Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Günaydin hanimlar dr gittim idrar testi yaptilar malesef negatif ,kanimida aldilar garanti olsun diye.Nasip degilmis bidaha denermiyiz bilmiyorum ,kendimden cok esim icin üzüldüm cok umutluydu
Günaydın canım . Üzüldüm ama nasipten öte yol yok .. hakkınızda hayırlısı asla pes etme neden denenmiycekki sende yumurta onda sperm oldukca .. siz neyden dolayı yapıyodunuz tüp bebeği ?

Günaydın canım . Üzüldüm ama nasipten öte yol yok .. hakkınızda hayırlısı asla pes etme neden denenmiycekki sende yumurta onda sperm oldukca .. siz neyden dolayı yapıyodunuz tüp bebeği ?
Biz sperm donosyonu yaptik,yasim 41 yakinda 42 olcam ,3 tüp bebek 4 asilama yaptirdik simdiye kadar hepsi negatif,esim hemen yine gidecegiz diyor.Bide simde kardesimin hamile oldugunu ögrendim sevinemiyorum bile

Biz sperm donosyonu yaptik,yasim 41 yakinda 42 olcam ,3 tüp bebek 4 asilama yaptirdik simdiye kadar hepsi negatif,esim hemen yine gidecegiz diyor.Bide simde kardesimin hamile oldugunu ögrendim sevinemiyorum bile
Bi kez saha dene.. biliyorum zor süreçte zor ilaçlarda piskolojikmende ne deyim sana .. eşinde sperm bulunamıyormu yada bilinen bir kromozon hastalığımı var ? Bizimkide sperm sorunlu olduğundan soruyorum kuzum yanlış anlama . Şey fazla araştırdım bu konu ile ilgili . Bizimde sperm olması gerekenden çok az .

Esim azospermli klieneferder Syndrom var,tese oldu ama bulunamadi,donosyon ben hic düsünmüyordum ama esim cok istedi,maddi manevi cok zor,kimse bilmiyor esimin durumunu,agzi olan konusuyor ne yasadigimizi bilmeden,umudum zaten yoktu ama belki bu defa mucize olur diye gecirdim hep icimde,raporluydum isyerim kolay kolay izinde vermiyor bu durumu zaten bilmiyorlar

allah kolaylık versn ne deyim canım . Bazende kader deyip kabullenmek aslında belkide en önemlisi . Eşin baba olmak istiyor normal . Birde erkekler piskolojimen çok etkileniyor . Benim eşim öğrendikten sonra durumu çok zorlandı . Kanbullenmede . Heleki sizin durum daha zor . Peki türkiyede tedavi denedinizmi ? Kaan aydonosa gittimi eşin ? Bi raporları email ile yollasan .

Esim cok istiyor ,ben hep rabbimin bi bildi vardir diyorum ama tabiki her tedavi bi umutla baslaniyor,hayir gitmedik esimde hic canli sperm yok,tesedede bulunamadi,dedigin gibi erkekler kabullenemiyor,esim bu durumu ögrenince kendini birakdi bi kac sene aramizda kötüydü,benden fazla arkadaslarinla vakit gecirmeye basladi,ben hep yalnizdim, kimseye söyleyemedik hep bi bahane buldum cocuk konusu acilinca,simdi zaten soran yok 15 sene olmus

Kaan aydonosu şiddetle tavsiye ederim . Ben doktorlar konusunda türkiyeyi başka bulurum . Bi araştır . Kesinlikle bi tanıdığımda aynısını yaşıyor oda arkadaşlarına öncelik verdi . Genelde kendini dinliyolar . Bence suçluluk durumu hissediyolar

Email yazayim bi belki bi sansi vardir,aynen kac kere ayrilalim baska biriyle evlenirsin coluk cocugu karisirsin dedi,ayni durumda bende olabilirdim diyorum hep,suan bende bi sorun yok ama yine olmuyor bak diyorum hep,ama insanlar cok acilmasin,benim eltim bi kac sene önce hamile kaldiginda yanimda neler yapti neler dedi,canimi okadar yaktiki icimden ne beddualar ettim,simdi kizinin rahmi yok,ilk duydugumda hemen aklima zamaninda bana yaptilari aklima geldi

Ah be kuzum insanlar insanlarının canını yakıyo yarata tuz basıyolar resmen . Kolay değil ben gerçekten seni anlıyorum eşinin düşüncelerinide anlıyorum . Erkekler çok ağır geçiriyor süreci . Biliyorum yaşadım . Kendini suçluyodu oda neler nelrr . Kesinlikle kaan aydonosu şiddetle tavsiye ediyorum bak burada asla olmaz diyenlere umut oldu .

