- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.761
Merhaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
İyiyiz maşallahımız var canım çok şükürmertugce35 aynen güzelim ol diyen Allahım ol derse herşey olur
yaşım çok genç ilk denemem olmazsa da yıkılmam daha yolun başındayım
senin durumun nasıl bebiş iyi demi
bulantı sıkıntın felan varmı canım??
İyiyiz maşallahımız var canım çok şükürBulantılarım ara ara oluyor ama kusmam yok hiç.. midem yanıyor çok. Herşeyi yiyemiyorum.. süt sevmiyorum ben de zorluyorum kendimi ama her gün içemiyorum. Onun haricinde herşeye dikkat ediyorum. Ama stresli değilim korkularımı yendim..
Amin canım benim inşallahh.. sen de öyleen önemlisi canım korkularını yen ki bebeğin de sakin sakin dursun :))
çok sevindim adına tatlım inş kucağına da sağ salim alırsın kuzucugunu :)
Kız ne yaptın sen hemen bırakıyorsun onu bebeğini kara duman içine mi tutunmasını istiyorsun . İçmek istediğinde kendine söz ver bebeklerini düşün . Ben bıraktıysam sende bırakırsın . Bak şöyle düşün san keyfine sebep içiyorsun ama o deli gibi uğraşıp dünyaya getirmek istediğin bebeği ellerinle dünyaya gelmeden zehirlemeye başlıyorsun .ben dışarda dahi sigara içen insanların yanından kaçtım . Eşim karda yağa dışarı çıktı .eşim iki senedir sigarayı bıraktı . Sırf kızı onun elinde sigara görmesin diye . Kokusunu hissetmedin diye . Yapma bebeğim hemen kır at çöpe . bırakmak çok zor ama en azından şimdilik
Kızlar ben yaptım bebekborn arkadaşımızın dediği testi negatif...Sanırım bu kezde olmadı sanmaktan öte aslında.8. Gün ve en iyi test olsaydı gölge çizgi bari çıkardı o bile yok
Ikinci deneme canım...kızmla bugün markete gittik ilk reyonu bebek malzemleri Ben tevekkül ediyorum hamd olsun ama yavrumun soruları beni benden alıyor...Neden olmuyor Anne????Tevekkülü ona anlayabilecği kadar anlatıyorum ama ağlamaktan vazgeçiremiyorum...Zaten hayatını antalyada bıraktı gelmek zorunda kaldı vs vs vs işte çok doluyum şu anmoralini bozma nolursun canım
belki idrarda göstermez kan da çıkar
yoksa biliyorum çok zor ama kuvvetli olmaya çalış
kacinci denemen??
Ikinci deneme canım...kızmla bugün markete gittik ilk reyonu bebek malzemleri Ben tevekkül ediyorum hamd olsun ama yavrumun soruları beni benden alıyor...Neden olmuyor Anne????Tevekkülü ona anlayabilecği kadar anlatıyorum ama ağlamaktan vazgeçiremiyorum...Zaten hayatını antalyada bıraktı gelmek zorunda kaldı vs vs vs işte çok doluyum şu an
Hayırlı uğurlu oldun canım . Dondurulmuşlarla mı oldu kaçıncı gün embriyosuydu . Benim bi kızım var tüp bebekle oldu sonrasında bu 6 . Denemem . Şuna transferin 3. Günündeyim . 5. Gün dondurulmuşlarla oldu 3 tane transfer edildi . Hayırlısı inşalahMerhabaBenim de 2. Tüp bebek denememizde tutundu bebişim şükürler olsun.. şuan 10+1 içindeyiz.. bakalım randevulara gidip geliyorum herşey kontrol altında güzel gidiyor şimdilik. Senin hangi aşamada canım?
Hayırlı uğurlu oldun canım . Dondurulmuşlarla mı oldu kaçıncı gün embriyosuydu . Benim bi kızım var tüp bebekle oldu sonrasında bu 6 . Denemem . Şuna transferin 3. Günündeyim . 5. Gün dondurulmuşlarla oldu 3 tane transfer edildi . Hayırlısı inşalah![]()
İnşalalh canım benim herşey onlar için zaten bu onlar olduktan sonrada hiç değişmiyor . Hattın odak noktası onlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Size tavsiyem bu aralar haberlere falan bakmayın .çok doğru diyorsun canım elimden gelenin fazlasını yapacağım inş bebegim icinn
İnşalalh canım benim herşey onlar için zaten bu onlar olduktan sonrada hiç değişmiyor . Hattın odak noktası onlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Size tavsiyem bu aralar haberlere falan bakmayın .
Düşünemiyorum bile üçünü birden Valla bi tane loşunda tam olsun inşallah . Kızım herşeyden iki tane alır bi araba alırsa ikincisi mutlaka ona eşlık edecek onları konuşturuyor çünkü . Vay hallerine o zaman bana iş kalmaz onlarla oynar Arık Geçen akşam fındık yiyordum ikiz çıktı allahım bu bir ışık herhalde dedim eşim diyor ye ye inşallah ikiz olur Bu belki nasip işi ama benim amaçlarım hep ikiz gemi de doğal yolla bellimi olur belki bende de olur inşallah inşallah . Senin de iki tane transferdi dimi ? Benim üçüncüsünde pek umut yokmuş bende geçen seferde iki tane transfer edilmesine rağmen tutmadığı için pek umutlu değilimbide üçü de tutuyormuş :))
kızını düşünemiyorum 3 kardeş birden koca abla olacak inş :)))
Düşünemiyorum bile üçünü birden Valla bi tane loşunda tam olsun inşallah . Kızım herşeyden iki tane alır bi araba alırsa ikincisi mutlaka ona eşlık edecek onları konuşturuyor çünkü . Vay hallerine o zaman bana iş kalmaz onlarla oynar Arık Geçen akşam fındık yiyordum ikiz çıktı allahım bu bir ışık herhalde dedim eşim diyor ye ye inşallah ikiz olur Bu belki nasip işi ama benim amaçlarım hep ikiz gemi de doğal yolla bellimi olur belki bende de olur inşallah inşallah . Senin de iki tane transferdi dimi ? Benim üçüncüsünde pek umut yokmuş bende geçen seferde iki tane transfer edilmesine rağmen tutmadığı için pek umutlu değilim
Iyim şükür sağol sen nasılsın. Bugün pek giremedim misafir vardı. :)Nasılsın canım
Buyur canim, zaman gecmek bitmiyor senin icin biliyorum canim.huhu kizlaaaaaar
![]()
Buyur canim, zaman gecmek bitmiyor senin icin biliyorum canim.