürece başlaman riskli olabilir.
Canım evet benim şu an bir sürü dondurulmuş var ama almayacağım. Fransanın durumu şu an pek iyi değil o yüzden doktora bir iki kez de olsa git gel yaparak risk almak istemedim. Yani ben doktorla bile görüşmeden kendim ertelemeye karar verdim. Bir yandan vardır bi hayır derken bi yandan çok canım sıkılıyor tabi. 2020 de yine anne olamayacağım, çocuk isteginin 5. Yılına koşuyoruzartık kendimi hiç anne olmamanın avantajlarını düşünerek mutlu olmaya ikna etmeye çalışıyorum
Evet canim bekleme karari aldim. Insallah daha da uzamaz bu sokaga cikma yasagida tedavi mi alirim hayirlisi olsun. Sen neler yapiyorsun beklerken? Bu senin Belcika'da ilk tedavin olacak dimi?
Canim haberleselim burdan. Bana mayisa randevu verdiler evet bakalim iptal edeceklermi. Haber veririm sana.Evet canım 2 kez bursa acıbadem de tedavi gördüm..bursa da gittiğim doktor gelip brüksel den bilgi aliyor öğrenim görüyor..
Bunu öğrendikten sonra kesinlikle brüksel de başlamalıyız dedi eşim.. 3. Tedavim bu ..ekim de brüksel'de uzun protokol tedavi başladı.. nisan da da transfer olacaktı.. 2 hafta kalmıştı... ekimden beri sabrettim..
Nasip değilmiş...
Bir yanım üzgün.. bir yanım vardır bir hayır muhakkak vardır diyor...
2 gün önce uz brussel aradım şuan da bütün tedaviler durdu dedi ne zaman başlar bilmiyorum siteden takip edip yeni randevu alabilirsiniz tekrar başladığında dedi..
Canım sana mayısa randevu vermişler ya bende o yüzden aradım ama vermedi yeni randevu... Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
Canim haberleselim burdan. Bana mayisa randevu verdiler evet bakalim iptal edeceklermi. Haber veririm sana.
Selam canim. Henuz iptal etmediler Benin kini bir arayim bugun bakalim ne diyecekler. Ulasinca haber veririm sana.Merhaba canım..
Mayıstaki randevun noldu başlıyor musun tedaviye?
Ben brüksel i aradım tedavilere ara vermişler ve mayısta da başlamayacak dedi sekreter..
Siteden takip et ve o zaman yeni randevu almak için ara dedi...?
Seni merak ettim ne yaptın??
Merhaba canım..
Mayıstaki randevun noldu başlıyor musun tedaviye?
Ben brüksel i aradım tedavilere ara vermişler ve mayısta da başlamayacak dedi sekreter..
Siteden takip et ve o zaman yeni randevu almak için ara dedi...?
Seni merak ettim ne yaptın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?