Cok tesekkür ederim canim,esimin raporlarini bi yollayayim bakalim ne diyecek,ben hep beni kim kiniyorsa aynisini onlarda yasasin diyorum cünkü bizi ancak bizim durumumuzda olanlar anlar,cocugu olanlar bizi asla anlayamaz onlara konusmasi kolay olur

Aynen öyle . Raporlar almancaya kuzum birde kendin anlt bakalım durumu ne diycek ne yapacak

Günaydin hanimlar dr gittim idrar testi yaptilar malesef negatif ,kanimida aldilar garanti olsun diye.Nasip degilmis bidaha denermiyiz bilmiyorum ,kendimden cok esim icin üzüldüm cok umutluydu
Ablacim gercekten cok uzuldum. Allah yardimciniz olsun. Suan cok uzuntulu oldugunu biliyorum ama ne olur pes etme. Senin yasadiklarinin cogunu Ben de yasadim. Allah bana cok sukur 17 yil sonra nasip etti. Yuce mevlam Insallah sizlere de nasip eder. Maddi gucunuz yettigi surece tedaviye devam edin. Eger yanlis anlamazsan da bir oneride bulunmak istiyorum. Ben her zaman esime Eger cocugumuz olmazsa evlat edinelim derdim. Onlarin anne babaya bizim de evlada ihtiyacimiz var derdim. Hatta bir akrabamiz 20 yil olmayinca bebek evlat edindi. Siz bu konuda ne dusunursunuz bilmiyorum ama bence dusunululmesi gereken bir konu.

Cok sagol canim,cok agladi ama bosuna kendimize yipratiyoruz farkindayim,bizim elimizde olan bisey degil,rabbim ol demeyince.Estagfirullah niye yanlis almayayim ama burda biraz zor galiba evlat edinme biz türk vatandaslari icin,bi tanidik 2 günlük bebek aldi Pflegeeltern/koruyucu aile olarak ,simdi cocuk 5 yasinda,esim pek yanasmadi nufüsde bizim adimiz yazmayacak yarin birgün ailesi cikarsa neyapariz dedi.

Çok üzüldüm valla Allahım sabır versin pes etmeyin biraz dinlen kafanizi toplayin tekrardan denersiniz daha yolun başındasınız belki 4.denemende daha iyi arastirirlar yada daha iyi doktor bulursunuz ama pes etmeyin Allahım sizede nasip kısmet eder hamile kalmayı inşallah canim

emin degilim ama koruyucu aileden sonra evlat edinme oluyor. Dedigin gibi Ben de oyle bir sey istmemem ama ailesini kaybetmis veya ailesi belli olmayan bir evlat sahibi olabilirsiniz. Türkiye icin bir arastirin isterseniz.
Ya da kibris tup bebek konusunda baya ilerde oldugunu dusunuyorum. Hic arastirdin mi?

Aynisini esimde diyor seni tekrardan iyice muayene etsinler hangi test yapilcaksa yapilisini,2-3ay bi dinlenelim maddi yöndende bi kendimize gelelim bu sene yine deneyelim diye.Rabbim isteyen herkes nasip etsin insallah

Aynen sonradan alle cikarsa diye esim tereddütde,bi tanidikda türkiyeden evlat edinme icin basvurmus seneler önce onlara türkiyede konusduklari kisi size engelli bi cocuk verirler demis bide cok ugrasdik ama olmadi dedi,sonra onlarda kibrisa gitmis ilk tüp bebekde bi kizi oldu,6 sene sonra asilamayla ikizlere hamile kaldi 42 yasinda,esim kibrisi arastirdi Maddi yönden gücümüz yetmez dedi,yeni bir ise basladigi icin Kredide cekemem dedi.Ailesine söyledik ama tabiki donasyon oldugunu demedik belki biraz biz biraz onlar yardim ederse diye ama orali bile olmadilar

Anladim ablacim, Allah Insallah en yakin zaman da tekrar deneyip pozitifi gormeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…