• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında yaşama konusunda anlaşmazlık

Yurtdışı diyince AB ülkelerinden birindesin zannettim Arabistan aklıma gelmedi bacım. Ne işin var orda allasen?
Tahmin ettim🙂
Eşime is teklifi gelince o da hiç düşünmeden kabul etti,koştuk geldik ama iklimi ayrı dert,yemekleri işkence..organic birşey bulmak zor.ve başka bir sürü eksileri var
Neyse artık 3yıl olacak burdayız ama dr_yad arkadaşımın dediği gibi en iyisi tası tarağı toplayıp dönmek vallah
En iyisi tası taragi toplayıp dönmek.

BAE Dubai kız çok sayıda yabancı var😁 Arabistan olmasını, Arapları, demokrasi ve insan haklarının olmamasını saymazsak iklim ve yemek bakımından Avrupada iyi. Her mevsim denize girebiliyorsun, deniz önünde🥰🥰🥰
Cherry developper olarak çalışmak zor mu bende düşünüyorum okumayı bu bölümü ancak okadar çeşitleri varki? Sekız aylık eğitim alınıyor yasadgm ülkede ancak hangısi okunursa daha iyi olur calışma acısından stres ve iş bulma açısından? Data analyst lk var supply denen bölümler var developper lık var

Cherry developper olarak çalışmak zor mu bende düşünüyorum okumayı bu bölümü ancak okadar çeşitleri varki? Sekız aylık eğitim alınıyor yasadgm ülkede ancak hangısi okunursa daha iyi olur calışma acısından stres ve iş bulma açısından? Data analyst lk var supply denen bölümler var developper lık var

Data Analystlik iyi para getiriyor kız tavsiye ederim :halay:Biraz R, biraz Python öğren biraz cicili bicili grafikleri yapıyorsun paralara konuyorsun. Data Scientist/Analyst yaz ara işlere bak bolca iş vardır eminim.

Developerlık çeşit çeşit front end var, backend var, fullstack var hepsinde tabi ki çalışmak öğrenmek gerekiyor hiçbirinde kısa yoldan para kazanama yok öyle diyeyim. Hepsinde iyi duruma gelene kadar bolca çalışıyorsun :KK51: Parası iyi junior olsan da senior olsan da.

Data Analystlik iyi para getiriyor kız tavsiye ederim :halay:Biraz R, biraz Python öğren biraz cicili bicili grafikleri yapıyorsun paralara konuyorsun. Data Scientist/Analyst yaz ara işlere bak bolca iş vardır eminim.

Developerlık çeşit çeşit front end var, backend var, fullstack var hepsinde tabi ki çalışmak öğrenmek gerekiyor hiçbirinde kısa yoldan para kazanama yok öyle diyeyim. Hepsinde iyi duruma gelene kadar bolca çalışıyorsun :KK51: Parası iyi junior olsan da senior olsan da.

Benim alanım Müşteri Deneyimi ama çok fazla raporlama yapıyorum Tableau vb.'den, az biraz veri görselleştirmeyle ilgilensem, Power BI öğrensem önüm açık mıdır ki?

Benim alanım Müşteri Deneyimi ama çok fazla raporlama yapıyorum Tableau vb.'den, az biraz veri görselleştirmeyle ilgilensem, Power BI öğrensem önüm açık mıdır ki?

Bence açarsın panpa, neden olmasın. Elinde madem müşteri verisi var yap güzel grafiklerini, git patrona ben data anlaytics takımına kaymak istiyorum de vınlaaaaaa

Back
X