Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

hemde hicccccc geçmiyor güzel anne geçmek bilmiyor
bide sizilarim var bugün adet olacakmış gibi sabahki idrarım her şeyi düşünüyoru suann ama bugünler de geçecek
icimde iyi hisler var ama hemen aklıma kötü kötü şeyler de geliyor :))))
feci dengesizim hahaha
Bunu bana mi soyluyorsun canim, ben senden kat kat panik bir insanim. Ama boyle dusunmemiz de korkmamiz da , agrilarin da normal canim. Bu gunler de gececek Hayirlisi ile insallah Sen de positif I goreceksin.

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim bana gece 12 den sonra hicbir sey yenilip icilmeyecek dedi. Dusunu al ama dustan sonra losyon kullanma dedi. Makyaj yapma, oje surme denildi.
Aynen banada dedıler canım hanı belkı kaçırdığım bişey varsa dedım sız daha iyi bilir sınız canım:) senın sonuç kacta hadı yaaaaa şöle 900 cıkar işallah:)

Kızlar ben yaptım bebekborn arkadaşımızın dediği testi negatif...Sanırım bu kezde olmadı sanmaktan öte aslında.8. Gün ve en iyi test olsaydı gölge çizgi bari çıkardı o bile yok
Her seyde vardır bı hayır üzülme lütfen kan testı cıkmadan hemen yılma olurmu allahım cok büyük kanda cıkar işallah senın bebiş:)

Aynen banada dedıler canım hanı belkı kaçırdığım bişey varsa dedım sız daha iyi bilir sınız canım:) senın sonuç kacta hadı yaaaaa şöle 900 cıkar işallah:)
2 saat sonra aciklanacak canim. Ben 700 lu rakamlar bekliyorum canim. Sen de panik olma canim opu icin. Cok kolay bir islem, sadece bazi arkadaslarda ve ben de biraz agri oldu. Insallah sen de agri olmaz canim.

her türlü dinleriz canım biz seni burda
ama bak bi kizin var en azından yarana derman olacak bi evladin var
Allahım ona uzun ömürler versin
nolursun kendini bitirme kızının da sana çok ihtiyacı vae
biliyorum demesi çooooook kolay şuan bizler için ben haftaya nasıl olurum onu bilemiyorum ilk denemem başka çocuğum da yok üzülürüm ama yıkılmam

sende yıkılma kızına saril elbet kardeşi gelecek ablasını yalnız bırakmaz inş :KK200:
Allah razı olsun canım benim öyle sonsuz şükürler olsun rabbime bi evladım var...Bana onun güzel günlerini göstersin Mevlam ...Ben elimden geleni yaptım Allah ruh yaratmak istedikten sonra zaten doğacak bebişimm.....

Allah razı olsun canım benim öyle sonsuz şükürler olsun rabbime bi evladım var...Bana onun güzel günlerini göstersin Mevlam ...Ben elimden geleni yaptım Allah ruh yaratmak istedikten sonra zaten doğacak bebişimm.....

aynen öyle canım herşey bi vesile ol derse olur

FBCA FBCA sakin kalmaya calis canim. Insallah kan aldir. Olmazsada üzme. Allah bilir sana nezaman tutunacagini. Pes etmek yok. Kendinde biliyorsun. Defalarca deneyen var. Haticeyakupunda dedigi gibi bir evladin var ona saril. Allahtan ümit kesilmez. Insallah iyi olcak.

FBCA FBCA sakin kalmaya calis canim. Insallah kan aldir. Olmazsada üzme. Allah bilir sana nezaman tutunacagini. Pes etmek yok. Kendinde biliyorsun. Defalarca deneyen var. Haticeyakupunda dedigi gibi bir evladin var ona saril. Allahtan ümit kesilmez. Insallah iyi olcak.
Öyle tabii canım sağol O zaten benim kabul olmuş dileğim...dertlerimin dermanı o benim herşeyim...Onu veren rabbim başkasınıda vermeye kadir vermessede bir bildiği vardir...Dua dan başka ne gelirki elden

Back
X