Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah tutar hamile kalirsin canim.
Hangi doktordu türkiyede acab? Benim istanbulda tanidgim var 11 sene olmadi sonra bir kere tüp bebek yapti ikizi var suan.
Valla benimde kafam allah bullah ne yapacagimi ne düsünecegimi bilemiyorum allah yardimciniz olsun insallah

Insallah canim..
Evet bende cok okudum hatta almanlar bile türkiyeye gidiyor ilgi cok var diye.
Peki sen türkiyede yaptirmak istiyormusun simdi 3 deneme bitti diye

Insallah canim..
Evet bende cok okudum hatta almanlar bile türkiyeye gidiyor ilgi cok var diye.
Peki sen türkiyede yaptirmak istiyormusun simdi 3 deneme bitti diye
3. Tedavimdeyim şuan pozitif sonuç aldım canım, şimdi kese için randevu bekliyorum.
dr türk çok memnunum, ama eğerki negatif sonuçlansaydı kesinlikle Türkiyede denerdim şansımı. Tüp bebek konusunda türkiyenin daha önde olduğunu düşünüyorum
Merkezimde türkiye kadar ilgi alaka olmasada sonuçlarım güzeldi.
1. Deneme ikiz 10. Hafta kürtaj
2. Deneme 2,5 yaşında kızım var
3. Deneme kese görmeyi bekliyorum (İnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir. )
Biraz da nasip meselesi sanırım. Kısmetim burdaymış. İnşaAllah sende kısa zamanda gönlüne göre bir yer bulur tedavine başlarsın.

Acıbadem bursa şahin zeteroglu da yaptırdım..
Imkanin varsa brüksel e gelebilirsen tavsiye ederim canım... Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.. RABBİM bekleyen emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah...

Ay insallah ozaman hayirlisiyla saglikli bir gebelik olur dua ediyorum.
Insallah saol canim
burda nerde kalyiorsun hangi doktordasin acaba

Belcikada akrabalarimiz var brüksele 1 saat kaliyorlar ismi nedir ordaki klinigin acaba?
Ama iste sigortamda karsilamaz herhalde ozaman nasil olur acaba

Masallah canim guzel artmis. Virus olayi olmasaydi 7. Hafta da baska bir dr a git derdim ama suan verilen tarihi beklemen en iyisi olur. 6. Veya 7. Hafta da yerlesme kanamasi olabilir sakin korkma ama oyle bir sey olursa dr nu yine de bilgilendirirsin. Benim iki hamileligimde de yasamistim.
Turkiye de kalacak yerin varsa ve zamanin varsa Türkiye de yaptirmak bence de iyi. Ben de Türkiye deki dr larin daha iyi oldugunu dusunuyorum.
ben de 12. Haftaya kadar hergun kalcadan ignesini 15. Haftaya kadar da fitilini kullandim. Bebisler saglikli olsunda katlaniyoruz herseye.
Merhaba hangi sehirdesin canm hangi doktora tup bebek yaptirdin.
canim forum sahibi artik yazmiyor. Ama Almanya daki diger arkadaslar Belki yardimci olabilirler.
6 hakkinin olmasi cok guzel. Insallah bu denemelerden birinde bebisine kavusursun

Belcikada akrabalarimiz var brüksele 1 saat kaliyorlar ismi nedir ordaki klinigin acaba?
Ama iste sigortamda karsilamaz herhalde ozaman nasil olur acaba

Klinik ismi uz brussel ivf jette..
Hemşire her 5 kişi den 1 i belçika dışından geliyor tedavi için dedi.. sor canım belki sigortan karşılar..

Evet bekliycem belki de klinik daha zamana yayarak minimum sayıda hastayı bekleme odasında ağırlamak istiyor olabilir. Normalde laboratuvar katına ne zaman insem bekleme sandalyelerinin hepsi dolu oluyordu. Dün gittiğimde benden başka kimse yoktu. Hem kendilerini hem de bizleri riske atmak istemiyorlar sanırım. Sabredeceğiz artık. Sağlıklı olsun da. Yapacak birler yok

Evet canim bekleme karari aldim. Insallah daha da uzamaz bu sokaga cikma yasagida tedavi mi alirim hayirlisi olsun. Sen neler yapiyorsun beklerken? Bu senin Belcika'da ilk tedavin olacak dimi?

Evet Fransa'da durumlar iyi degil. Bence en dogrusunu yapiyorsun. Her iste hayir vardir. Belki de vucudunun biraz dinlenmesi iyi gelecek.

Evet canim bekleme karari aldim. Insallah daha da uzamaz bu sokaga cikma yasagida tedavi mi alirim hayirlisi olsun. Sen neler yapiyorsun beklerken? Bu senin Belcika'da ilk tedavin olacak dimi?

Evet canım 2 kez bursa acıbadem de tedavi gördüm..bursa da gittiğim doktor gelip brüksel den bilgi aliyor öğrenim görüyor..
Bunu öğrendikten sonra kesinlikle brüksel de başlamalıyız dedi eşim.. 3. Tedavim bu ..ekim de brüksel'de uzun protokol tedavi başladı.. nisan da da transfer olacaktı.. 2 hafta kalmıştı... ekimden beri sabrettim..
Nasip değilmiş...
Bir yanım üzgün.. bir yanım vardır bir hayır muhakkak vardır diyor...
2 gün önce uz brussel aradım şuan da bütün tedaviler durdu dedi ne zaman başlar bilmiyorum siteden takip edip yeni randevu alabilirsiniz tekrar başladığında dedi..
Canım sana mayısa randevu vermişler ya bende o yüzden aradım ama vermedi yeni randevu... Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..

Canim haberleselim burdan. Bana mayisa randevu verdiler evet bakalim iptal edeceklermi. Haber veririm sana.

Canim haberleselim burdan. Bana mayisa randevu verdiler evet bakalim iptal edeceklermi. Haber veririm sana.

Merhaba canım..
Mayıstaki randevun noldu başlıyor musun tedaviye?
Ben brüksel i aradım tedavilere ara vermişler ve mayısta da başlamayacak dedi sekreter..
Siteden takip et ve o zaman yeni randevu almak için ara dedi...?
Seni merak ettim ne yaptın??

Selam canim. Henuz iptal etmediler Benin kini bir arayim bugun bakalim ne diyecekler. Ulasinca haber veririm sana.

Merhaba canim, bugun haber geldi randevum haziran sonuna ertelediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…