- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.621

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DilanBoran ben cok özenırım gezentiiiiiiiii arkadaslara ( A Aveline
)ben evımi severim yemek yapım temizlik yapım bırılerının agzına yemek tıkıstırıyım börek çörek yapımmm amaaaaa dedım ya cok özenırım
![]()
Ahhhhhh keske gelsemde izmirimiiiiii cok özledım yaaaaaaaaaHurihuri2013 cok hamaratsın sen o zaman. Biliyormusun ben de senin gibi becerikli insanlara özenirim. Keşke öyle yapabilsem ben de.börekler cörekler yapıp cagırabilsem herkesi. Gerci arada yapıyorum da o kadar cok değil.ama işte ben de evde duramam çok. Sıkıntılar basıyor beni sürekli evde durursam.özgürlüğüme düşkünüm sanırım. gelin kızlar gezdireyim sizi de ben:))))
Ahhhhhh keske gelsemde izmirimiiiiii cok özledım yaaaaaaaaahamaratmıyım bılmıyom da elim cok lezzetli lidır evımde tatlı börek cörek hep vardır yemek yapmak askkkkk gıbı sıkılıyım gırer mutfaga ne varsa ondan bişeyler yaparım rahatlatıyo benım sıkıntımı da o alıyooooo esım normal bır adamdı simdı yüz kilo üstüüüüüüüü
![]()
İşallahhhh senınle bırgün denk gelirız izmirde kızlarağasında türk kahvesı içer fal baktırırızzzzz yada karsıyakadaaaaaaNe güzel birşey ya. Yemek yapmak içimden gelince yaptığımda ancak rahatlatıyor beni ama bazen eziyet gibi oluyor bana.benim eşim de yemek yapmayı sever ve senin dediğin gibi diyor bana hep. Yemek yapınca kafası dağılıyormuş. Zevkle sevgiyle yapar yemeği.mutlu oluyor adam yemeği kendi yapınca. İnanki çok özendğiğm bişey. Gelince izmire o zaman sen bana yemek yap ben seni gezdireyim anlaştıkmı? :)))))![]()
Ellerine saglik arkadasim. Ben devamli calistigim icin oyle seyler yapmaya hic zamanim yok. Arada bir canim isterse kurabiye, kek falan yapiyorum. O da 4 ayda bir oluyor.Ahhhhhh keske gelsemde izmirimiiiiii cok özledım yaaaaaaaaahamaratmıyım bılmıyom da elim cok lezzetli lidır evımde tatlı börek cörek hep vardır yemek yapmak askkkkk gıbı sıkılıyım gırer mutfaga ne varsa ondan bişeyler yaparım rahatlatıyo benım sıkıntımı da o alıyooooo esım normal bır adamdı simdı yüz kilo üstüüüüüüüü
![]()
Benim kocayı mutfaga sılah zoruyla bıle sokamassaın suyunuu bıle ben getırırım sevıyom ama ona hizmet edıyimmmm:) ben 15 yıl hep calıstım ama cok yorulsamda hep ben yaptım herseyı esıme yaptırmam işte evde zor gelmiyoduNe güzel birşey ya. Yemek yapmak içimden gelince yaptığımda ancak rahatlatıyor beni ama bazen eziyet gibi oluyor bana.benim eşim de yemek yapmayı sever ve senin dediğin gibi diyor bana hep. Yemek yapınca kafası dağılıyormuş. Zevkle sevgiyle yapar yemeği.mutlu oluyor adam yemeği kendi yapınca. İnanki çok özendğiğm bişey. Gelince izmire o zaman sen bana yemek yap ben seni gezdireyim anlaştıkmı? :)))))![]()
Saol canım benim yaaaaa bişey dıyım mı geberıyım yorgunluktan gece bıle olsa kalkarım ellerimle mantı acar yerım buda bı sabır heralde canım yada sevıyom zor gelmiyo ben cok zayıfım bu arada yedırmek tutku bendeeeee:)Ellerine saglik arkadasim. Ben devamli calistigim icin oyle seyler yapmaya hic zamanim yok. Arada bir canim isterse kurabiye, kek falan yapiyorum. O da 4 ayda bir oluyor.
Saol canım benim yaaaaa bişey dıyım mı geberıyım yorgunluktan gece bıle olsa kalkarım ellerimle mantı acar yerım buda bı sabır heralde canım yada sevıyom zor gelmiyo ben cok zayıfım bu arada yedırmek tutku bendeeeee:)[/QUOTE Ne kadar guzel canim , yapip yedirmeyi cok seviyorsun. Ama arada sen de yede kilo al canim. Neyse zaten bebis gelince sana kilo aldirir.
