Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bloss Bloss canim Sen ne yaptin, gordun mu bebisi?
Teşekkürler sorduğun için canım ♥️
Bugün keseyi gördüm, doktor kalbi de atıyor dedi. Herşey şu an normal gözüküyor. İki embriyo transfer edilmişti ama biri tutunmamis demek ki. Doktor böyle daha iyi, düşük tehliken azalmış olur dedi.
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız. 🙏

Malesef adet oldum canim ya. Dun baya sinir nobetleri falan gecirdim. Bu tedavi biraz asabiyet yapiyor ben de. Baya halsizdim falan bugunde adetim basladi.
Geçmiş olsun canım ilaçlar zaten psikolojiyi etkiliyor, ben en basitinden bi klomen aldığımda bile onu hemen anlıyordum. Hele tüp bebek ilaçları ve tedavi sürecini hayal edemiyorum mutlaka asabiyet yapar yani. İnş çabucak toparlarsın. Biraz kafa dinleyecek misin genel toparlanma vs yoksa tedaviye devam mı dondurulmuşlarla?

Teşekkürler sorduğun için canım ♥
Bugün keseyi gördüm, doktor kalbi de atıyor dedi. Herşey şu an normal gözüküyor. İki embriyo transfer edilmişti ama biri tutunmamis demek ki. Doktor böyle daha iyi, düşük tehliken azalmış olur dedi.
Amin insallah 🤲🤲. Masallah kuzucuga 🧿 ultrason da kac haftalik cikti? Kalp atisini dinletmek icin ne zaman cagirdi?

Malesef adet oldum canim ya. Dun baya sinir nobetleri falan gecirdim. Bu tedavi biraz asabiyet yapiyor ben de. Baya halsizdim falan bugunde adetim basladi.
Geçmiş olsun canım.. tedavi başlı başına bir stres oluşturuyor herkeste. Ben de çok gergin günler geçirmiştim. Sinirleri bozuluyor insanın.
üzülme..
Diğerini dondurmuşlar mı?
Yarın yine de kan testi yapacaklar mı?

Teşekkürler sorduğun için canım ♥
Çok sevindim canım senin için:) hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıkla kucağına al inşallah:) 😍

Bana
Ultrasonda 4-5 haftalık dedi. Bir sonraki randevuyu 20 Eylüle verdi. Geç değil mi ?
Bana da biraz geç geldi ama bir bildiği vardır heralde? Her şey yolundaysa, değerler de normalse sık sık çağırmıyorlar arayı epey açıyorlar.. 😕
Benim bildiğim 12.haftadan sonra da son kontrolü yine tüp bebek merkezinde yapıp tüp sonra da çıkış yapılıyor, jinekoloğa gitmeye başlanıyor.

Senin de 20 eylülde 11-12 haftalık falan olacak.
İçine sinmezse arayıp bi sor istersen.

Bana

Bana da biraz geç geldi ama bir bildiği vardır heralde? Her şey yolundaysa, değerler de normalse sık sık çağırmıyorlar arayı epey açıyorlar.. 😕
Benim bildiğim 12.haftadan sonra da son kontrolü yine tüp bebek merkezinde yapıp tüp sonra da çıkış yapılıyor, jinekoloğa gitmeye başlanıyor.

Senin de 20 eylülde 11-12 haftalık falan olacak.
İçine sinmezse arayıp bi sor istersen.
Transferi yapan doktorum bugün ultrasonu görünce artık benimle bir işin kalmadı dedi ve beni klinikteki jinekolaga yönlendirdi.
Jinekolog da ultrasona baktıktan sonra işte Eylül'ün 20 sine randevu verdi.
Vitamin testi yapacak mısınız dedim, hayır gerek yok dedi. Birçok vitamini içeren tablet yazdı. Tiroidlerine baktır dedi gönderdi.
Açıkçası bugünkü ultrason da bana garip geldi, kadın hiçbir şey aciklamadi belki 30 saniye baktı tamam dedi. Ben sorunca kalbi atıyor mu diye evet kalbi atıyor herşey yolunda dedi.
Başka bir hastaneye ultrasona gideyim diyorum evdekiler zararlı olabilir bekle diyor.

