Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Gezemiyomm beaaaa eskiden olaydi. Simdi hemen yoruluyom ayni tadi vermiyo. Sen napiyon nasilsin cancazim? :dondurma:
Bogazlarin siser dondurma cok yeme hamissin ilacta icemessin kizzzzzz:KK67:iyixim sükür canim evdeyim tv izliyom kocacimla:) kar yagdi bugün burda eve hapsettim kendimi hic hasta olasim yok bu ara canim:KK31:

Bize öyle söylemediler ama canım 3 hakkınız var dediler. Bizim 1100-1200€ civarı bişey tutmuştu biraz daha pahalı. Her yerde aynı değil sanırım
ben akh da yaptırıyorum canım sen nerdesin sizin oralarda mı yoksa viyana damı

hatta bizimki icsi olduğu için 930
normal tüp bebek 850 €

Cok iyimiş canım ama işte istedığın bır evlat olunca ne istenıyosa yApıyon allahım emeklerımızı görsün dualarımıxı duysun işallah hepimiz birer pozıtıf görekteeeee göbüşlerimiz dolar isalahhhh allahimin izniyle:)

tabiki de olsun da insan neyi var neyi yok serer yoluna
gobisli gobisli gezeriz artık inş

Bizim erzurumda bi laf var senin canını yerim gardaş7.gün bende test yapıcam ilk sizinle paylaşıcam tabiiikiiii
Insallah sende positif I gorursun canim ama yine hatirlatmak istiyorum ben yaparken kendime soz vermistim negatif olmasi olmadi anlamina gelmez kan sonucunu gorene kadar. Ama dualarimdasin insallah positif i gorursun.

Back
X