Merhaba
Blablup
ben de uzun zaman sonra bugün girdim. Nihayet 6. Transferden sonra sorunun ne olduğuna dair ekstra araştırmalar yapıldı. Önce miyom ameliyatı oldum. Sonra rahim için bağışıklık araştırmalarına geçildi. Sonuçta her ülkede yapılan bir şey.. burada da yapılıyordu sigorta da karşılıyordu. Ama biyopsi alacak doktorumuz daha kapsamlı analiz ve tedavi önerileri için Paris’te matricelab’ı önerdi biz de biyopsi yaptırıp parçayı oraya gönderdik. Sigorta karşılamadığı için isteğe bağlı bir şeydi. Ama artık çok sıkıldık ve yorulduk.
Aşırı aktif olduğum ortaya çıktı. Ona uygun bir tedavi planı önerdiler. Senelerdir takip eden doktorum bu tedavinin bazı kısımlarını aşırı, bazı kısımlarını pahalı buldu 7. Transferi ona göre düzenledi. Fransa ile Belçika arasındaki bakış açısı farkı sanırım. Onda da negatif alınca 8. Transferde birebir önerilen tedavi protokolüne uydum ve geçen cuma hamilelik haberi aldım.
Şimdilik her şey yolunda. Transfer aşamasında, sonrasında hiç bir şeyden sakınmadım kendimi. Gayet aktif ve keyifli bir şekilde yaşamaya devam ediyorum. Matricelab’ dan o kadar memnun kaldım ki, pozitif alınca ilaçları ne zaman nasıl bırakmalıyım diye mail attım. Aslında tedavi protokollerinden kaç hafta kullanılacağı yazıyor ama hamilelikte başka önerileri de olabiliyor. Bugün pazar olmasına rağmen mailime yanıt aldım. Doktoruma vereceğim ilk kontrolde..
Bende haberler böyle.. sen nasılsın ? Neler yapıyorsun ?