insallah cogu kaliteli cikar canim. Simdiden hayirli olsun. Insallah iclerinden bir kaci sana evlat olur ve saglicakla kucagina almak nasip olur.

canim cok sevimdim, gozun aydin. Hayirlisi olur insallah. Zaman kaybetmeden ivf e baslamalari cok guzel. Burasi bunun icin var , her birimiz digerinden yeni seyler ogreniyoruz. Kimse ile konusamadigimiz seyleri burda rahatlikla konusabiliyoruz. Biliyoruz ki karsimizdaki insan gercekten bizi anliyabiliyor.
Bence de yaptir canim, dr dedigi gibi tedavi edilecek bir hastalik falan cikarsa onceden tedbir alinmis olur. Biz de bebisi gormek icin bu firsatlari da degerlendirmis oluyoruz bu arada.
Selmaal25
sana erkek dedi ama Benim icimden de kiz diye geciyor

. Saglikli olsunda cinsiyet onemli degil biliyorum sadece tahmin de bulunuyorum.
Benim bir gunum diger gunu tutmuyor. Bazen gunde 1-2 defa cikartirken diger gun 3-5 arasi degisebiliyor. Yavas yavas bu isi cozmeye calisiyorum. Cok az ve sık yersem iyiyim. Ama biraz fazla yiyim hemen wc deyim malesef. Aksamlari ilac da icsem as da yesem vitamin ilacimi icer icmez yine wc deyim. Tekrar da icmek istemiyorum ilaci. Bu sekilde devam ediyor.