Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim cok sevindim. Ne kadar buyukluge gelmis yumoslar canim? Herhalde cumartesi son igneleri yaparsin, pazar gunu catlatma ignesi. Bir gozunu acmissin ki yumoslar toplanmis.

İşallah dedığın gıbı olur tatlım:) sana kızdım bılıyomusun bebeğni düşün olurmu bundan sonra hiçbişey senden bebeğinden kıymetli deil gerıldınde ne olduuuuuuuu bıdaha yapma lütfen ablan olarak tavsıyem bu

Bende kizdim kendime :( ve suan doktorda sira bekliyorum bile. Is yerine yemege gidiyorum diyerek ciktim ama rahat edemedim geldim en yakin doktora.

Cok sevdigim bi arkadasim gögüs kanseri onunla ilgili gelismeler beni cok etkiliyor. Bir arkadasimi ayni hastaliktan kayip ettim. Simdi tekrar olunca artik iyice duygusal oluyorum. Esimde dün üzüldügüm icin kizdi artik yapmicaksin felan dedi iyice sinirim bozuldu. Onun acisiyla siniriyla hurraaaaa :(

Insallah birsey olmamistir ya :(

Bende kizdim kendime :KK43: ve suan doktorda sira bekliyorum bile. Is yerine yemege gidiyorum diyerek ciktim ama rahat edemedim geldim en yakin doktora.

Cok sevdigim bi arkadasim gögüs kanseri onunla ilgili gelismeler beni cok etkiliyor. Bir arkadasimi ayni hastaliktan kayip ettim. Simdi tekrar olunca artik iyice duygusal oluyorum. Esimde dün üzüldügüm icin kizdi artik yapmicaksin felan dedi iyice sinirim bozuldu. Onun acisiyla siniriyla hurraaaaa :KK43:

Insallah birsey olmamistir ya :KK43:

çok zor bi durum canım tekrar yaşaman ama şuan bebegin icin dik durup kendini uzmemen lazım

birazdan herşeyin yolunda olduğunu göreceksin üzme kendini

biseyler yedim yatıyorum kuzum bugün de yatarak geçecek gibi :))) arada volta atarak :))))
sen nasıl hissediyorsun bakıyım yumoslarınla kendini :))
Eve geldım kıtlıktan çokmiş gıbı yemek yıyom benki yemek aklına gelmeyen kadın sende dınlen voltayada devam sulu gıdalar yencek meyve unutulmucak:)

B bebekborn canim korkma bebisinin kalp arisini duymussun. Kolay kolay birakmaz annesini. Madem doktor degistireceksin Hurihuri2013 Hurihuri2013 nin dedigi gibi gidip normal muayene olabilirsin. Icin rahat eder, daha cok teretdutte kalmazsin.

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim cok sevindim. Ne kadar buyukluge gelmis yumoslar canim? Herhalde cumartesi son igneleri yaparsin, pazar gunu catlatma ignesi. Bir gozunu acmissin ki yumoslar toplanmis.
Bilmiyorum hiç sormadım yedı lafını duyunca bı korktum sonra doktor üzülmememi söledı şimdi ıyıyım şükür canımıniçi sen nasılsın bakim hamişşşş hatun

Bende kizdim kendime :KK43: ve suan doktorda sira bekliyorum bile. Is yerine yemege gidiyorum diyerek ciktim ama rahat edemedim geldim en yakin doktora.

