- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #14.821
Tesekkurler canim. Insallah senin dogum haberinide alacagiz burada. Aylarca cok sey patlastik, üzüldük, yorulduk ama mucizeler zamani geldiginde oluyormus demekki :)
Bende bu tedavide hic sormadim birsey, okumadimda, evdede bahsetmedik hic esimle…Üzerimde bir sakinlik vardi. Demekki cok kurcalamak iyi degil bazi seyleri :)
Sende insulin direnci oldugunu bilmiyordum, aslinda sebepsiz düsük ve hamile kalamama durumlarinda mutlaka bakilirmis buna, bana neden yillardir hic bakilmamis anlamadim. Hatta ilk gittigim klinikteki kan degerlerinde de cikmis ama beni diyabete yonlendirmediler hic. Sürekli fatura göndermekten baska birseyde yapmadilar zaten orada.
Bende gebelik sekeri de cikti, diyet yaptim insuline gerek duymadi doktor. Simdi ilk firsatta yeniden gitmeliyim seker kalici olmus olabilirAma korkuyorum gidipte kotu birsey duymaya.
Haklısın şeker sevimsiz bir şey ama yine de öyle bir şey kaldı ise diyet yapınca gayet sağlıklı ve uzun bir yaşam seni bekliyor.
Bende insülin direnci senelerdir var.. sürekli takip edilirdi. şimdi kortizon kullandığım için iştahım inanılmaz açık, diyet konusunda çok başarılı değilim ama çoğu zaman diyetle çoğu zaman yoluna giriyor. Ama ilacı kesip yemeye devam edince biraz sapıttı değerlerim. Ama üstüme düşeni yapacağım