- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.941
Hoşbuldum sekerım nasılsınHoşgeldin canım... Valla benim sorular bitmiyo bi türlü :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum sekerım nasılsınHoşgeldin canım... Valla benim sorular bitmiyo bi türlü :))
Hoşbuldum sekerım nasılsıngördğm cizgi var ama kullandığmız o catlatma iğnelerının etkisı yedı sekız günde gecıyo asılama zamanından bılıyorum amaaaaaaaaaa işallah bebişin tutunmuştur öyle hissettım sende öleeee hissedıyosun demeeee tutunduuuu senın ufaklık:)
Cok erken yaaaa dayan bıraz olmazmı:)Çatlatma iğnesi bugün tam 1 hafta oldu... Yok canım valla ya hiç bişey hissedemiyorum gerçekten... duygularım alınmış gibi yani.. Son 1 hafta kaldı bakalım.. Ama ben idrarada dayanamayıp gider kanada baktırırım kesin :) çılgın bi hafta beni bekliyo
İnşaAllah olumlu sonuçlanır ya..
Cok erken yaaaa dayan bıraz olmazmı:)
Canım biraz bekle daha erken bu kadar stres yapma kendine de bebise de zarar verirsin .Inşallah vardır tutunmustur meleğin sana .biliyorum demek kolay ama biraz daha bekle .allah'tan burda hemen kan veremiyoruz belki bizde yapardık.Dayanamıyorum ya :)) yapamıyorum gerçekten... Yoksa geçmez oluyo artık zamanlar...
Aynen bız burda doktora göre yapabılıyoz o kan testını :) sen naptın canım verdınmı evraklarınıCanım biraz bekle daha erken bu kadar stres yapma kendine de bebise de zarar verirsin .Inşallah vardır tutunmustur meleğin sana .biliyorum demek kolay ama biraz daha bekle .allah'tan burda hemen kan veremiyoruz belki bizde yapardık.
Canım biraz bekle daha erken bu kadar stres yapma kendine de bebise de zarar verirsin .Inşallah vardır tutunmustur meleğin sana .biliyorum demek kolay ama biraz daha bekle .allah'tan burda hemen kan veremiyoruz belki bizde yapardık.
Ben doktora yolladim oda bana aok ya başvurmam için bi evrak yollayacak onu bekliyorum.biran önce başlamak istiyorum artık.Aynen bız burda doktora göre yapabılıyoz o kan testını :) sen naptın canım verdınmı evraklarını
Ben daha yaptırmadım ama seni anlayabiliyorum için içine sığmıyor. Inşallah tutunmuş sana bebişin. Biraz sakin ol :))Canım ne bileyim ya. Bekle bekle bekle zaman geçmiyo çok sabırsızlanıyorum artık yabide ilk ya ne bilim acayip merak ediyorum... Gidip başka bi merkeze veririm kanımı eger idrarda olumlu görmeye devam edersem. 19 undada merkeze giderim artık :) inşaAllah tutunmuştur canım hepimizinki
![]()
Gelir canım merak etme bu arada sen düzgün beslenmeye basla incir hurma fındık felan tüket yumurtalara rahıme cok faydalı helekı hurmaBen doktora yolladim oda bana aok ya başvurmam için bi evrak yollayacak onu bekliyorum.biran önce başlamak istiyorum artık.
Tamam canım tavsiyelerin için çok sağol. Hurma bildiğimiz kuru olanı mi yoksa meyve olan mi .Gelir canım merak etme bu arada sen düzgün beslenmeye basla incir hurma fındık felan tüket yumurtalara rahıme cok faydalı helekı hurma
Ben daha yaptırmadım ama seni anlayabiliyorum için içine sığmıyor. Inşallah tutunmuş sana bebişin. Biraz sakin ol :))
Kuru olanı canım bak günde üç hurma bı tane incir bı avuç fındık yada cevız içi yeeeee inan tedavı zamanınanlıcaksın rahımı cok güçlendırıyo yumurtalar güzel gelişiyo:) bıde doktordan vıtamın iste onlar istedığınde veriyolar çünküTamam canım tavsiyelerin için çok sağol. Hurma bildiğimiz kuru olanı mi yoksa meyve olan mi .
Tamam canım .dediklerini yapicam .çok iyi kalplisin rabbim inşallah ikişer üçer versin sana.:))Kuru olanı canım bak günde üç hurma bı tane incir bı avuç fındık yada cevız içi yeeeee inan tedavı zamanınanlıcaksın rahımı cok güçlendırıyo yumurtalar güzel gelişiyo:) bıde doktordan vıtamın iste onlar istedığınde veriyolar çünkü
Ayyyyy saol canım benim amin işallah hepimizeeee:) canım bende almanyadayım neyı merak edersen sorabılırsın bana genelde hepsı aynı cünkü burdakı tedavılerın:) işallah sende bıanönce baslarsında beraber gün sayarız senın içinde:)Tamam canım .dediklerini yapicam .çok iyi kalplisin rabbim inşallah ikişer üçer versin sana.:))
Ay inşallah şimdiden o kadar heyecanlıyım ki ..o gün gelince ne yaparım bilmiyorum .benim merak ettiğim biz şimdi başvuru yaptık onaylanması çok uzun sürer mi seninde böyle mi oldu .Ayyyyy saol canım benim amin işallah hepimizeeee:) canım bende almanyadayım neyı merak edersen sorabılırsın bana genelde hepsı aynı cünkü burdakı tedavılerın:) işallah sende bıanönce baslarsında beraber gün sayarız senın içinde:)
inşallah kuzum yaaa o kadar diliyorum kiOo canım inşaAllah ya inşaAllah :))) kiminde varmış hep bu belirtiler inşaAllah olumluya işarettir:)
hoşgeldin hurimmmmmKızlar ben geldimmmmm:) ne yapıyonuz beyaaaaaaaaaaabensız kaynatmışınıx
![]()
Hosbuldum bebişim nasısın beyaaaaa:)hoşgeldin hurimmmmm