Cok sevdigim bi arkadasim gögüs kanseri onunla ilgili gelismeler beni cok etkiliyor. Bir arkadasimi ayni hastaliktan kayip ettim. Simdi tekrar olunca artik iyice duygusal oluyorum. Esimde dün üzüldügüm icin kizdi artik yapmicaksin felan dedi iyice sinirim bozuldu. Onun acisiyla siniriyla hurraaaaa :KK43:

Insallah birsey olmamistir ya :KK43:
Canım benim bişeyı unutuyoruz ölüm hastalık hersey biz insanlar için evet destek vermeliyiz esimize dostumuza ama kendın iyi olcaksınkı destek verebilceksın sen güçlü olcaksınkı arkadasının yanında sıkı durcan sana bişey olsa arkadasın daha cok üzülmücekmi işallah bişey cıkmıcak ben öle hissediyorum senın yaramaz korktu pıstııııı bence:KK48:cıkınca yaz olurmu bekliyorum

B bebekborn

canım nasıl geçti doktor ?? rahatladın mı herşey yolunda mı??

Öldüm öldüm dirildimin anlamini simdi daha iyi biliyorum. Ultrasyonda bebek gözüktü ama kalp atisi yok dedi ben tabi panik. Sonra duymuyum ama kalp atisini görüyorum dedi. Kendi doktorumun dinleme taraftari olmadigini söyledim. Dinlemeden bisi diyemem cok kücük dedi. Allahim kimseye yasatmasin. Zar zor duyduk ama. Doktorda rahatladi bende. Bebis saklaniyormus. Ondan hemen duyulmamis. Hersey yolunda dedi. Dikkat etmelisin diye tembihledi.

Cok korktum kizlar. Allah kimseye yasatmasin. Öyle bi kötü oldumki. Suan ise gitcem ama hangi kafayla. :(

Öldüm öldüm dirildimin anlamini simdi daha iyi biliyorum. Ultrasyonda bebek gözüktü ama kalp atisi yok dedi ben tabi panik. Sonra duymuyum ama kalp atisini görüyorum dedi. Kendi doktorumun dinleme taraftari olmadigini söyledim. Dinlemeden bisi diyemem cok kücük dedi. Allahim kimseye yasatmasin. Zar zor duyduk ama. Doktorda rahatladi bende. Bebis saklaniyormus. Ondan hemen duyulmamis. Hersey yolunda dedi. Dikkat etmelisin diye tembihledi.

Cok korktum kizlar. Allah kimseye yasatmasin. Öyle bi kötü oldumki. Suan ise gitcem ama hangi kafayla. :KK43:
Hadı gecmiş olsun dedım sana korktu pıstıııı kuzucukkkkk bıdaha dıkkatli oluyoz şimdi topla hadı kendını tatlım o herseyi hissediyor çünkü :) hadı ananesinin iyi olduğnu hissetsın bişeyler ye iç hadıııııı bakimmm:kk77:

Hadı gecmiş olsun dedım sana korktu pıstıııı kuzucukkkkk bıdaha dıkkatli oluyoz şimdi topla hadı kendını tatlım o herseyi hissediyor çünkü :) hadı ananesinin iyi olduğnu hissetsın bişeyler ye iç hadıııııı bakimmm:kk77:

Sen geldin zaten yolda aklima :) kizar simdi dedim yemegimi aldim geldim. Aksamada annemi ayarladim istedigim her yemegi söyledim.
Bu olay cidden böyle sanirim. Hep bi korku hep bi tedirginlik. Ama bence sadece bizim gibilerde var malesef :( dün kahve icmiyorum artik dedim diye gülenler vardi, ben bi paket sigara iciyordum diyenler :( bizmi cok tedirginiz?

Sen geldin zaten yolda aklima :) kizar simdi dedim yemegimi aldim geldim. Aksamada annemi ayarladim istedigim her yemegi söyledim.
Bu olay cidden böyle sanirim. Hep bi korku hep bi tedirginlik. Ama bence sadece bizim gibilerde var malesef :KK43: dün kahve icmiyorum artik dedim diye gülenler vardi, ben bi paket sigara iciyordum diyenler :KK43: bizmi cok tedirginiz?
Canim bizler gibi bebisini zorluklu elde edenlerde devali bir korku oluyor. Bebisini kolaylikla kucagina alanlar da bizdeki korkunun yuzde biri bile yoktur herhalde. Iyi olmaniza sevindim canim.

Back
X