Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

:temizlik::KK54:Kızlar bu saatte temizlik yaparken sizi merak ettim zaman geçmiyor . Temizliğe sardım kız M koltuğa su döktü kurur anne merak etme diyor :KK70:üzüme üzüme bak sen su lekesi oluyor kızım annenin karnı agrıyor nasıl sileyim diyorum eline alıyor mendili siliyor :) ağlarken gülüyorum gülerken ağlıyorum .
DilanBoran DilanBoran canim test Sonucun çok iyi . Artık panik stres Yok bebeğinin gelişimi için relax ve iyi beslen bebeğin artık senin yaşadığın bütün ruh halinden haberdar ona göre gazsız bebek istiyorsan relax ol ona kuran oku sen güzel şeyler düşün Nutella ye:KK70:şaka şaka seni en çok ne mutlu ediyorsa artık onları düşün hayatındaki tüm olumsuzlukları bir kenara bırak sağlıkla bebeğine kavuş bizede dua et inşalah

yok.tatlim benim tek yaşımdan dolayı kanunen tek bide 5. gün Blastokist i kalitesi harika dedi doktorum
diğerleri onun kadar değildi kalite olarak
1 tane olsun kaliteli olsun dedik
tutsun da
Aynen canım sağlık olsun rabbim en iyisini bilir . Benimkilerde 5. Gün blastokist ikisi iyi kalite bakalım nasipse tutunurlar değilse biz isteyeceğiz rabbim isterse verecek

Kizlar misafirim vardi hemen yazamadim canlarim. Aynen guzel ilerledi cok sukur. Korkularim yariya indi. Haftaya Cuma tekrar kan tahlilim var. 2 hafta sonra da ultrasound a bakilacak. Kizlar darisi hepinizin basina insallah. Her biriniz her zaman benim dualarimda olacaksiniz.

Kizlar telefonum bozulmus. 2 dk da bir ekrani kapatip kilitliyor kendini, sifre ile aciyorum tekrar.

Back
X