- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.661
Yani hemen hemen sigortalı türkiyedeki gibi oluyor sanırım fiyat olarak anladım canım çok sağol.Peki sadece yaştan dolayı mı yoksa farklı bir problem mi var.yumurta kalitesinden desek hiç transfer olamazsın çünküBende 4 asilama 3 tüp bebek denedim hic hamile kalamadim malesef.Hangi saglik sigortasina kayitli oldugun önemli bazisi 100%ödüyor,bazisi 50% bazisi benim sigortam gibi hic karsilamiyor onu iyice bi arastirin canim.
Çekinerek soruyorum kusura bakmayyama siz yada esinizde ne sorun var acabaBende 4 asilama 3 tüp bebek denedim hic hamile kalamadim malesef.Hangi saglik sigortasina kayitli oldugun önemli bazisi 100%ödüyor,bazisi 50% bazisi benim sigortam gibi hic karsilamiyor onu iyice bi arastirin canim.
Merhaba canim carsamba kan vermem lazim ama dünden beri kahverengi leke geliyor adet olacagim galiba,yarin sabah arayip soracagim kan vermem lazimmi yinede diye bide fitili birakayimmi diye soracagim
Agrin varmi canim kahverengi leke tutunma belirtisi olabilir ilaçları sakin bırakma ilaçları bıraksan bile 1haftaya yakın adet olmassin inş.Allahin bir mucizesi olur her namazdan sonra sana bol bol dua ediyorum inşallah Allahım dualarimizi isitir
Idrar testi yaptın mı evde yapmadıysan yarin alıp yapsana belli olur zaten olup olmadigiMerhaba canim carsamba kan vermem lazim ama dünden beri kahverengi leke geliyor adet olacagim galiba,yarin sabah arayip soracagim kan vermem lazimmi yinede diye bide fitili birakayimmi diye soracagim
Allah razi olsun canim,agrimda var adet agrisi ,arada bi siddetli oluyor,arada pembe yada kahverengi leke ama hep var ,adet gibi cok degil tabiki,esimde kan sonucunu ögrenene kadar birakma diyor yoksa bugün birakacakdim benAgrin varmi canim kahverengi leke tutunma belirtisi olabilir ilaçları sakin bırakma ilaçları bıraksan bile 1haftaya yakın adet olmassin inş.Allahin bir mucizesi olur her namazdan sonra sana bol bol dua ediyorum inşallah Allahım dualarimizi isitir
Yapmadim olmadigina okadar eminim,yarin belki alip yapabilirimIdrar testi yaptın mı evde yapmadıysan yarin alıp yapsana belli olur zaten olup olmadigi
Estagfirullah benim esimden dolayi olmuyor malesefÇekinerek soruyorum kusura bakmayyama siz yada esinizde ne sorun var acaba
Canım ben biraz baktım senin durumuna sakın ilaçları bırakma. Jel kullanıyorsundur şu anda sanırım.o jel öyle akıntı yapabiliyor bebiş tutunurken.iş yapma ayaklarını uzatıp devamlı dinlenAllah razi olsun canim,agrimda var adet agrisi ,arada bi siddetli oluyor,arada pembe yada kahverengi leke ama hep var ,adet gibi cok degil tabiki,esimde kan sonucunu ögrenene kadar birakma diyor yoksa bugün birakacakdim ben
Jel degilde burda fitil yaziyorlar genelde onu kullaniyorum,agir is yapmiyorum genelde hep uzaniyorum,zaten bi günlük ped dolmayacak kadar akinti,nasip artik canimCanım ben biraz baktım senin durumuna sakın ilaçları bırakma. Jel kullanıyorsundur şu anda sanırım.o jel öyle akıntı yapabiliyor bebiş tutunurken.iş yapma ayaklarını uzatıp devamlı dinlen
Idrar TestI yaptindin mi canim? Insallah bebegin sana tutunmaya calisiyordurda lekelenmelerin oluyordur.Jel degilde burda fitil yaziyorlar genelde onu kullaniyorum,agir is yapmiyorum genelde hep uzaniyorum,zaten bi günlük ped dolmayacak kadar akinti,nasip artik canim
Yaptim canim malesef negatif, esim yinede kan ver diyor ,surda 2 gün kalmis neyse vereyim dedim,zatem bugün kahverengi leke kirmiziya döndü ama sadece simdikce var oda ,nasip degilmis elden bisey gelmiyorIdrar TestI yaptindin mi canim? Insallah bebegin sana tutunmaya calisiyordurda lekelenmelerin oluyordur.
Allahım yardımcın olsun canim ya başka dr.git yada bu gittiğin doktorda memnunsan daha iyi araştırmalarını iste 3.transferden sonra tutunma kolay oluyormuş Allahım seninde yüzünü güldürsünYaptim canim malesef negatif, esim yinede kan ver diyor ,surda 2 gün kalmis neyse vereyim dedim,zatem bugün kahverengi leke kirmiziya döndü ama sadece simdikce var oda ,nasip degilmis elden bisey gelmiyor
Kan verdin mi Canim bugun?Yaptim canim malesef negatif, esim yinede kan ver diyor ,surda 2 gün kalmis neyse vereyim dedim,zatem bugün kahverengi leke kirmiziya döndü ama sadece simdikce var oda ,nasip degilmis elden bisey gelmiyor
Evet canim verdim ama adet oldumKan verdin mi Canim bugun?
Doktorumdan memnunum aslinda ,ama önce gidip iyice bi konusmak istiyoruz.Anca 9.aya randevü yapacagim 5 hafta raporluydum simdi izin almak zor oluyorum isyerimden.
Allahım yardımcın olsun canim ya başka dr.git yada bu gittiğin doktorda memnunsan daha iyi araştırmalarını iste 3.transferden sonra tutunma kolay oluyormuş Allahım seninde yüzünü güldürsün
Uzuldum canim, insallah bir sonraki denemenizde pozitifi gorursunEvet canim verdim ama adet oldum
Insallah canim cok sagolUzuldum canim, insallah bir sonraki denemenizde pozitifi gorursun.
Kan sonucu 12.9 cikti,tüp bebek merkezi bizim icin 10 üstü pozitifdir,ilaclari birakip takip edilmesi gerek,10 altina düsmesi lazim haftaya tekrar kan verin dediInsallah canim cok sagol
Büyük ihtimal kimyasal olmuş takip et canım.Kan sonucu 12.9 cikti,tüp bebek merkezi bizim icin 10 üstü pozitifdir,ilaclari birakip takip edilmesi gerek,10 altina düsmesi lazim haftaya tekrar kan verin dedi
Aynen 10 altina düsene kadar takip edilmeliymisBüyük ihtimal kimyasal olmuş takip et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?