- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #2.001
10.gününmü bugün cnm
Hayır canım 5 e girdim bugün :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.gününmü bugün cnm
Beni soarmayın marketten alacaklarım vardı gittim yine testlerin başına baktııım almadan geldim....pzrtesi zaten sonuç belli olacak diye tuttum kendimi
Testi bugünmü yaptın peki yani 5. GünündeHayır canım 5 e girdim bugün :)))
Canım, sakın böyle birşey yapma. Çarşamba transfer oldun ise, senin daha 3. günün ve 2. gün transferi diyorsun. Testin şimdi çift çizgi çıkması gayet doğal. Senin embriyonun tutunması daha 3 gün sonra başlayacak. Neden bu stresi şimdiden yüklüyorsun ki? En az 1 haftan var hcg nin kanına geçmesine.seninkide bizim kafadan baksana adam heyecan yapmış akşam akşam nöbetçi eczane bulup alıp gelcek. Bende benimkine stok yaptırdım akşam eczaneler kapanmadan... Benimde cuma günü 10. Günüm oluyo fakat bekleyemem canım ya.
Yarın sabah bidaha deniycem bakalım aynı çıkarsa ilaçtan, daha koyu çıkarsa pozitif saycam, tek çizgi çıkarsa beklemeye devam edicem... :))
Kızlar ya bide aniden bi hapşırma geliyo sonra sol kasığıma bi ağrı saplanıyo korkuyorum bebişlere bişey olursa diye(( napcam bunu şimdi 2. Kez oldu
(
Ben bu ara full misafirim canım, yeni çıktılar. Mutfağı toplamaya girişmeden okuyayım dedim topiği.
Testi bugünmü yaptın peki yani 5. Gününde
sanman canım ilk günlerde bende çok hapşırdım :)))))))
Canım, sakın böyle birşey yapma. Çarşamba transfer oldun ise, senin daha 3. günün ve 2. gün transferi diyorsun. Testin şimdi çift çizgi çıkması gayet doğal. Senin embriyonun tutunması daha 3 gün sonra başlayacak. Neden bu stresi şimdiden yüklüyorsun ki? En az 1 haftan var hcg nin kanına geçmesine.
Korktum yahu bide öyle ağrı saplanınca bağırtıyoda o derece. Korktum ya :)))
5. Gün de tutunmuyomu canım. Yani bugüne denk geliyodu? Blastosist oluşunca kabuğundan sıyrılıp ogün yada ertesi gün rahime tutunuyo diye okudum ben ama ?
korkuyoruz yaaa ondan direk orda en ufak şeyi bile hissediyoruz tatlım :)))
o kadar kolay düşmez sanmam rahim sonuçta araştırmalarıma göre birbirine yapışık duvarları arasında da embryo :)
doğacağı varsa korkma apsurma değil hiç bişey olmaz
sonuçta hamile kalıp sonra öğrenen insanlar çok var
ne işler yapan ne hastalık çeken ne ilaçlar kullanan
en önemlisi rahat ol sakınırsan illa bişey olur
ben çok merak ediyorum şahsen ama öyle.herseyden korkmuyorum çünkü sakınırsam ozaman kotu olur biliyorum rahat ol lütfen:)
blastokist ya transfer günü yada ertesi gün tutunur kuzum
yanı transferden 5 gün sonra değil
Yoo iyiyim yine ya öyle fazlada sakınmıyorum.. gün boyu yaptıklarımı görsen :) senmisin transferi olan dersin. Ama böyle ani şeyler oldumu hele birde ağrı galan hissettim mi ozaman korkuyorum...
Peki canım sen dışarı çıkıyomusun doktor bana 3 gün dışarı çıkma dedi ve de çıkmadım acayip bunalımlardayım... Yarın özgürlüğüme kavuşuyorum :)))
Tamam işte şuaj bugün bende blastokist oldu bugün embriyo değil mi? Çünkü bana çarşamba 2. Gün embriyosunu yerleştirdiler. Ya yarın ya öbür gün belli olur ozaman demi ?
Ayyyyyy boncugum uysal demek bak anasına huzur verıyo hadı işallah tutmustur anacıgnı sımsıkı:)
Kızlarrrrrrr artık yazdığnıxıda şaşmaya basladınıx bıraz gevseyın Allah büyük:) biz elimizden gelenı yaptık gerısı allahıma:)