Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Senin kız sabırsız o zaman. Gerçi açılma da yokmuş diyorsun. Bide genelde kızlar için vaktinde gelir diyorlar. Ki benim cidden öyle oldu. Doktorun ilk usg yaptığı zaman tahmini doğum tarihi ile aynı oldu.
Benimki erken gelecek sanırım hep bi yaramazlık peşinde valla .Biraz sancim da çıktı nst de ama açılma yok baktı kanala da girmemiş daha boş yere eziyet ediyorlar bana .

Benimki erken gelecek sanırım hep bi yaramazlık peşinde valla .Biraz sancim da çıktı nst de ama açılma yok baktı kanala da girmemiş daha boş yere eziyet ediyorlar bana .
Aslında evet 2 kere nst yapsalar yeter. Öyle daha daraliyor bebekte annede. Sanci kac ckti.l monitöru gördün mu

Aslında evet 2 kere nst yapsalar yeter. Öyle daha daraliyor bebekte annede. Sanci kac ckti.l monitöru gördün mu
Iki defa yaptılar akşam yapılacak sabah yapılacak ondan sonra inşallah çıkarım.
Şancı 35 40 a kadar çıktı o an bende hissetim zaten monitöre baktım hemşirece geldi dedi sancin var biraz .

Iki defa yaptılar akşam yapılacak sabah yapılacak ondan sonra inşallah çıkarım.
Şancı 35 40 a kadar çıktı o an bende hissetim zaten monitöre baktım hemşirece geldi dedi sancin var biraz .
Aaa evet sancin var biraz. Bak benim suyum geldiği halde gittigim zaman sanci en fazla 15 i görüyordm. Hiç anlamadm bile yok gibi bi seydo. 40 iyi bi rakam. Sen kendini sakin tutmaya bak. Yalnız değilsin dimi?

Ben çok kişiden duydum otun iyi geldiğini inşallah unutmam koyarım. Sağol canım benim verdiğin bilgiler için .
Ben yine hastaneye yattım bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışında düşme oldu nst de kontrol amaclı hastaneye yatıcam 24 saat inşallah bi sıkıntı olmaz .
Gecmis olsun canim, hastanede gozetim altinda olman iyi. Gelismelerden devamli bizi bilgilendir. Dr un tup bebek oldugunu biliyordur buyuk ihtimal herhangi bir risk de alir bebisi. Haftasi da kilosu da cok guzel bebegin. Ciger gelistirici de yapilmisti yanilmorsam sana 30. Hafta da.

Aaa evet sancin var biraz. Bak benim suyum geldiği halde gittigim zaman sanci en fazla 15 i görüyordm. Hiç anlamadm bile yok gibi bi seydo. 40 iyi bi rakam. Sen kendini sakin tutmaya bak. Yalnız değilsin dimi?
Şuan yanlizim yanimda başka bi kadında var ikinci defa nst de şancı çıkmadi bi saat sonra tekrar giricem .Zaten hisediyordum sanci olduğun da.

Gecmis olsun canim, hastanede gozetim altinda olman iyi. Gelismelerden devamli bizi bilgilendir. Dr un tup bebek oldugunu biliyordur buyuk ihtimal herhangi bir risk de alir bebisi. Haftasi da kilosu da cok guzel bebegin. Ciger gelistirici de yapilmisti yanilmorsam sana 30. Hafta da.
Sağol ablam. Evet burda anne defteri var orda herşey yazıyor doktor da biliyor tüp bebek olduğunu .şimdilik sıkıntı yok bebek gayet hareketli de dediğin gibi bi sıkıntı olursa alırlar zaten doktora sordum 37 den sonra bi sıkıntı olmuyor artık normal sayılıyor erken doğum sayılmıyor bende 36 yi doldurdum bugün.
Evet iki ciğer geliştirici iğne yaptılar 30 .haftada ama onların etkisi en fazla 10 gün sürüyormuş doktora sordum öyle dedi.

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun ilk ignemi yapiyorum. Pek motive degilim ya. Cok useniyorum su an ignemi yapmaya. Ilk 2 tedavimde bir gorev gibi gorup buyuk bir heyecanla yapardim. Simdi kim yapacak bunu ya modundayim.
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sana bebisini getirsin.Guzel şeyler düşün kendini motive et .Bende bu sefer iğneleri yaparken yarida bırakmayı bile düşünmüştüm çok güçsüz hisediyordum kendimi kafa olarak vücut olarak yorgundum hiç hazır değilmişim gibi oysaki kaç ay beklemiştim.igneler bitsin diye dua ediyorum artık.
Inşallah senin sonun da benim gibi olsun rabbimin izniyle sonra iyiki devam etmişim dedim .

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun ilk ignemi yapiyorum. Pek motive degilim ya. Cok useniyorum su an ignemi yapmaya. Ilk 2 tedavimde bir gorev gibi gorup buyuk bir heyecanla yapardim. Simdi kim yapacak bunu ya modundayim.
Hayırlı olsun yeni tedavin. İnşallah güzel sonuçlanir bu sefer 😊

Sabah yine nst ye girdim herşey yolunda sanci 30 35 lere kadar çıkıyor sanırım normal oda .kasılma olduğu zaman da sanci çıkıyor. Öğlen yine giricem bi sıkıntı yoksa çıkarım inşallah.
Yine varmış biraz şancı. Kasılma olunca zaten bi nevi şancı. Bi sertleşme oluyor Bi yerde toplanır gibi. Bunlar doğuma hazırlık evreleri.

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sana bebisini getirsin.Guzel şeyler düşün kendini motive et .Bende bu sefer iğneleri yaparken yarida bırakmayı bile düşünmüştüm çok güçsüz hisediyordum kendimi kafa olarak vücut olarak yorgundum hiç hazır değilmişim gibi oysaki kaç ay beklemiştim.igneler bitsin diye dua ediyorum artık.
Inşallah senin sonun da benim gibi olsun rabbimin izniyle sonra iyiki devam etmişim dedim .
Çok sagol cnm ya. Moral, motivasyon oldu soylediklerin. Insallah canim iyi olur sonucu. Pek bisey dusunmeden yapmak lazim. Hayirlsi bakalim.

Back
X