- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.261
Saol canim amin. insallah burda bekleyen herkes kavussun biran once bebislerineHadi hayırlı olsun ablam inş kısa zamanda ulaşırsın bebisine içten kalpten dualar yolluyorum burdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim amin. insallah burda bekleyen herkes kavussun biran once bebislerineHadi hayırlı olsun ablam inş kısa zamanda ulaşırsın bebisine içten kalpten dualar yolluyorum burdan![]()
Tunaydinn kizlar nerelerdesiniz yine kimsecikler gelmemis bu sabah.![]()
Ablam günaydınnnn
Yine bi ben varım kızlar pek vakit bulamıyo bu aralar galiba![]()
Evet bence de.cok mesgul bizim kizlar.
.olsun vakit buldukca gelirler.
Kızlar ben regl oldum bugün, Çarşamba günü akşamına randevu aldım doktorumdan.
Aynen canım benim, 6 gün erken geldiAyyy hadi gözümüz aydın ablam.
Erken geldi![]()
Hadi gözün aydın hayırlısıyla başla inşallah.Kızlar ben regl oldum bugün, Çarşamba günü akşamına randevu aldım doktorumdan.
İnşallah canım benim, hadi yetiş bana sende. Normalde bu kadar erken gelmezdi, stres yaptırmadı sağolsun.Hadi gözün aydın hayırlısıyla başla inşallah.
Canim gozun aydin, hayirli olsun tedavin. Insallah kaliteli yumoslarin olur canim.Kızlar ben regl oldum bugün, Çarşamba günü akşamına randevu aldım doktorumdan.
Aynen canım benim, 6 gün erken geldi![]()
İnşallah canım benim, önce bir kontrol edilecek. Bakalım dr bu ay başlatacakmı.Canim gozun aydin, hayirli olsun tedavin. Insallah kaliteli yumoslarin olur canim.
İnşallah boncuk gözlüm.Ohh ohh çok sevindim yaaaaa bak benimde erken geldi pozitifim inşallah seninde sonuc güzel olacak ablammm
Kızlar ben regl oldum bugün, Çarşamba günü akşamına randevu aldım doktorumdan.
Ohh ohh çok sevindim yaaaaa bak benimde erken geldi pozitifim inşallah seninde sonuc güzel olacak ablammm
Benimde adetim 18 de ama benim sigortadan cevap gelmedi gelse yetişirim.İnşallah canım benim, hadi yetiş bana sende. Normalde bu kadar erken gelmezdi, stres yaptırmadı sağolsun.
İnşallah canım benim, evet yetiştim.Hadi hayirlisi canim.bak gordunmu sen de geldin yetistin hemen arkamizdan.Allahim emeklerini bosa cikartmasin
Çok uzun sürmedi mi canım, cevabın gelmesi?Benimde adetim 18 de ama benim sigortadan cevap gelmedi gelse yetişirim.
Evet iki hafta oldu hala bi cevap yok .inşallah bu hafta gelir bizde başlarız bu ay .Çok uzun sürmedi mi canım, cevabın gelmesi?