Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar bugün giremedim yeni fırsat oldu ne güzel haberler var .
hatice-yakup hatice-yakup canım çok sevindim bebişin güçlü annesini bırakmaz o rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
A Aveline canım hayırlı olsun tedavin çok mutlu oldum senin adına hep dualarimdasiniz valla inşallah bi seferde bi sürü yumurtan olur bebisinle dönersin yuvana.

Canim cok saolasin guzel dileklerin icin.bakalim yarin basliycam ilaca sonra kontrolde ne cikar merak icindeyim ama umarim bu sefer bir tane de olsa yumurtam toplanabilir ve dollenir hayirlisiyla tek dilegim o simdilik oncelikli olarak.

Ablacim benim şiddetli kanamalarım vardı
2 gün çok kan kaybettim şükür bugün kahve rengi leke kalmıştı oda kesildi şuan
Cumartesi bebegim yerinde mı değil mi sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Senin toparlanmış olmana çok sevindim inş bidaki sefere dualarla yazdığın gibi Rabbim yüzüne güler kızına bi kardeş nasip eder Allahım
Kızına da cok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir durumu
Günaydın canım benim :halay:
İyi olmana sevindim merak etme bebeğin seninle olacak inşalah kavuşacaksın sağlıkla rabbimin izniyle
Kendini hiç yorma annende yakın boşver yapma işleri bir süre misafirde kabul etme yapacak bişey yok hasssa bir dönem bu dikkat et kendine sağlıklı hormonsuz beslen en önemlisi stres . Elini karnına koy Yasin oku ona hergün niyet et doğana kadar her gün Yasin oku inşallah.
Kızım iyi çok şükür ama çok fena salgın var çocuklar iyileşmiyor tam iyileşti derken bir daha asta oluyorlar . Evde hapis kaldık hiç bir yere gidemiyoruz mikroptan dolayı . Sanki havaya mikrop sıkmışlar hastalık geziyor . Uyumuyor hiç beni de uyutmuyor bir dağın tepesinde günlerce uyumak istiyorum yanlız başıma . Yorgunum çok .
:KK200:

Rabbim unutturacak koşuşturma veriyor gerçekten. Hayırlısıyla kızın sağlığına kavuşsun inşallah.

Normal durumda gecikme olmaz ise 14 ünde regl tarihim, 16-17 sinde yumurtalar iyi ise başlar tedavim canım. Aynen canım benim, Yasin’i şerif toplayacağım bu defa nasipse, emzirme suresini duymamıştım iyi oldu söylediğin.
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla sıkıntısız başlarsın tedavine . Bende şubat 28 de randevu aldım inşallah ön görüşme için rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

İnşallah hemşom... cano neye dikkat etsem evde hiç bi bilgim Yok...
Günaydın canım benim hayırlı olsun inşallah transferin olmuş rabbim sağlıkla tutunmayı nasip etsin inşalalh çok iyi takip edemedim tedavi sürecini ama hep aklım sizlerde rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşalla
Stres yapma rahat ol . Kendini mutlu edecek şeylerle uğraş yorulma kafan rahat olsun kitap oku komedi filmler izle kuran oku dua et pozitif düşün ama kendini kurma negatif içinde hayırlısını işte rabbim hakkında hayırlısını versin her zaman . Sağlıklı beslen hormonlu gıdalardan uzak dur . İnşalah sağlıkla sıhhatle bebeğin tutunur sana .
:KK200::nazar:

İyi olmana sevindim merak etme bebeğin seninle olacak inşalah kavuşacaksın sağlıkla rabbimin izniyle
Kendini hiç yorma annende yakın boşver yapma işleri bir süre misafirde kabul etme yapacak bişey yok hasssa bir dönem bu dikkat et kendine sağlıklı hormonsuz beslen en önemlisi stres . Elini karnına koy Yasin oku ona hergün niyet et doğana kadar her gün Yasin oku inşallah.
Kızım iyi çok şükür ama çok fena salgın var çocuklar iyileşmiyor tam iyileşti derken bir daha asta oluyorlar . Evde hapis kaldık hiç bir yere gidemiyoruz mikroptan dolayı . Sanki havaya mikrop sıkmışlar hastalık geziyor . Uyumuyor hiç beni de uyutmuyor bir dağın tepesinde günlerce uyumak istiyorum yanlız başıma . Yorgunum çok .
Ablacım aynen yormuyorum.
dun kalp atışını gordum kuzumun artık rahatladım çok şükür
Bol bol dua ediyorum ve okuyorum
Kızına da geçmiş olsun ablam atlatır çocuklara daha çabuk bulaşıyor malesef
Ohh o dağ sefasını Bende çok istiyorum karların içinde kaybolmus bi evde sıcacık şömine nin dibinde çay içmek ve kafa dinlemek :-)
Bi kaç hafta ya gidicem inş
Sende al enişte yi kızını gidin bi hafta sonu sana da iyi gelir yokmu yakinda dağlar felan:-)

Bende oglum 2 yasinda oldugum icin dinlenmem cok zor olacak oda var kafamda canım hatice-yakup hatice-yakup
Allah yardımcımız olsun ins dua et canım hamislerin duasi kabul olur derler

Bende oglum 2 yasinda oldugum icin dinlenmem cok zor olacak oda var kafamda canım hatice-yakup hatice-yakup
Allah yardımcımız olsun ins dua et canım hamislerin duasi kabul olur derler

Aşırı dinlenemene gerek yok bence sadece işlerini daha sakinarak yap kendini canım
Ins Allah m abi yapacak paşayı bizler de dua edeceğiz
Ins güzel sonuçlar alırsın
Transfer ne zaman ???

Canım ayin 13 de itibaren ultrason kontrollerim var rahim kalınlığına bakacaklar ona gore gün verecekler tahminimce 18 20 ocak gibi olur hatice-yakup hatice-yakup insallah canım zaten onun için deniyorum bir kardesi olsun diye Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Canım ayin 13 de itibaren ultrason kontrollerim var rahim kalınlığına bakacaklar ona gore gün verecekler tahminimce 18 20 ocak gibi olur hatice-yakup hatice-yakup insallah canım zaten onun için deniyorum bir kardesi olsun diye Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Ohh ohh az kalmış
Kendime gibi sizlerede heyecanlanıyorum
Rabbim herkezi mutlu sona eriştirsin
Senin donmus mu var canım??

Ablaaaaaaa ben iyim jelibon yiyorum feci canım çekti aserdim galiba ilk defa :KK76:
Sen naptın basladn mi iğnelere yoksa normal yöntem gibi 3. Gün mu başlıcam??
Jelibon mu cekti canin kiyamam sana.iyi ye bakalim afiyet olsun.ben igneye baslamiyorum canim.hap kullaniyorum once.bugun basladim 3.gun yani.

Back
X