- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.701
Amin canim, tesekkur ederim. Darisi tum istiyenlerin basinamasallah canim. Galiba sen kucaginiza almissin, cok sevindim. insallah saglicakla buyutursunuz
merhaba canim ben Belcikada asilama yaptiriyorumFransada olan varmı kızlar yada belçika hollanda?
merhaba canim ben Belcikada yaptiriyorum asilamamiAllah iyiyim versin canim ignenin etkisinden mi positing cikti acaba daha cok erken degil mi Pek Belgium yok ama 14 gun sonra yapilmiyor mu test
merhaba canim bende Jan Palfijnde bir kere asilama yaptirmistim sizindemi doktorunuz Kaan beydi.Mrb arkadaslar ben de yurt disinda tup bebek yaptiranlardanim. Belcikada gent universitesi hastanesindr yaptirdim. 10 haftalik olduk (cok sukur). Ilk kontrolum 8 haftalik olmustu kalp atisini gordum cok sukur ama haftaya en onemli randevum var. Olcumleri yapilicak haftasina gore nasil diye. Ama bugun heryerim agriyo gibi belim, sirtim. 5 yasinda bi kizimda var
merhaba canim bende Gentte asilama yaptiriyorum 1 yada 2 onemli degil takilma ona onemli olan iki gun sonrasi gidersen biraz sonuc ve islem kayabiliyor.Merhaba arkadaşlar..
Ben brüksel de tedaviye başlayacağım bu hafta bugün aradım adetin 2. Günü gel kan ver dediler ama saat öğlen 12 den bahsetti hemşire.. öğlen 12 den önce gelirse adetin 1. Günü mü satılıyor öğlen 12 den sonra gelirse ertesi gün adetin 1. Günü sayılıyor.. kafam karıştı anlamadım.. bana yardımcı olabilir misiniz lütfen bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Hemşire ile konuştum canım.. anlattı ne zaman gitmem gerektigini.. gent de turk doktor da mısın canım?merhaba canim bende Gentte asilama yaptiriyorum 1 yada 2 onemli degil takilma ona onemli olan iki gun sonrasi gidersen biraz sonuc ve islem kayabiliyor.
Evet canim Kaan beydeyim kendisinden memnunumHemşire ile konuştum canım.. anlattı ne zaman gitmem gerektigini.. gent de turk doktor da mısın canım?
Evet canim Kaan beydeyim kendisinden memnunum
Şuan başlamadım henüz ben,Antalyada 2 denemem oldu ama negatif.biz cok ugrastik sperm çıkışı olsun diye.çok sükür olduda.ama malesef tutunamadilar.simdi buraya yeni tasindik,daha hic bir konida bilgim yok,ne nasıl olucak,hastane en iyisi hangi sehirde.birde 3 ay bitkisel bi kurle vucudumuzu dinlendiricez esimle ondan sonra hayırlısıyla başlıcaz.Allah bu yolda olan tüm annelerin kucağını boş bırakmasınHidrosalpenks tüp deki sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyor.. ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine başlayacağız tekrardan nasipse inşallah.. şuan hiç bir problem yok RABBİM ol derse olur inşallah...
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Nerde tedavi oluyorsun canım?
Bizde herkes biliyo saklama geregi duymadim.rahatız yani cok sukur.sadece buraya adapte olmam lazım önceKendi evinde tedaviye basliyacagim icin biraz daha rahat olursun. Tedavide oldugunu kimseye soyleme rahat ol Insallah 3. Denemende bebisine kavusursun.
Insallah canim sende guzel haberlerini alirsin dilegine kavusursun. Evet avrupanin her yerinden geliyorlar.Inşallah güzel sonuçlanır tedavin canım..
Kendisini çok duydum başarılı bir doktor..
Rahat olman cok iyi. Ben 1. Denememde herkese soylemistim, 9. Hafta kaybedince Gecmis olsun icin herkes aramisti ve herkese ayri bir dert anlatmak beni daha cok strese sokmustu. 2. De kendi ailem haric hic kimseye soylemedim, tedavinin basindan beri hep pozitif oldum. Bebis 4 aylik olunca herkese soyledik esimin ailesi de dahil buna.Bizde herkes biliyo saklama geregi duymadim.rahatız yani cok sukur.sadece buraya adapte olmam lazım önce
Hayırlısı olsun canım ilk yaptırcakansınız sorunuz ne bu aradamerhaba canim ben Belcikada yaptiriyorum asilamami
Tesekkurler canim Dusuk morfolojiden dolayi ama doktor sorun etmedi morfolojiyi.benim icin hiz ve kalite onemli dediHayırlısı olsun canım ilk yaptırcakansınız sorunuz ne bu arada
A bak canm bizdede morfoloji sorunu vardi kelimeleri karistirmiyosam eşim bi ay balık güzel tüketti gerçekten önemli değilmiş çok şükür 2.de oldu bizim ama benim progesteronum dusuktu esiminki onemli degildide benimki onemliydkTesekkurler canim Dusuk morfolojiden dolayi ama doktor sorun etmedi morfolojiyi.benim icin hiz ve kalite onemli dedi
Cok gecmis olsun doktor simdilik bende bisey olmadigini soyledi ama ayrintili bir arastirmada biseyler cikarmi bilmiyorum. Allah bagislasin ne zaman tuttu sizinkisi?A bak canm bizdede morfoloji sorunu vardi kelimeleri karistirmiyosam eşim bi ay balık güzel tüketti gerçekten önemli değilmiş çok şükür 2.de oldu bizim ama benim progesteronum dusuktu esiminki onemli degildide benimki onemliydk
Geçen sene oldu canm şubattı ilkimde olmadi sonra tekrar iğne ilaç 2.de olsu inşallah seninde olur sende sorunda yokmjsa zaten olur Allahin izniyleCok gecmis olsun doktor simdilik bende bisey olmadigini soyledi ama ayrintili bir arastirmada biseyler cikarmi bilmiyorum. Allah bagislasin ne zaman tuttu sizinkisi?
ayy ona bende inaniyorum 3 ayligini doldurana kadar solemem heralde.insallah o gune gelelim biRahat olman cok iyi. Ben 1. Denememde herkese soylemistim, 9. Hafta kaybedince Gecmis olsun icin herkes aramisti ve herkese ayri bir dert anlatmak beni daha cok strese sokmustu. 2. De kendi ailem haric hic kimseye soylemedim, tedavinin basindan beri hep pozitif oldum. Bebis 4 aylik olunca herkese soyledik esimin ailesi de dahil buna.
Ayy insallah olur bende 2.de umitliyim saglikla buyutun bebeginizi insallah. Birde benim adetime 8 gun var iki gun kanama yasadim anlamadim ne oldugunu hafta ici tekrar gidecegim doktora ne diyecek bakalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?