Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tesekkur ederim canim. Tam olarak toparlanmasamda, ilk haftalarda yasadigim aci gecti diyebilirim. Allah hic birimize ve tekrar bana yasatmasin.

Insallah seninde randevun guzel gecer, hizlica ilerler bundan sonra islerin :KK200:

Teşekkür ederim canım ne güzel dilemişsin.
Bana şuan iyi haber o kadar uzak geliyor ki, zaman hiç geçmeyecekmiş gibi.
Ama moralim iyi, havalar bugün hariç sıcak. Yüzmeye fln gidiyoruz eşimle, yaz modu iyi geliyor sinirlerime. Sakinim.

İşte bana saçma gelen de bu. O kayıpları yaşayan insanın ruh halini düşünen yok. Bazen bir testle basitçe halledeceğin şeyleri kayıplar yaşadıktan sonra çözmek biraz acımasızca geliyor. Ben de bu tedavide doktor vermese de coraspirin kullanmayı düşünüyorum. Bende pıhtılaşma sorunu yok doktor da vermiyor diye şimdiye kadar kullanmadım. Ama progestana kan sulandırıcı kullanmak gerektiğini öğrendim. Belki iğne kullanmak daha etkili olur ama doktor vermediği için ben de corasprin kullanacağım.
Evet ben de bunu düşünüyorum. O acıları yaşayan kadının psikolojisini düşünen yok işte. Bilmiyorum. Oysa ki psikolojimiz de etkiliyor her şeyi. Yani tedavi ile bebeğimize kavuşana kadar hayatımız duraksıyor hafiften, uzun süren bir hamilelik gibi.. tedavin 2 yıl sürse de 20 yıl sürse de o kadar yıl hamilesin gibime geliyor.

yelek yelek canim randevun nasil gecti? Cinsiyetini ogrenebildin mi?
Tedavim iyi geçti canım, biraz rahatladım... ve cinsiyeti öğrendim:) Baya belirgindi... erkek olacakmış:) umarım senin randevun da güzel geçer, bebeğini doya doya görürsün.
Blablup Blablup da bu sabah doktorla görüşecekmiş, onu da merak ediyorum.
Tedavisi süren herkese duacıyım, fazla giremiyorum türkiye’den misafirim var... ama takipteyim.
😘💜😘

Tedavim iyi geçti canım, biraz rahatladım... ve cinsiyeti öğrendim:) Baya belirgindi... erkek olacakmış:) umarım senin randevun da güzel geçer, bebeğini doya doya görürsün.
Tedavisi süren herkese duacıyım, fazla giremiyorum türkiye’den misafirim var... ama takipteyim.
😘💜😘
Hadi gözün aydın canım bebisi de gördüm rahatlamissindir. Ben sana demistim erkek diye:)
Hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Isteyen herkese nasip etsin inşallah.

😘💜😘
Ben de bebisi gordum canim, cok sukur haftasi ile uyumlu gidiyor. Pipiyi de gosterdi tosunum.
Artik tup bebek dr na gitmeyecegim. Yakinimdaki dr a gitmeye basliyacagim.

Ben de bebisi gordum canim, cok sukur haftasi ile uyumlu gidiyor. Pipiyi de gosterdi tosunum.
Hadi gözün aydın sende bi dahaki görüşe kadar hissedersin inşallah hareketleri daha kolay olur beklemek.
Oy pipisini de göstermiş ya 😊😂😍

Hadi gözün aydın sende bi dahaki görüşe kadar hissedersin inşallah hareketleri daha kolay olur beklemek.
Oy pipisini de göstermiş ya 😊😂😍
Sagol canim, 3 hafta sonra ya alacagim randavuyu insallah o zamana kadar da hissederim bebisi.
Dr bugun diyor Sen hic kilo almamissin karnin cikmamis bebek nerde diyor 🤣🤣🤣. Ben dedim kontrollu aliyorum kiloyu. Cikartmasam bendeki bu istahla 5-6 kilo almistim ama simdilik sadece 1 kilo almisim.

