Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hoşgeldin canım... Valla benim sorular bitmiyo bi türlü :))
Hoşbuldum sekerım nasılsın ;) gördğm cizgi var ama kullandığmız o catlatma iğnelerının etkisı yedı sekız günde gecıyo asılama zamanından bılıyorum amaaaaaaaaaa işallah bebişin tutunmuştur öyle hissettım sende öleeee hissedıyosun demeeee tutunduuuu senın ufaklık:)

Hoşbuldum sekerım nasılsın :KK66: gördğm cizgi var ama kullandığmız o catlatma iğnelerının etkisı yedı sekız günde gecıyo asılama zamanından bılıyorum amaaaaaaaaaa işallah bebişin tutunmuştur öyle hissettım sende öleeee hissedıyosun demeeee tutunduuuu senın ufaklık:)

Çatlatma iğnesi bugün tam 1 hafta oldu... Yok canım valla ya hiç bişey hissedemiyorum gerçekten... duygularım alınmış gibi yani.. Son 1 hafta kaldı bakalım.. Ama ben idrarada dayanamayıp gider kanada baktırırım kesin :) çılgın bi hafta beni bekliyo :D

İnşaAllah olumlu sonuçlanır ya..

Çatlatma iğnesi bugün tam 1 hafta oldu... Yok canım valla ya hiç bişey hissedemiyorum gerçekten... duygularım alınmış gibi yani.. Son 1 hafta kaldı bakalım.. Ama ben idrarada dayanamayıp gider kanada baktırırım kesin :) çılgın bi hafta beni bekliyo :KK70:

İnşaAllah olumlu sonuçlanır ya..
Cok erken yaaaa dayan bıraz olmazmı:)

Dayanamıyorum ya :)) yapamıyorum gerçekten... Yoksa geçmez oluyo artık zamanlar...
Canım biraz bekle daha erken bu kadar stres yapma kendine de bebise de zarar verirsin .Inşallah vardır tutunmustur meleğin sana .biliyorum demek kolay ama biraz daha bekle .allah'tan burda hemen kan veremiyoruz belki bizde yapardık.

Canım biraz bekle daha erken bu kadar stres yapma kendine de bebise de zarar verirsin .Inşallah vardır tutunmustur meleğin sana .biliyorum demek kolay ama biraz daha bekle .allah'tan burda hemen kan veremiyoruz belki bizde yapardık.
Aynen bız burda doktora göre yapabılıyoz o kan testını :) sen naptın canım verdınmı evraklarını

Canım ne bileyim ya. Bekle bekle bekle zaman geçmiyo çok sabırsızlanıyorum artık ya :( bide ilk ya ne bilim acayip merak ediyorum... Gidip başka bi merkeze veririm kanımı eger idrarda olumlu görmeye devam edersem. 19 undada merkeze giderim artık :) inşaAllah tutunmuştur canım hepimizinki ❤️

Canım ne bileyim ya. Bekle bekle bekle zaman geçmiyo çok sabırsızlanıyorum artık ya :KK43: bide ilk ya ne bilim acayip merak ediyorum... Gidip başka bi merkeze veririm kanımı eger idrarda olumlu görmeye devam edersem. 19 undada merkeze giderim artık :) inşaAllah tutunmuştur canım hepimizinki ❤️
Ben daha yaptırmadım ama seni anlayabiliyorum için içine sığmıyor. Inşallah tutunmuş sana bebişin. Biraz sakin ol :))

Tamam canım tavsiyelerin için çok sağol. Hurma bildiğimiz kuru olanı mi yoksa meyve olan mi .
Kuru olanı canım bak günde üç hurma bı tane incir bı avuç fındık yada cevız içi yeeeee inan tedavı zamanınanlıcaksın rahımı cok güçlendırıyo yumurtalar güzel gelişiyo:) bıde doktordan vıtamın iste onlar istedığınde veriyolar çünkü

Kuru olanı canım bak günde üç hurma bı tane incir bı avuç fındık yada cevız içi yeeeee inan tedavı zamanınanlıcaksın rahımı cok güçlendırıyo yumurtalar güzel gelişiyo:) bıde doktordan vıtamın iste onlar istedığınde veriyolar çünkü
Tamam canım .dediklerini yapicam .çok iyi kalplisin rabbim inşallah ikişer üçer versin sana.:))

Tamam canım .dediklerini yapicam .çok iyi kalplisin rabbim inşallah ikişer üçer versin sana.:))
Ayyyyy saol canım benim amin işallah hepimizeeee:) canım bende almanyadayım neyı merak edersen sorabılırsın bana genelde hepsı aynı cünkü burdakı tedavılerın:) işallah sende bıanönce baslarsında beraber gün sayarız senın içinde:)

Ayyyyy saol canım benim amin işallah hepimizeeee:) canım bende almanyadayım neyı merak edersen sorabılırsın bana genelde hepsı aynı cünkü burdakı tedavılerın:) işallah sende bıanönce baslarsında beraber gün sayarız senın içinde:)
Ay inşallah şimdiden o kadar heyecanlıyım ki ..o gün gelince ne yaparım bilmiyorum .benim merak ettiğim biz şimdi başvuru yaptık onaylanması çok uzun sürer mi seninde böyle mi oldu .

Back
X