Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar ya bide aniden bi hapşırma geliyo sonra sol kasığıma bi ağrı saplanıyo korkuyorum bebişlere bişey olursa diye :((( napcam bunu şimdi 2. Kez oldu :((

:KK70: seninkide bizim kafadan baksana adam heyecan yapmış akşam akşam nöbetçi eczane bulup alıp gelcek. Bende benimkine stok yaptırdım akşam eczaneler kapanmadan... Benimde cuma günü 10. Günüm oluyo fakat bekleyemem canım ya.

Yarın sabah bidaha deniycem bakalım aynı çıkarsa ilaçtan, daha koyu çıkarsa pozitif saycam, tek çizgi çıkarsa beklemeye devam edicem... :))
Canım, sakın böyle birşey yapma. Çarşamba transfer oldun ise, senin daha 3. günün ve 2. gün transferi diyorsun. Testin şimdi çift çizgi çıkması gayet doğal. Senin embriyonun tutunması daha 3 gün sonra başlayacak. Neden bu stresi şimdiden yüklüyorsun ki? En az 1 haftan var hcg nin kanına geçmesine.

Canım, sakın böyle birşey yapma. Çarşamba transfer oldun ise, senin daha 3. günün ve 2. gün transferi diyorsun. Testin şimdi çift çizgi çıkması gayet doğal. Senin embriyonun tutunması daha 3 gün sonra başlayacak. Neden bu stresi şimdiden yüklüyorsun ki? En az 1 haftan var hcg nin kanına geçmesine.

5. Gün de tutunmuyomu canım. Yani bugüne denk geliyodu? Blastosist oluşunca kabuğundan sıyrılıp ogün yada ertesi gün rahime tutunuyo diye okudum ben ama ?

Korktum yahu bide öyle ağrı saplanınca bağırtıyoda o derece. Korktum ya :)))

korkuyoruz yaaa ondan direk orda en ufak şeyi bile hissediyoruz tatlım :)))
o kadar kolay düşmez sanmam rahim sonuçta araştırmalarıma göre birbirine yapışık duvarları arasında da embryo :)
doğacağı varsa korkma apsurma değil hiç bişey olmaz
sonuçta hamile kalıp sonra öğrenen insanlar çok var
ne işler yapan ne hastalık çeken ne ilaçlar kullanan
en önemlisi rahat ol sakınırsan illa bişey olur

ben çok merak ediyorum şahsen ama öyle.herseyden korkmuyorum çünkü sakınırsam ozaman kotu olur biliyorum rahat ol lütfen:)

korkuyoruz yaaa ondan direk orda en ufak şeyi bile hissediyoruz tatlım :)))
o kadar kolay düşmez sanmam rahim sonuçta araştırmalarıma göre birbirine yapışık duvarları arasında da embryo :)
doğacağı varsa korkma apsurma değil hiç bişey olmaz
sonuçta hamile kalıp sonra öğrenen insanlar çok var
ne işler yapan ne hastalık çeken ne ilaçlar kullanan
en önemlisi rahat ol sakınırsan illa bişey olur

ben çok merak ediyorum şahsen ama öyle.herseyden korkmuyorum çünkü sakınırsam ozaman kotu olur biliyorum rahat ol lütfen:)

Yoo iyiyim yine ya öyle fazlada sakınmıyorum.. gün boyu yaptıklarımı görsen :) senmisin transferi olan dersin. Ama böyle ani şeyler oldumu hele birde ağrı galan hissettim mi ozaman korkuyorum...

Peki canım sen dışarı çıkıyomusun doktor bana 3 gün dışarı çıkma dedi ve de çıkmadım acayip bunalımlardayım... Yarın özgürlüğüme kavuşuyorum :)))

Yoo iyiyim yine ya öyle fazlada sakınmıyorum.. gün boyu yaptıklarımı görsen :) senmisin transferi olan dersin. Ama böyle ani şeyler oldumu hele birde ağrı galan hissettim mi ozaman korkuyorum...

Peki canım sen dışarı çıkıyomusun doktor bana 3 gün dışarı çıkma dedi ve de çıkmadım acayip bunalımlardayım... Yarın özgürlüğüme kavuşuyorum :)))

yok bana normal hayatina devam et dediler
ama ben yine de 3-4 gün çıkmadım bi akşam üstü bi anneme gittim oda arabayla
ilk defa bugün 5. günde çıktım bi yemek yedik biraz yürüdüm geldim
yoksa bunalıyor insan bide yalnız kalınca izlemedik dizi bırakmadım:))))

Back
X