Oh, aman iyi çok sevindim canım:) çok şükür🙏🏻
Bizimki de pipiyi çok net gösterdi. Ben bile seçebildim. Artık kıza dönmez değil mi?
İki tane arkadaşım 7. Aya kadar erkek diye bildiker 7. Ayda kız dendi de...
Bir de benim vajinamdan ölçü alındı. Ne ölçüsü olabilir acaba o? Ölçü iyiymiş ama ne içinmiş tam anlayamadım. Almanca her şeyi anlayamıyorum.

Ayy
Sagol canim, 3 hafta sonra ya alacagim randavuyu insallah o zamana kadar da hissederim bebisi.
Dr bugun diyor Sen hic kilo almamissin karnin cikmamis bebek nerde diyor 🤣🤣🤣. Ben dedim kontrollu aliyorum kiloyu. Cikartmasam bendeki bu istahla 5-6 kilo almistim ama simdilik sadece 1 kilo almisim.
ayy o 1 kiloyu da bebek, rahim, plesanta ve sudan almışsındır canım.
İştahın var da yiyemiyorsun değil mi?
Akşamları çıkartıyor musun hala? Doktorun bir tavsiyesi var mı?

Bizimki de pipiyi çok net gösterdi. Ben bile seçebildim. Artık kıza dönmez değil mi?
Bir de benim vajinamdan ölçü alındı. Ne ölçüsü olabilir acaba o? Ölçü iyiymiş ama ne içinmiş tam anlayamadım. Almanca her şeyi anlayamıyorum.
Bana da yapildi canim bugun. Rahim uzunluguna bakiyorlar. Kisalma var mi diye bakiyorlar.
Eger pipiyi net gorduysen degismez canim.

Ayy

ayy o 1 kiloyu da bebek, rahim, plesanta ve sudan almışsındır canım.
İştahın var da yiyemiyorsun değil mi?
Akşamları çıkartıyor musun hala? Doktorun bir tavsiyesi var mı?
Sabah ve oglen yiyorum. Sabah lari cok nadir cikartiyorum. Ama her aksam cikartiyorum. Istahim cok fazla hep yemek istiyorum ama aksam 5 oldumu ayarlanmis gibi mide bulantim basliyor. Ben de istedigimi yiyorum dayanabildigim kadar cikartmadan durmaya calisiyorum. 1-2 saat sonra aksam ki butun yediklerim cikiyor. Dr gecebilirde 9 ay devam da edebilir dedi. Sen yemeyi birakma bol su ic yuruyus yap gun icin de dedi.

😘💜😘
Gözün aydın canım. Çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna.

dennisgo dennisgo Selmaal25 Selmaal25 yelek yelek DilanBoran DilanBoran kizlar Allah yardimciniz olsun, sag saglim kucaginiza alirsiniz insallah yavrularinizi,, Rabbim bizede en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah.
Bir Arkadasimiz vardi burda galiba, hamileydi ama bebek Hasta olabilir demis doktorlar, haberiniz varmi Dogum yaptimi? Rabbim korktuguna ugratmaz insallah saglicakla kucagina alir

Sabah ve oglen yiyorum. Sabah lari cok nadir cikartiyorum. Ama her aksam cikartiyorum. Istahim cok fazla hep yemek istiyorum ama aksam 5 oldumu ayarlanmis gibi mide bulantim basliyor. Ben de istedigimi yiyorum dayanabildigim kadar cikartmadan durmaya calisiyorum. 1-2 saat sonra aksam ki butun yediklerim cikiyor. Dr gecebilirde 9 ay devam da edebilir dedi. Sen yemeyi birakma bol su ic yuruyus yap gun icin de dedi.
Geçmiş olsun canım ya ne ilginç aynı saatte kurulu saat gibi her gün aynı saatte çıkartman. Umarım 9 ay sürmez. İlaçlarını bıraktın mı? Dediklerini ihmal etme bari doktorun. Peki mide bulantın için işe yarar mıymış bol su içip yürüyüş yapman?

Gözün aydın canım. Çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna.
Çok teşekkür ederim canım, allah isteyen herkese versin, dualarım tedavisi devam eden ve edecek olanlarla... 🙏🏻🧿

Bebiş büyüsün sen alma daha iyi valla ben her tartiya çıktığımda şoka girip iniyorum :)

Rahim ağzı uzunluğunu ölçmustur belki canım.

Back
X