- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.741
Selam kizlar!
Hala tatil sonrasi yerlesme asamasindaydim, bugunde bahceyi temizleyip yaz sezonunu resmi olarak actim
yelek
‘cim gozunuz aydin. Oglunuzu saglikla kucaginiza alin, guzel gunlerini gorerek buyutun insallah.
Merlin_Merlin
‘cim artik sende bu yolun resmi yolcususun :) Islemler lapo ile baslasin sonra hizla karninin buyumesi asamasinda bul kendini insallah. Armutu yiyememene uzuldum eheh :)
Dilan’cim yillarin acisini cikariyor bu oglan senden simdiden :) Bulantilar cok can sikici tahmin ediyorum ama bu hisleri yasayabildigin icinde cok seviniyorum.
dennisgo
canim doktor gorusmem notr gecti. Bir sonraki postta yazacagim ayrintili. Yeni tedavin olumlu olacak, ilk deda guclu birsey hissettim. Insallah hakkinizda hayirlisi simdidir ve yaziniz guzel haberle daha guzel gecer.
Hala tatil sonrasi yerlesme asamasindaydim, bugunde bahceyi temizleyip yaz sezonunu resmi olarak actim

Dilan’cim yillarin acisini cikariyor bu oglan senden simdiden :) Bulantilar cok can sikici tahmin ediyorum ama bu hisleri yasayabildigin icinde cok seviniyorum.