Orta yolu, olurunu onlar kendi sartlarina ve durumlarina gore bulacaklar. Bizler ya da siz ne desek bos. Ciftler kararlarini birlikte alirlar gerisi dis kapinin dis mandalidir ama burada birlikte karar almak bir yana konu size kadar geldiyse dahil olmayin derim. Ayrilirlar faturasi size kesilir. Iyi gelisen olaylarda insanlar her zaman ben yaptim ben oldu derler ama olumsuz sonuclarda bir suclu arayisina girerler.
Yemin ediyorum benim de aklıma geldiKeşke enişteyle ben evlenseymişim
Testi kırılmadan işini görenİlk sayfasında ve toplasak henüz 6-7 yorumu olan bir konuya acil müdahale edeyim ki sonradan üzülmeyin.
Siyasi içerikli yorum, polemik, üslupsuz mesajlar, yallah Avrupa'ya Arabistan'a gibi mesajlar olmasın lütfen çünkü banlanma sebebi
Ben hiç yorum yapmadım ben karışamam diyip çıktım işin içinden ama konuşsam gitmeyin tabi deme ihtimalim olduğu için objektif olamıyorum yazdım:)
Ben hiç yorum yapmadım ben karışamam diyip çıktım işin içinden ama konuşsam gitmeyin tabi deme ihtimalim olduğu için objektif olamıyorum yazdım:)
O testi buna rağmen ilerleyen sayfalarda kırılabilir çünkü uyarılar dikkate alınmıyor, benimkisi ben demiştim sinsi gülüşüyle banlamaya gelmenin zeminini hazırlamak gibi oluyor sanki
Zaten çocuk olunca kardeşin hani gidiyorduk ne zaman gitcez çocuğuma yazık diye enisteyi darlayacak, sadece şu anda anlamıyor durumu ama çocuk olmadan ayrilirlarsa kadın sonradan çok pişman olacak benceşöyle ki iki taraf da geri adım atmak istemiyorsa -ki atmak zorunda da değiller- yol yakınken, çocuk yokken yollarını ayırmaları gayet makul.. bence gerçekten kimse iki taraf için de yorum yapmamaya devam etsin ve kendi kararlarını ne olursa olsun kendileri alsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?