Aslinda turkiyeden gelenler icin oyledir diye dusunuyorumYurtdısı cogu insan icin boyle maalesef
Yabancılarla arkadaşlık kurmayı deneyin bence. Benim sadece bir Türk arkadaşım var diğerleri hepsi yabancı . Hepsiyle gayet samimiyim , sıcacık dürüst insanlar. Yurdışındaki Türklerle iletişim kurmakta zorlanıyorum, aynısını burada uzun zaman yaşamış bir cok kişiden duyuyorum. Ama yabancılarla hiç bir sorun yaşamıyorum.
Geneli isvecli ama İspanyol , İngiliz , Alman , Sırbistanlı hatta Lübnanlı arkadaşımda varEvet burada yetişmiş Türklerle iletişim bende kurmakta zorlanıyorum. Yabancı derken mesela nereli oluyor arkadaşlarınız? Çok şanslısınız.
Ne yazicam bilmiyorum ama uzuldum durumunuza
Sizin durumunuzda olan dayimin kizi var
Turkiyeden Hollandaya gelin geldi. 6 yildir orada yasiyo ama hic arkadas edinemedi
Biz 3 saatlik mesafedeyiz ve gercegini soylemek gerekirsede benimde kafam kuzenimld tutmuyor yoksa sik sik giderdim.
Kiz resmen sikintidan 50kilo aldi
Tek iyi olan yonu esi cok iyi birisi
Uzuldum durumunuza
Yurtdısı cogu insan icin boyle maalesef
Iste kuzeniminde 2 cocugu var ama oyle cok kulturel gezilere cikmaz. Sokakda yuruyus yapar evinin arkasinda futbol sahasi var oraya gider bazen hayvanat bahcesine gider bukadar.Çok şükür o kadar büyük bir problem yaşamadım, evet sıkılıyorum ama çocuklar beni meşgul ediyor, onları çeşitli kurslara götürüyorum, kütüphaneye, ormana, yüzmeye filan gidiyoruz. Ama dertleşmek, sohbet etmek, eğlenmek istiyorum bende
Geneli isvecli ama İspanyol , İngiliz , Alman , Sırbistanlı hatta Lübnanlı arkadaşımda var
Acaba Almanyaya has bisemi yaÇok güzelmiş. Almanya’yla mı ilgili bilmiyorum ama cuma günleri yüzmeye gidiyorum, 8 kadınız ve hocalar var. İnanın aramızda hiç diyalog yok o kadar tuhaf ki. Kursa gitmek aynı zamanda sosyalleşmektir ama çok komik, kimse kimsenin adını bile bilmiyor. Hallo deyip yüzmeye başlıyoruz..
Iste kuzeniminde 2 cocugu var ama oyle cok kulturel gezilere cikmaz. Sokakda yuruyus yapar evinin arkasinda futbol sahasi var oraya gider bazen hayvanat bahcesine gider bukadar.
Kac yildir oradasiniz, dil kursuna falan gittinizmi belki orada birileriyle tanisirsiniz, kafa dengi
Hepsi Türk mü ?Çok güzelmiş. Almanya’yla mı ilgili bilmiyorum ama cuma günleri yüzmeye gidiyorum, 8 kadınız ve hocalar var. İnanın aramızda hiç diyalog yok o kadar tuhaf ki. Kursa gitmek aynı zamanda sosyalleşmektir ama çok komik, kimse kimsenin adını bile bilmiyor. Hallo deyip yüzmeye başlıyoruz..
Acaba Almanyaya has bisemi ya
Cok turk var ama cokmu kendi aralarinda sosyallesiyolar bilmiyorum buradz okadarda degil diye dusunuyorum
Yok ben ve bir Türk daha var. Onlada tek kelime konuşmadıkHepsi Türk mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?