İşallahhhh senınle bırgün denk gelirız izmirde kızlarağasında türk kahvesı içer fal baktırırızzzzz yada karsıyakadaaaaaa![]()
Saol canım benim yaaaaa bişey dıyım mı geberıyım yorgunluktan gece bıle olsa kalkarım ellerimle mantı acar yerım buda bı sabır heralde canım yada sevıyom zor gelmiyo ben cok zayıfım bu arada yedırmek tutku bendeeeee:)
Ahhhhh canım yanlış anladın benı galiba ben sen yaptırıyosundur dıye yazmadım sadece esımın evle ılgılı işlerden hiç hoslanmadıgını anlatmak istedım işallahhhh kırmamışımdır yanlışlıkla senı arkadasım sen gel sanada yaparımmmmm ne istersenYa yok ben de yaptırmak istemiyorum esime yani oyle hadı kalk yemek yap demem asla adamın ıcınden geliyor ben yapıcam dıyor ne yapayım. Yap diyorum arada bana da güzel geliyor acıkcası. Ama tabi kendim de yemek yapıyorum yani cok asırı meraklısı degilim sadece.aynı sen gibi bir arkadasım var benim de kendı yemeyi sevmez yapsın yedirsin bayılır o yuzden ozeniyorum ona da tabiki sana da özendim.
Ahhhhh canım yanlış anladın benı galiba ben sen yaptırıyosundur dıye yazmadım sadece esımın evle ılgılı işlerden hiç hoslanmadıgını anlatmak istedım işallahhhh kırmamışımdır yanlışlıkla senı arkadasım sen gel sanada yaparımmmmm ne istersen
Ben hep sizi takip ediyorum daha başlamadım ocak yada şubat gibi ancak başlayabilir. Istersen yinede yaz selma adım frankfurtta kalıyorum 27 yaşındayım.Kızlar ilk sayfaya hepimizin adlarını yazıyorum gözden kacırdığım olursa lütfen üzülmesın beni uyarsın ekliyım çünkü bazı arkadaslar bı gelip bı gidiyolar isimlerini unutabılmiş olabilirim bana kızmayın![]()
Bende de durumlar sendeki gibi, mutfakta ömrüm geçiyor diyebilirim. Eşim hazır yemeği tabağına koymayı bırak, elinden gelse çayınıda bana içirttirecek.:))Benim kocayı mutfaga sılah zoruyla bıle sokamassaın suyunuu bıle ben getırırım sevıyom ama ona hizmet edıyimmmm:) ben 15 yıl hep calıstım ama cok yorulsamda hep ben yaptım herseyı esıme yaptırmam işte evde zor gelmiyodu
Ayyyyy cok güldüm tıpkımmm bendekiii kocaaaaBende de durumlar sendeki gibi, mutfakta ömrüm geçiyor diyebilirim. Eşim hazır yemeği tabağına koymayı bırak, elinden gelse çayınıda bana içirttirecek.:))
Canım ben zaten bıraktım herkes tam olunca yapıcam bu arada nasılsın :)Ben hep sizi takip ediyorum daha başlamadım ocak yada şubat gibi ancak başlayabilir. Istersen yinede yaz selma adım frankfurtta kalıyorum 27 yaşındayım.
İşallah canım benım:) yarın benım yerıme gevrek yada boyoz yeeeeeee olurmuuuu ayyy cok özledım:)Ay yok canım benim ya ne kırması o da nerden cıktı. yanlış anlamadım ki.. Ben anlatamamısım demekki. Üzülme sen sakın.Esimin içinden geliyor yapıyor valla hic rahatsız degilim ben bundan hosuma gidiyor aksine ben sanki cok iyi yemek yapamıyorum gibi hissediyorum gerci elimin lezettli oldugunu soyleyenler yok degil ama ben hani böyle cok ugrasıyorum mesela benim eşim mutfaga bir girer şipşak yapıverir hiçde yorulmaz zevk aldıgı için herhalde.ben yorulurum mesela onu anlatmak da istedim aslında.yoksa yani inanki yanlış anlamış değilim seni.
Ama tabi inşallah birgün buluşuruz bellimi olur o zaman yerim senin elinden bir yemek hayır demem:))))
İşallah canım benım:) yarın benım yerıme gevrek yada boyoz yeeeeeee olurmuuuu ayyy cok özledım:)![]()