Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar
Yarın endokrin hemşiresi ile randevum var. Doktorum aramış, bir an önce gitmem için.. bir de doktorum değişecekmiş. Yarın daha net öğreneceğim. Ama anladığım, hamilelik şekeri çıkma ihtimali nedeniyle riskli gebelikte uzmanlığı olan bir doktorla devam edecekmişim..

Kızlar
Yarın endokrin hemşiresi ile randevum var. Doktorum aramış, bir an önce gitmem için.. bir de doktorum değişecekmiş. Yarın daha net öğreneceğim. Ama anladığım, hamilelik şekeri çıkma ihtimali nedeniyle riskli gebelikte uzmanlığı olan bir doktorla devam edecekmişim..
Tiroitlerde sorun mu var sende ?

Troid ilacı kullanıyorum evet.. ayrıca insülin direncim vardı hamileliği öğrenince ilacı kestim. Şeker takibi erken başlayacak, hamilelik şekeri riski olduğu için..
Ben de 25 mg lik kullanıyorum. Bir yerde okumuştum insülin direnci ve troidler birbiriyle bağlantılı diye.

Kızlar

Herşeyin en iyisi olsun canım. En güzel, en güvenli şekilde ilerlesin muaynelerin, incelemelerin.

Herşeyin en iyisi olsun canım. En güzel, en güvenli şekilde ilerlesin muaynelerin, incelemelerin.
Saol canım ben sabah kan şekerimi ölçmeye başlamıştım zaten doktora giderken 1 haftalık takip yapacaktım ama yarın gideceğim için, açlığı ölçtüm tokluğu ölçmeden bıraktım :)

Saol cnm inşallah.
Sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Amin canim insallah🤲🤲. Darisi sizlerin basina insallah🤲🤲
Test yapmaya 5 gün kaldı. Dün rüyamda sonuç olumsuzdu umarım tam tersi olur.
devamli rest gununu dusundugun icin normal. Insallah tersi cikar ruyanin.
Kızlar
Canim sen estradiol ilaci kullaniyormuydun? Ben de 125 kullaniyordum hamile kaldiktan sonra 175 kullanmaya basladim. Ben de basladim dun riskli gebelik dr na gitmeye. Hem normal dr hem riskli gebelik dr u kontrol edecek.

Selmaal25 Selmaal25 nslsn ? doğum mu yaptın yoksun 2 gündür?
Yok canım daha gelmedi bekliyorum .çok kasilmam falan var 2 gündür hazırlık yapıyor sanırım. Dün gece baya agrım vardı eşime dedim hatta derin uyuma çok iyi değilim diye sonra geçti yine gelmiyor gelmiyor :)

Amin canim insallah🤲🤲. Darisi sizlerin basina insallah🤲🤲
devamli rest gununu dusundugun icin normal. Insallah tersi cikar ruyanin.

Canim sen estradiol ilaci kullaniyormuydun? Ben de 125 kullaniyordum hamile kaldiktan sonra 175 kullanmaya basladim. Ben de basladim dun riskli gebelik dr na gitmeye. Hem normal dr hem riskli gebelik dr u kontrol edecek.
BEnim de öyle olacak sanıyordum canım ama sadece riskli gebelik takip edecekmiş sanırım. Yarin hastanede daha net öğrenirim. Evet ben günde 6 mg estradiol devam ediyorum. Ne zaman kesecekler bilmiyorum. Troid için henüz kan vermedim, benim de ilaç dozum değişebilir çünkü endokrin hamilelikte bu doz yetmeyebilir demişti

Yok canım daha gelmedi bekliyorum .çok kasilmam falan var 2 gündür hazırlık yapıyor sanırım. Dün gece baya agrım vardı eşime dedim hatta derin uyuma çok iyi değilim diye sonra geçti yine gelmiyor gelmiyor :)
Gelecek gelecek.. geliş yolunu çözmeye çalışıyor annesi çok az kaldı :)

Az kalmış o zaman. Allah yardımcın olsun. Sen hareketler yap squat falan. Hurma ya devam et. Usg de doğum tarihi kaç görünüyor?

Az kalmış o zaman. Allah yardımcın olsun. Sen hareketler yap squat falan. Hurma ya devam et. Usg de doğum tarihi kaç görünüyor?
Sağol canım yapıyorum. Sıcak suya falanda giriyorum artık arada yürüyüş yapıyorum.
26 temmuz görünüyor. Son randevum da o gün zaten bakalım gelecek mi .

Back
X