Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

merhaba canim bende Jan Palfijnde bir kere asilama yaptirmistim sizindemi doktorunuz Kaan beydi.

merhaba canim bende Gentte asilama yaptiriyorum 1 yada 2 onemli degil takilma ona onemli olan iki gun sonrasi gidersen biraz sonuc ve islem kayabiliyor.

Şuan başlamadım henüz ben,Antalyada 2 denemem oldu ama negatif.biz cok ugrastik sperm çıkışı olsun diye.çok sükür olduda.ama malesef tutunamadilar.simdi buraya yeni tasindik,daha hic bir konida bilgim yok,ne nasıl olucak,hastane en iyisi hangi sehirde.birde 3 ay bitkisel bi kurle vucudumuzu dinlendiricez esimle ondan sonra hayırlısıyla başlıcaz.Allah bu yolda olan tüm annelerin kucağını boş bırakmasın

Bizde herkes biliyo saklama geregi duymadim.rahatız yani cok sukur.sadece buraya adapte olmam lazım önce
Rahat olman cok iyi. Ben 1. Denememde herkese soylemistim, 9. Hafta kaybedince Gecmis olsun icin herkes aramisti ve herkese ayri bir dert anlatmak beni daha cok strese sokmustu. 2. De kendi ailem haric hic kimseye soylemedim, tedavinin basindan beri hep pozitif oldum. Bebis 4 aylik olunca herkese soyledik esimin ailesi de dahil buna.

Tesekkurler canim Dusuk morfolojiden dolayi ama doktor sorun etmedi morfolojiyi.benim icin hiz ve kalite onemli dedi
A bak canm bizdede morfoloji sorunu vardi kelimeleri karistirmiyosam eşim bi ay balık güzel tüketti gerçekten önemli değilmiş çok şükür 2.de oldu bizim ama benim progesteronum dusuktu esiminki onemli degildide benimki onemliydk

Cok gecmis olsun doktor simdilik bende bisey olmadigini soyledi ama ayrintili bir arastirmada biseyler cikarmi bilmiyorum. Allah bagislasin ne zaman tuttu sizinkisi?

Cok gecmis olsun doktor simdilik bende bisey olmadigini soyledi ama ayrintili bir arastirmada biseyler cikarmi bilmiyorum. Allah bagislasin ne zaman tuttu sizinkisi?
Geçen sene oldu canm şubattı ilkimde olmadi sonra tekrar iğne ilaç 2.de olsu inşallah seninde olur sende sorunda yokmjsa zaten olur Allahin izniyle

Ayy insallah olur bende 2.de umitliyim saglikla buyutun bebeginizi insallah. Birde benim adetime 8 gun var iki gun kanama yasadim anlamadim ne oldugunu hafta ici tekrar gidecegim doktora ne diyecek bakalim .

ayy ona bende inaniyorum 3 ayligini doldurana kadar solemem heralde.insallah o gune gelelim bi

Kist olabilirmi dicem ama belkide strestendir belkide düşükte olabilir doktor bilir artık canm olacak inşallah ha bi de doktordan memnun musun hasta yoğunluğu nasıl iletişim sağlamada zorluk cekiyomusun
Ayy insallah olur bende 2.de umitliyim saglikla buyutun bebeginizi insallah. Birde benim adetime 8 gun var iki gun kanama yasadim anlamadim ne oldugunu hafta ici tekrar gidecegim doktora ne diyecek bakalim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…