Senin hamilelik nasıl gidiyor canım, herşey yolunda mı ?

Canim cok uzuldum, insallah digerini dondurmuslardir , rahim cok fazla yorulmadigi icin donmus embrionun tutunma sansi fazla diyorlar. Insallah bir sonraki denemende yuzun guler canim. Kanaman adet seklinde mi, lekelenme seklinde mi?
Insallah canim. Baya adet seklinde. Siddetli. Digerini dondurmuslar. Yarin sorucam ama sanirim transferi Eylulde yaparlar. Bir de tutunmamasinin sebebini hic bir zaman anlayamiyacagiz cunku embiryom az oldugu icin genetik test yapamiyoruz.

Geçmiş olsun canım ilaçlar zaten psikolojiyi etkiliyor, ben en basitinden bi klomen aldığımda bile onu hemen anlıyordum. Hele tüp bebek ilaçları ve tedavi sürecini hayal edemiyorum mutlaka asabiyet yapar yani. İnş çabucak toparlarsın. Biraz kafa dinleyecek misin genel toparlanma vs yoksa tedaviye devam mı dondurulmuşlarla?
Evet canim ya. Normalde cok sakin bir insanimdir kolay kolay sinirlenmem ama tedavide baska biri oldum sonlarina dogru. Simdi adet olunca rahatladim. Progesteronuda kesiyorum bu gece itibariyle. Canim yasim nedeniyle erteleyemiyorum malesef yoksa ertelerdim. Son haklarimida kullanip birakicam artik. Biraz yoruldum cunku. Ya da donasyonu dusunmeye baslicam.

Geçmiş olsun canım.. tedavi başlı başına bir stres oluşturuyor herkeste. Ben de çok gergin günler geçirmiştim. Sinirleri bozuluyor insanın.
üzülme..
Diğerini dondurmuşlar mı?
Yarın yine de kan testi yapacaklar mı?

Çok sevindim canım senin için:) hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıkla kucağına al inşallah:) 😍
Aynen canim ya bu sefer baya stresli gecti bir de cok karin agrim oldu. Sagol canim. Yarin gidecem teste embiryoyu dondurmuslar cok sukur. Hep aklim o embiryodaydi. Yarin onu sorucam. Sanirim eylulde yapicaklar transferi.

Transferi yapan doktorum bugün ultrasonu görünce artık benimle bir işin kalmadı dedi ve beni klinikteki jinekolaga yönlendirdi.
Vitamin testi yapacak mısınız dedim, hayır gerek yok dedi. Birçok vitamini içeren tablet yazdı. Tiroidlerine baktır dedi gönderdi.
Açıkçası bugünkü ultrason da bana garip geldi, kadın hiçbir şey aciklamadi belki 30 saniye baktı tamam dedi. Ben sorunca kalbi atıyor mu diye evet kalbi atıyor herşey yolunda dedi.
Başka bir hastaneye ultrasona gideyim diyorum evdekiler zararlı olabilir bekle diyor.

Gozun aydin canim cok sevindim :)

sana cok gec tarih vermisler. Genelde 4 hafta sonra ya veriyorlar ama bizlerin cogu dayanamayim agrim var diye 2 hafta sonra bebisi gormeye gidiyoruz 🙈🙈. Eger dr icine sinmediyse baska bir dr arastirmaya baslayabirsin. Hepimiz multivitamin ilaci kullaniyoruz. Progesterone a devam ediyormusun?
Insallah canim. Baya adet seklinde. Siddetli. Digerini dondurmuslar. Yarin sorucam ama sanirim transferi Eylulde yaparlar. Bir de tutunmamasinin sebebini hic bir zaman anlayamiyacagiz cunku embiryom az oldugu icin genetik test yapamiyoruz.
Canim ya insallah geriye kalan senin minnosun olur. Sizin orda kac denemeyi devlet karsiliyor du? Sakin umutlarindan hayallerinden vazgecme.

