- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.801
Gözünaydın bak yıne bıldım 900 dedım en yakını ben bıldım şekerimmm9. Gun Test sonucu:149. 11. Gun Test sonucu:369 13. Gun Test sonucu:829 cok sukur guzel ilerledi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın bak yıne bıldım 900 dedım en yakını ben bıldım şekerimmm9. Gun Test sonucu:149. 11. Gun Test sonucu:369 13. Gun Test sonucu:829 cok sukur guzel ilerledi.
İkizzzzzzzzzz benceeeee9. Gun Test sonucu:149. 11. Gun Test sonucu:369 13. Gun Test sonucu:829 cok sukur guzel ilerledi.
9. Gun Test sonucu:149. 11. Gun Test sonucu:369 13. Gun Test sonucu:829 cok sukur guzel ilerledi.
9. Gun Test sonucu:149. 11. Gun Test sonucu:369 13. Gun Test sonucu:829 cok sukur guzel ilerledi.
Aynen canım sağlık olsun rabbim en iyisini bilir . Benimkilerde 5. Gün blastokist ikisi iyi kalite bakalım nasipse tutunurlar değilse biz isteyeceğiz rabbim isterse verecekyok.tatlim benim tek yaşımdan dolayı kanunen tek bide 5. gün Blastokist i kalitesi harika dedi doktorum
diğerleri onun kadar değildi kalite olarak
1 tane olsun kaliteli olsun dedik
tutsun da
Merhaba canimmm.ben iyiyim sen nasilsin bugun bakalim?Merhabalar kızlar nasılsınız:)
Gunaydin canim. Ben iyiyim, sen nasilsin?Merhabalar kızlar nasılsınız:)
Canim sana da Gunaydin. Ben bugun 5 te kalktim. Yatakta oyalaniyorum suan.Merhaba canimmm.ben iyiyim sen nasilsin bugun bakalim?
Gunaydin sana da canimmm.cok erken kalkmissin.igne saatini mi bekliyorsun?Canim sana da Gunaydin. Ben bugun 5 te kalktim. Yatakta oyalaniyorum suan.
Evet canim, neyse bu telefon beni sinir etti canim. Yazar iken kapaniyor, hepsini tekrar yazmak zorunda kaliyorum.virus girdi herhalde. Gorusuruz kizlar.Gunaydin sana da canimmm.cok erken kalkmissin.igne saatini mi bekliyorsun?
Şükür elhamdulillah iyiyim canım:) son günlerde cok heycanlıyım sormaaaaMerhaba canimmm.ben iyiyim sen nasilsin bugun bakalim?
Hay aksiEvet canim, neyse bu telefon beni sinir etti canim. Yazar iken kapaniyor, hepsini tekrar yazmak zorunda kaliyorum.virus girdi herhalde. Gorusuruz kizlar.
İyiyim tatlım sende işallah ıyısındır hamişşşş hatun:)için rahat uyudunmu:)Gunaydin canim. Ben iyiyim, sen nasilsin?
İyiyim sen nasılsın bakalım tatlıııı cadıııı:)selam kızlar nasilsiniz bugün bakalım
:)))))
İyiyim sen nasılsın bakalım tatlıııı cadıııı:)