Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar ya ben kendimi cok kötü hissediyorum :( dün aksam kötü bi haber aldim hem cok üzüldüm hem cok sinirlendim, o anki durumumlada esimle tartistim, ve cok gerildim, esim defalarca dikkat et felan desede dinlemedim hic dikkat etmedim, simdide cok korkuyorum :( birsey olmamistir dimi bebisime? kendimi cok kötü hissediyorum, sabaha kadar dualar ettim allahim nolur bisi olmasin diye, insallah bebisime bisi olmamistir, ama dünki olaylardanmi yoksa baska birseydenmi bulantim bugün hic yok, normalde sabahlari kalakmiyorum ve gec geliyorum ise, bugün sabah 7 isteydim resmen...

allah korusun birsey olmus olsa, hemen kesilmez öyle bulanti dimi?

7. gün bence cok erken, bide kacinci gün embryosu? Ve dondurulmusmu? 9. günden sonra test etmeye baslardim, ben gerci cesaret edemedim, 12.gün kan testini bekledim ama dayanamam diyorsan bence 9. gün canim :)
5.gün emryosu dondurulmuş değil canm.....Öyle şeyki engel olamıyorum hiç bişeyde acele etmeyen ben konu bu olunca......

Kizlar ya ben kendimi cok kötü hissediyorum :KK43: dün aksam kötü bi haber aldim hem cok üzüldüm hem cok sinirlendim, o anki durumumlada esimle tartistim, ve cok gerildim, esim defalarca dikkat et felan desede dinlemedim hic dikkat etmedim, simdide cok korkuyorum :KK43: birsey olmamistir dimi bebisime? kendimi cok kötü hissediyorum, sabaha kadar dualar ettim allahim nolur bisi olmasin diye, insallah bebisime bisi olmamistir, ama dünki olaylardanmi yoksa baska birseydenmi bulantim bugün hic yok, normalde sabahlari kalakmiyorum ve gec geliyorum ise, bugün sabah 7 isteydim resmen...

allah korusun birsey olmus olsa, hemen kesilmez öyle bulanti dimi?

canım sakin ol şuan bile bebeğine zarar verirsin
o kadar kolay bırakmaz bebegin seni inş
senin korkularını anlıyorum ama kaç hafta geçirdin bak güzel bi şekilde
sakin ol ve için rahat etmiyorsa doktorunu ara bi kontrole git üzme tatlı anne sen canını

Canim dayababilirsen dayan diyecegim ama gercekten cok zor dayanmak. Ben 6. Gun de yaptim cikmadi, 7. Gun silik cizgi cikti,8. Gun baya belli oluyordu cizgi. Ama her insan da ayni olmuyormus. Bazen idrarda gec cikabiliyormus. Benim test tarihimi 9 gun sonraya vermisti doktor. Ben negatif gorsem dahi uzulmeyecektim, kan sonucum 3 gun sonra oldugu icin , kan sonucumu gormeden negatif dusunmeyecektim. Senin doktor senin test gununu 14 gun sonraya vermis. Istersen sen 10. Gun baslayabilirsin canim.

aynen dediğin gibi 10. gün başladım olmadi
bide şöyle bi durum var kanama olursa yani yerlesme kanaması hemen yaparim.gelmezse tamamen belki 14 gün beklerim sağol cevabın için canım

Selam kızlar başa gönderi tutturulacaksa bende yazıyım
Adim merve rezerv azlığı sorunu 4.deneme fransa insallah başlarımda başladığımızı da yazarız

Haticecim ben taze embrioda 8.gun yapmıştım çıkmıştı dondurulmusta ise 6.gun silik çizim cikmisti 5.gun embriyosu 8den sonra gosterio sanirim :)

5.gün
yapılan
transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Yedi tane canım şükür rabbıme ne dıyım...... senın neyın var bakim yıne nıye üzüldü benım fıstıgım

ya ben gereksiz yere cok gerildim simdide doktora gitsemmi gitmesemmi, dün gerginlikten cok kasildim, agrilarim oldu, ama simdi doktora gitmeyim diyorum herseydede kosmamak icin, hem kendi doktoruma gidemicem baskasina gitsem nasil olur felan diye düsünüp duruyorum, bi türlü rahatlayamadim

ya ben gereksiz yere cok gerildim simdide doktora gitsemmi gitmesemmi, dün gerginlikten cok kasildim, agrilarim oldu, ama simdi doktora gitmeyim diyorum herseydede kosmamak icin, hem kendi doktoruma gidemicem baskasina gitsem nasil olur felan diye düsünüp duruyorum, bi türlü rahatlayamadim
Bencede bı baska doktora normal muayene gıbı gıt canım kontrol ettır bıdahada böle seyler yapma kendıne hakım ol tek kişi deilsın artık bi can var içinde unutma olurmuuuuuuuu:sopa::KK20::KK67:

ayni benimki kadarcik, yeter yeter kaliteli olsun güzel olsun baska bisi istemeyiz :)
İşallah dedığın gıbı olur tatlım:) sana kızdım bılıyomusun bebeğni düşün olurmu bundan sonra hiçbişey senden bebeğinden kıymetli deil gerıldınde ne olduuuuuuuu bıdaha yapma lütfen ablan olarak tavsıyem bu

Back
X