sana cok gec tarih vermisler. Genelde 4 hafta sonra ya veriyorlar ama bizlerin cogu dayanamayim agrim var diye 2 hafta sonra bebisi gormeye gidiyoruz 🙈🙈. Eger dr icine sinmediyse baska bir dr arastirmaya baslayabirsin. Hepimiz multivitamin ilaci kullaniyoruz. Progesterone a devam ediyormusun?

Canim ya insallah geriye kalan senin minnosun olur. Sizin orda kac denemeyi devlet karsiliyor du? Sakin umutlarindan hayallerinden vazgecme.
Insallah canim ya cok sagol. 3 taneyi karsiliyorlar. 2 tane kaldi. Evet canim hayalimi kovalamaya devam etmeliyim.

Ultrasonda öyle bir şey demeden 30 saniye bakıp gondermesi garip geldi bana. Vitamin testi yapılması gerekmez mi ? 2 hafta sonra tekrar ultrasona girsem bebeğe zarar verir mi ? Progesteron kullanmaya devam ediyorum.

Ultrasonda öyle bir şey demeden 30 saniye bakıp gondermesi garip geldi bana. Vitamin testi yapılması gerekmez mi ? 2 hafta sonra tekrar ultrasona girsem bebeğe zarar verir mi ? Progesteron kullanmaya devam ediyorum.
Hic bir dr yapmiyor vitamin testini 12 haftada yaparlar. Ultrason a girmenin bebege zarari yok diyor drlar. Ama Bence yine haftada bir gidilip abartilmamali. Ilk12 hafta cok onemli 2 hafta sonra gidersin bebisin kalp atisini dinlersin sonra 4 haftayi beklersin. Burada 8. Haftaya kadar alttan sonra ustten bakiyorlar. Ben 6, 9,11 ve 15. Hafta gitmistim. Daha sonra 4 haftada bir gordum.

Aynen canim ya bu sefer baya stresli gecti bir de cok karin agrim oldu. Sagol canim. Yarin gidecem teste embiryoyu dondurmuslar cok sukur. Hep aklim o embiryodaydi. Yarin onu sorucam. Sanirim eylulde yapicaklar transferi.
Oh, çok sevindim diğerini dondurmalarına, o sana sıkıca tutunur inşallah, senin bebeğin olur. Test sonucunu merak ediyorum.

2 hafta sonra ultrasona girsen bebeğe zarar vermez canım. Ben başlarda haftada bir gitmiştim neredeyse. Korkularım oluyordu. Koştur koştur doktora gidiyordum, görüp rahatlıyordum.

Başka hastaneye gidip bakabilirsin 20 eylül’e daha çok var, insan sabredemez ki öyle:)
Aslında Dünya’nın bazı bölgelerinde kadınlar doktor kontrolüne gitmeden bile doğuruyorlar.
Çünkü çok normal ve doğal bir süreç, vücut herşeyi kendi kendisine yapıyor. Bizimkisi normal yolla olmadığı için de sürekli bir tedirginlik ve acaba herşey hala yolunda mı? Sorusu oluyor.

Ben de senin yerinde olsam duramazdım, dayanamazdım. Ki başlarda öyleydim de:) bilsen ne zor bekledim doktor kontrollerini.
Her seferinde bir heyecan ve gerginlik karışımı duygular.
Durup dururken içime düşen korku ve doktora koşturmam...

Benim hamileliğim yolunda gidiyor canım... şişkolaşmaya başladım. Şimdilik yolunda. Haftaya bir video çekmem lazım. 3 saat kamerayla ayakta kalmam gerekecek. Yapsam mı, başka birine mi devretsem diye düşünüyorum. Para da lazım ama.. böyle bunu düşünüyorum.

Back
X