Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim oncelikle hos geldin. Umarim 2. Tedavin de positif I gorursun. Acele etme , ne zaman kendini hazir hissedersen transferini yaptirt. Umidini sakin kaybetme. Bebisin orda seni bekliyor olacak.

InsAllah canim, Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin,

anladım canım umarım hayırlı zamanda olur
dondurulmuş varmı şuan da ?
Evet 1 tane daha dondurulmusum var

2 23lxux

anladım canım. kendini hazır hissedince yap ama umudunu yitirme er yada geç baslicaksin ama önemli olan kendini iyi hissetmen
Allahım hayırlısını versin

Ben de TUGCE canlar, avusturyada yasiyorum. 5. gün transferi yapildi ekim ayinda. 2. deneme ve dondurulmus embriyoydu. Hamd olsun suan 10 haftalik hamileyim ☺️ 7 yillik evliyim fakat cocuk olmamasi icin hic bir problem bulamadilar. Fakat ben de guatr var ve sigara iciyordum, sanirim bunlarin etkisi vardi. 2. transferim oldugunda sigarayi birakali 1 ay olmustu, belki de alakalidir

Ben de TUGCE canlar, avusturyada yasiyorum. 5. gün transferi yapildi ekim ayinda. 2. deneme ve dondurulmus embriyoydu. Hamd olsun suan 10 haftalik hamileyim ☺️ 7 yillik evliyim fakat cocuk olmamasi icin hic bir problem bulamadilar. Fakat ben de guatr var ve sigara iciyordum, sanirim bunlarin etkisi vardi. 2. transferim oldugunda sigarayi birakali 1 ay olmustu, belki de alakalidir
Teşekkürler hemşommmm:)

Cok sevindim, Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip eder insAllah zech‘ demi yaptirdin?

Oldu

olmazmi şekerım takılıyom sana ya senı göndermesende ezbere bıliyom şeker kız:)

ay bak bidaha şımardım şimdi:))
öyle canim cogumuzun durumunu biliyoruz da iste arada kafalar karışıyor kim hangi aşamadaydı diye:)
iyi düşündün yeni gelen arkadaşlar da öğrenmiş oldu bize de bi yenileme oldu :))

sigara konusu evet çok önemli
ben çok içen yani günde 1 paket içen biriydim şuan tamamen bırakamadım
ama nikotini en düşük olan 0.1 içiyorum oda içiyor muyum belli değil
bırakmak için elimden geleni yapicam inş Allah yardımcım olsun

8

hemen çıktı mı 6. gün??? ben hatta kararsız kalıyorum kuzum ya hiç mi yapmasam diye bakalım o gunler gelsin de Allah'ın izniyle :))
Canim dayababilirsen dayan diyecegim ama gercekten cok zor dayanmak. Ben 6. Gun de yaptim cikmadi, 7. Gun silik cizgi cikti,8. Gun baya belli oluyordu cizgi. Ama her insan da ayni olmuyormus. Bazen idrarda gec cikabiliyormus. Benim test tarihimi 9 gun sonraya vermisti doktor. Ben negatif gorsem dahi uzulmeyecektim, kan sonucum 3 gun sonra oldugu icin , kan sonucumu gormeden negatif dusunmeyecektim. Senin doktor senin test gununu 14 gun sonraya vermis. Istersen sen 10. Gun baslayabilirsin canim.

Canim dayababilirsen dayan diyecegim ama gercekten cok zor dayanmak. Ben 6. Gun de yaptim cikmadi, 7. Gun silik cizgi cikti,8. Gun baya belli oluyordu cizgi. Ama her insan da ayni olmuyormus. Bazen idrarda gec cikabiliyormus. Benim test tarihimi 9 gun sonraya vermisti doktor. Ben negatif gorsem dahi uzulmeyecektim, kan sonucum 3 gun sonra oldugu icin , kan sonucumu gormeden negatif dusunmeyecektim. Senin doktor senin test gununu 14 gun sonraya vermis. Istersen sen 10. Gun baslayabilirsin canim.
Günaydın cnm bugün 7. Gün test yaptım negatif çıktı...Allah bilir en iyisini

Günaydın cnm bugün 7. Gün test yaptım negatif çıktı...Allah bilir en iyisini

7. gün bence cok erken, bide kacinci gün embryosu? Ve dondurulmusmu? 9. günden sonra test etmeye baslardim, ben gerci cesaret edemedim, 12.gün kan testini bekledim ama dayanamam diyorsan bence 9. gün canim :)

Back
X