Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

3CC27913-9782-4696-AB77-702BA23E1A66.webp Kizlar bugun ki testlerim. Bugunden sonra hamile olduguma inandim. Cok sukur, darisi sizlere kizlar. Umarim en yakin zaman da sizler de bu duyguyu tadarsiniz. Cok guzel bir duyguymus testte positif gormek.

Canım bıx ilacların hepsını kendımız alıyoz 1000 euro cıvarı tutuyo ilaçlar doktor bızden 3800 euro istıyo devlet doktor kısmının yarısını ödücek yanı bizim 3000 euro payımıza düşen devletın verdığı 2000 euro’luk bı tutar :) burda devlet bunu istesende istemesende yapıyo ama yas sınırı var mesela benım son altı ayım nüfusta tam 40 olucam hazıran 2018de o yüzden hazırana kadar üç sansım var tatlım işallah ilkinde olur canım benim ne dıyım allahım hayırlısını versın:) güzel dıleklerın için cok saol canım benim işallah hepimiz müjdeler vercez burdan sıra sıra dualarım sızınle hep canım arkadaşlarım:)

inş canim 3 bin baya varmış türkiye ile aynı yani
para pul önemli degil tabi ama bi kaç dememe de baya bi miktar çıkıyor

ozaman en iyisi avusturya
bizim burda devlet 70% ödüyor
biz sadece 930 € ödedik hepsi içinde
bütün ilaçlar kontrol tedavi
ve 5 kere deneme hakkın var

şimdi mesela ilkinde tuttu doğurdun
3 sene sonra bidaha yapacaksın ozaman yine 5 deneme hakkın oluyor

Bize öyle söylemediler ama canım 3 hakkınız var dediler. Bizim 1100-1200€ civarı bişey tutmuştu biraz daha pahalı. Her yerde aynı değil sanırım

Cok iyimiş canım ama işte istedığın bır evlat olunca ne istenıyosa yApıyon allahım emeklerımızı görsün dualarımıxı duysun işallah hepimiz birer pozıtıf görekteeeee göbüşlerimiz dolar isalahhhh allahimin izniyle:)

Senden müjde bekliyoruz canım benim işallah sana sevıncem dilandan sonra sıra sende:) sonra hatıcede sonra bende sonrada yasmınımızde bıde izmirdeki hemserımde var onu unutmuyum:)
Okudukça bu güzel yazılarınızı çok mutlu oluyorum Allah razı olsun canım güzel dileklerin hepimizi sevindirecek inşallah

Eki Görüntüle 2074695 Kizlar bugun ki testlerim. Bugunden sonra hamile olduguma inandim. Cok sukur, darisi sizlere kizlar. Umarim en yakin zaman da sizler de bu duyguyu tadarsiniz. Cok guzel bir duyguymus testte positif gormek.
Oy oy oy pozitif testler candır ya her görüşümde seviniyorum adına...sağlikla al kucağına tatlım...benim içinde dua et olurmuuuu

Inan sayi hic sorun deil sorun yok hersey istedigmiz gibi ilerliyo dese bile sevincem allahin izniyle :) sen yarin gidiyon deme doktora
Aynen canim onemli olan kaliteleri zaten. Insallah doktorundan guzel haberler duyarsin yarin. Yarin kan verecegim canim, bakalim kac cikacak ve ne zaman tekrar kontrole cagiracak. Sonucu ogrendikten sonra yazarim sizlere.

Oy oy oy pozitif testler candır ya her görüşümde seviniyorum adına...sağlikla al kucağına tatlım...benim içinde dua et olurmuuuu
Sizler benim her zaman dualarimdasiniz canim. Insallah sizler de goreceksiniz bu tabloyu. Gunde bir kac defa ben de testlerin resmine bakiyorum. Cok sukur diyorum. Allah herkesin dualarini kabul etsin canim.

Back
X